slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Oranjestraat 30, 5682 CC Best

€1,490,000
Type of residence Building plot
Plot size 2,230 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Bestaande jaren 30 woning op een perceel van totaal 2230 m2.

Prachtige jaren-30-stijl woning waarbij nog vele authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven, gelegen op zeer gewilde woonlocatie in het centrum van Best. De woning telt op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De begane grond is voorzien van een en-suite living, separate eetkeuken, berging, toilet, separaat kantoor... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Building plot
  • Location

Features

Offer
Reference number 00646
Asking price €1,490,000
Acceptance Immediately
Last updated 11 August 2021
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 2,230 m²
Outdoors
Location City centre
Cadastral informations
Best H 1480
Area 2,230 m²

Description

Bestaande jaren 30 woning op een perceel van totaal 2230 m2.

Prachtige jaren-30-stijl woning waarbij nog vele authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven, gelegen op zeer gewilde woonlocatie in het centrum van Best. De woning telt op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De begane grond is voorzien van een en-suite living, separate eetkeuken, berging, toilet, separaat kantoor en een prachtige ruime ontvangsthal met vestibule. De 2e verdieping is via een vaste trap bereikbaar: een prachtige zolderruimte van ca 4 meter hoog met ruimte voor nog meer slaapkamers.

Ground floor

INDELING BESTAANDE JAREN 30 WONING: ORANJESTRAAT 30 “SPIJKERHOEK”

BEGANE GROND

Prachtige entree; hal met vestibule.

Mooie authentieke houten trapopgang met bordes en vide. Deur naar woonkamer, kantoor en keuken.

Dichte eetkeuken met landelijke keukeninrichting met de nog originele wandtegels uit 1936. De keuken is voorzien diverse apparatuur. Vanuit de keuken een deur naar de riante bijkeuiken, woonkamer en de achtertuin.

Ruime bijkeuken met separaat betegelde toiletruimte.

Woonkamer met en suite deuren. Prachtig hoog stucwerk plafond.

First floor

Via de houten bordestrap; overloop met aansluitend 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van inbouwkasten en een vaste wastafel. Originele binnendeuren aanwezig.

De deels betegelde badkamer is netjes maar gedateerd, doch een prima ruimte voor een mooie nieuwe badkamer met voldoende ruimte voor een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. Tevens nog aanwezig op de badkamer; een ruime inbouwkast, praktisch voor linnengoed.

Second floor

Via een vaste trap toegang tot de 2e verdieping; een prachtige ruime zolder met 4 meter hoogte. Hier zijn een 4e en 5e slaapkamer te realiseren.

Opstelling CV-ketel Neft (1995). De zolder is niet in kaart gebracht op tekening, de afmetingen zijn voor het achterste deel van de zolder 6,57 x 7,27 meter en het voorste deel 8,25 x 3,42. De zolder is 3,80 m hoog.

Garden

De achtertuin van de woning behoort nu nog tot het gehele perceel. Het gaat hierbij om één kadastraal nummer: kadastraal bekend Sectie H, nummer 1480, groot 22 are en 30 centiare.

Details

• De woning is gedateerd maar goed onderhouden.
• Op de garage zit een sloopvergunning, zodat een toegangsweg kan worden aangelegd naar het perceel waar het nieuwbouwproject kan worden gerealiseerd.
• Eigen oprit, biedt zeker nog plaats voor tenminste 2 auto’s. (na afsplitsing perceel).
• Zeer gewilde woonlocatie. Slechts 1 minuutje van de winkels in de Boterhoek.
• Het huis bevat nog zeer veel authentieke details, o.a.; glas-in-loodramen, de oude binnendeuren, vestibule, en-suite deuren.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed