slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Chrysantenhof 27, 2651 XJ Berkel en Rodenrijs

€300,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 167 m²
Liveable area 134 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een geweldig leuke 6 kamer tussenwoning, energiezuinig (label A) met garage gelegen in een gezellige woonwijk tegenover een basisschool (in aanbouw). Welkom voor een rondgang. Wij maken er graag tijd voor vrij en op Facebook VeniVendi staat de live bezichtiging om te bekijken!
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1970
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05168
Asking price €300,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 April 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 167 m²
Effective area 134 m²
Content 415 m³
Surface area external storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Front yard
Orientation South east
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Bosch HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system, Instantaneous water heater
Heating Central heating
Parking Garagebox
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Berkel en Rodenrijs B 4044
Area 18 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Berkel en Rodenrijs B 3779
Area 149 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Een geweldig leuke 6 kamer tussenwoning, energiezuinig (label A) met garage gelegen in een gezellige woonwijk tegenover een basisschool (in aanbouw). Welkom voor een rondgang. Wij maken er graag tijd voor vrij en op Facebook VeniVendi staat de live bezichtiging om te bekijken!

Ground floor

Bij aankomst kijken we eerst omhoog naar de 12 zonnepanelen (bijna 20m2) op de voorzijde van het dak, dat is alvast punt 1 van het aantrekkelijke A energielabel dat deze woning heeft.

Bij binnenkomst checken we eerst de meterkast, de stoppenkast is al vervangen door een nieuw exemplaar en er is ruimte voldoende om nog extra uit te breiden. De kast onder trap geeft ruimte voor het opbergen van niet alleen de bonusaanbiedingen, daarnaast het toilet met fonteintje.

De keuken is van het originele type, de volgende eigenaar zal hier ongetwijfeld een nieuw exemplaar in plaatsen, de keuken toegang naar de tuin aan de achterzijde. De woonkamer is licht te noemen, voorzien van een massieve zelf gelegde parketvloer en kijkt aan de voorzijde lekker vrij uit. Aan de achterzijde kijkt de woonkamer de groene tuin in.

Over de ontsluiting aan de achterzijde is nagedacht. Geen gepruts met bakfietsen want die hebben alle ruimte. De tuin is gevarieerd en zomergroen aangelegd. Een stenen berging en overkapping geeft voldoende opbergruimte voor de fietsen in de achtertuin.

Terug naar de hal, de trap loopt lekker weg (evenzo de trap naar zolder). Op de eerste verdieping zien we drie slaapkamers en de badkamer met ruime douche en wastafel, het tweede toilet is apart op de overloop gelegen. Ideaal van deze woning zijn alle inbouwkasten in de kamers en op de overloop.

De tweede verdieping is verrassend ruim en biedt mogelijkheden. De originele dakkapel aan de achterzijde nodigt uit om over de tuin en buurt te kijken. Nu zijn er twee kamers gemaakt, maar de indeling kan ook anders.

AAN DE VOORKANT
Prima ligging in de bocht van een eenrichtingsverkeerstraat. Niet ver van de kleine buurt Albert Hein, het station van de Randstad rail en voldoende parkeermogelijkheden. Aan de voorzijde is de woning voorzien van zonwering.

AANSLUITING
De Bosch CV–combiketel dateert uit 2004, daarnaast hangt in de keuken nog een geiser voor warm water. De woning is ter plaatse van het dak en gevels na-geïsoleerd en er is glasvezel aanwezig. De meterkast heeft 7 groepen, 2 aardlekschakelaars en er is glasvezel aanwezig.

Details

- originele dakkapel (met zijramen) en de mogelijkheden voor herindeling op zolder
- gevels en dak nageisoleerd
- 12 zonnepanelen
- ideale ligging, tegenover een nieuw te bouwen basis school
- maar liefst 5 slaapkamers
- oplevering in overleg, kan voorspoedig
- bijhorende geïsoleerde garage is apart geprijsd € 25.000

Heb jij opmerkingen over deze woning of over onze aanbieding? Wij stellen iedere feedback op prijs! Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed