slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Één zwaluw maakt nog geen zomer, maar . . . . .

€375,000
Address: Zwaluwplein 12, 2661 BT Bergschenhoek
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 401 m²
Liveable area 98 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

DIRECT DIGITAAL BEZICHTIGEN OP VENIVENDI
Dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt weet iedereen! Maar als u door deze tuin heen loopt, kunt u bijna niet wachten tot de zon gaat schijnen, zoveel mogelijkheden.
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1974
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05133
Asking price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 21 September 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1974
Roof materials Bitumen
Rooftype Side gable
Isolations Floor, Roof
Surfaces and content
Plot size 401 m²
Effective area 98 m²
Content 379 m³
Surface area other inner rooms 14 m²
Surface area external storage rooms 2.5 m²
Surface area external, linked storage rooms 1.2 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, On a busy street
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Floor heating, Wood stove
Bathroom facilities Shower, Washbasin furniture
Parking Indoor
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Bergschenhoek B 4152
Area 401 m²
Ownership Full ownership

Description

DIRECT DIGITAAL BEZICHTIGEN OP VENIVENDI
Dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt weet iedereen! Maar als u door deze tuin heen loopt, kunt u bijna niet wachten tot de zon gaat schijnen, zoveel mogelijkheden.

Ground floor

Aan dit stuk doodlopende straat wilt u echt wel wonen. Parkeergelegenheid is er voldoende, maar met een oprit aan de voorzijde kunnen we altijd makkelijk onze auto kwijt. Binnengekomen in de hal tellen we eerst de hoeveelheid deuren waar we uit kunnen kiezen.

De meterkast naast de voordeur telt 11 groepen met 2 aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting ligt ook al binnen, een grote proviand kast (u weet wel voor de bonus aanbiedingen) waar ook gelijk de CV in is weggewerkt en de volgende deur verbergt de garderobe, zo blijft de hal altijd opgeruimd!

De volgende deur rechts die we openen brengt ons in de woonkamer met half open keuken in hoekopstelling en we checken: inductie kooktoestel, afzuigkap in schouwmodel, koel- vriescombinatie, vaatwasser en combimagnetron. In de hoek nog een handige draai carrousel.

Op de hele begane grond ligt een mooie plavuizen vloer met vloerverwarming dus . . . . koude voeten behoren tot het verleden, alle wanden zijn strak gestuukt. De hoek haard is voor de gelegenheid aangestoken en vanaf de bank genieten we van een vrij uitzicht de straat in. De hoek van de woonkamer is geheel van glas (nieuwe kunststof pui uit 2011), dus aan zonlicht in huis geen gebrek.

Terug in de hal bekijken we eerst het geheel betegelde toilet met fontein, die is tenminste lekker groot! We lopen door de geheel betegelde badkamer, waar we de halfronde douchehoek en wastafel checken, naar de masterbedroom met hoofdletter M. Een kamerbrede inbouwkast en een afwerking onder de kozijnen maken de slaapkamer helemaal af.

De laatste deur brengt ons in een tweede slaapkamer, deze is aan de voorkant gelegen met een doorloop naar de inpandige garage. De garage is een prima ruimte om eventueel bij de woning te betrekken, de auto staat toch vaak buiten.

Garden

Het terras rondom de woning is enkele jaren geleden opnieuw bestraat en de tuin kent verschillende leuke plekjes om door de dag heen het zonnetje op te zoeken. In de lente wordt de tuin door de zon omgetoverd tot een groene tuin met vijver en het genieten kan beginnen op een van de terrassen. Deze elementen maakt het tot een speels geheel, waar het tot in de avonduren goed toeven is.

Wij zijn benieuwd welke koper hier de zomeravonden gaat doorbrengen!

Details

Vrije ligging in ruim opgezette woonwijk. Niet ver van het fraaie buitengebied Rottemeren en het centrum verwijderd. Ook een basisschool is in de buurt, daar wandel je in een paar minuten naar toe. Een leuke vermelding zijn de groene geluidsschermen die geplaatst gaan worden langs de N209. Auto’s uit het zicht dus, de makelaar vertelt er graag meer over.

KERN
* Woning geheel voorzien van dubbele beglazing.
* Geheel gelijkvloers wonen
*Gunstige ligging ten aanzien van centrum, scholen en alle voorzieningen
* Dak is vernieuwd en geïsoleerd
* Vloer is na geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming
* Oplevering in overleg, kan spoedig

KANSEN
Een huis dat zich uitstekend leent voor een kleine praktijk aan huis. Ook bewoning voor mindervaliden op de benedenverdieping is goed te verwezenlijken.

KOPEN?
Ziet u net als ons de ruimte en de mogelijkheden? Pak de telefoon en bel ons voor een bezichtiging. Kunt u niet wachten met bezichtigen? Kijk dan snel op onze webpagina www.venivendi.nl voor de virtuele tour of bel ons voor de mogelijkheden!

Hebt u opmerkingen over de woning of over onze aanbieding? Wij stellen iedere feedback op prijs!

Bent u nieuwsgierig, maar echt niet in de gelegenheid om de woning te bezichtigen? Geen probleem, wij komen naar u toe. Met onze nieuwe Virtual Reality Tour kunnen wij u een zeer levensechte rondleiding door het pand laten beleven, vanuit uw eigen bureaustoel. Benieuwd? Maak snel een afspraak met onze makelaar.

Bovenstaande tekst is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.
Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed