slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Meijelseweg 60, 5986 NJ Beringe

€529,000
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Plot size 5,150 m²
Liveable area 195 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze prachtige woonboerderij met veel karakter en uitstraling is gelegen in de gemeente Peel en Maas. Het pand is centraal gelegen dicht bij het centrum van Meijel en Panningen (Beringe)
De woning is voorzien van een ruime woonkamer, en een apart woongedeelte die u kunt gebruiken als eetkamer deze is aansluitende gelegen aan de keuken. Op de begane grond is ook een slaapkamer aanwezig en ee... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, semi-detached house
    Construction period 1927
  • Location

Features

Offer
Reference number 47
Asking price €529,000
Acceptance By consultation
Last updated 15 March 2023
Construction
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1927
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 5,150 m²
Floor Surface 195 m²
Living area 44.34 m²
Kitchen area 12.3 m²
Content 737 m³
Surface area other inner rooms 15 m²
External surface area storage rooms 57.6 m²
External surface area 25 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 7 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Number of parking spaces 6
Water heating Solar collectors
Heating Floor heating, Heat pump, Solar collectors, Wood stove
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Sink, Toilet, Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Peel en Maas N 425
Area 5,150 m²
Range Entire lot

Description

Deze prachtige woonboerderij met veel karakter en uitstraling is gelegen in de gemeente Peel en Maas. Het pand is centraal gelegen dicht bij het centrum van Meijel en Panningen (Beringe)
De woning is voorzien van een ruime woonkamer, en een apart woongedeelte die u kunt gebruiken als eetkamer deze is aansluitende gelegen aan de keuken. Op de begane grond is ook een slaapkamer aanwezig en een badkamer dus de woning is levensbestendig. Boven zijn er nog 4 slaapkamers te vinden en een tweede badkamer. De woning is gelegen op een zeer ruim perceel met een eigen parking aan de zijkant van het huis, en achter is er een enorme tuin met veel ruimte waardoor veel plek is voor mensen die van dieren houden of paarden. In de tuin zijn twee stallen, zwembad en groot grasveld aanwezig. Ideaal voor paardenliefhebbers die hun paarden bij huis willen hebben.

Advies kom gewoon eens kijken, daarbij is het pand afgelopen jaar bijna geheel gerenoveerd. Er is in het pand veel verbouwd onder- ander

- Nieuwe kozijnen en rolluiken
- Nieuwe keuken met diverse inbouw apparatuur
- Badkamer wordt binnenkort in 2023 opgeleverd
- Gehele beneden verdieping Vloerverwarming
- Zonnepanelen op het dak
Glasvezel aanwezig
- Hybride warmtepomp + nieuwe C.V. Ketel (bouwjaar 2021)
- Nieuwe trap geplaats

U ziet, er is al veel gedaan, deze bouwkosten heeft u niet meer, en bijna energie neutraal!

Begane grond:

Woonkamer:
Via de hal kunt u naar de woonkamer en naar de slaapkamer, de vloer voorzien van een natuurstenen vloer en voorzien met vloerverwarming, teven is in de woonkamer ook een houthaard aanwezig waar u heerlijk van kunt genieten. De woonkamer is heerlijk ruim en heeft een apart gedeelte wat gebruik kan worden als eetkamer of andere doeleinden.

Keuken:
Deze keuken is splinternieuw en zeer modern en zeer uitgebreid met diverse moderne inbouw apparatuur zoals een Stoomoven, Combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer, inductie kookplaat (merk Bora) en zeer modern afzuigsysteem. En er is vloerverwarming in de keuken. Deze keuken is gewoon compleet.

Slaapkamer begane grond:
Deze ruimte is nu een slaapkamer met airco, via de deur is ook de badkamer bereikbaar, wat deze woning levensbestendig maakt. Uiteraard kunt u er ook een kantoor van maken speelkamer of een andere bestemming aan geven.

Badkamer Begane grond:
De badkamer is ook splinternieuw en modern ingericht, ook hierbij spreken we van een complete badkamer, met een dubbele inloopdouche, ligbad, en wastafel en de badkamer is geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming.) de badkamer is van 2023. (en moet nog worden opgeleverd)

Verdieping:
Via de overloop kunt u de 4 slaapkamers bereiken en de tweede badkamer.

Slaapkamers:
De 4 slaapkamers zijn zeer ruim waarvan een is voorzien van een airco, alle slaapkamers hebben lichtinval door ramen of een velux dakraam.

Tweede badkamer:
Deze badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en dubbele wastafel, achter de muurkast bevindt zich een bergruimte met de CV – ketel opstelling.

Tuin:
De achtertuin is zeer groot te benoemen en kan gebruik worden voor veel doeleinden. Direct achter het huis ligt een terras op een kleine binnenplaats die omringd wordt met een stenen muur.
Daarachter zijn er verschillende omheiingen inzake de dieren die er nu wonen, er is een kippenren een konijnen ren en een varkens ren, en niet te vergeten schappen, tevens liggen er twee stallen, er zijn diverse overkappingen/ bergingen en er ligt een rond zwembad in de tuin. Voor het beregenen van de tuin is er ook een grondwaterpomp aanwezig. Aan de zijkant van de woning is je eigen parkeerplaats waar je diverse auto’s kwijt kunt, deze sluit weer aan op de openbare weg.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed