slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Sprankelend licht wonen!

€395,000
Address: Buizerdstraat 56, 2665 TG Bleiswijk
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 187 m²
Liveable area 142 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

We hebben de auto vlakbij geparkeerd en we lopen richting het huis. Zodoende zien we hoe vrij deze 5 kamer tussenwoning aan de voorzijde en aan een ruim plantsoen is gesitueerd, de gereinigde, opnieuw gevoegde en geïmpregneerde gevel doet het huis nog beter uitkomen!
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1972
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 05176
Asking price €395,000
Gas €195
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 10 April 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1972
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 187 m²
Effective area 142 m²
Content 482 m³
Surface area external storage rooms 6.13 m²
Surface area external, linked storage rooms 11.43 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Forested area, On a quiet street, Residential area, Sheltered location
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace, Partial Floor heating
Bathroom facilities Double sink, Toilet, Walkin shower
Has cable TV Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Cadastral informations
Bleiswijk C 3294
Area 187 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

We hebben de auto vlakbij geparkeerd en we lopen richting het huis. Zodoende zien we hoe vrij deze 5 kamer tussenwoning aan de voorzijde en aan een ruim plantsoen is gesitueerd, de gereinigde, opnieuw gevoegde en geïmpregneerde gevel doet het huis nog beter uitkomen!

Ground floor

De voortuin is netjes en we starten via de nieuwe hardhouten voordeur en de overdekte entree. Die laatste lijkt ons erg handig voor de aan huis gebrachte boodschappen en pakketjes.

De voordeur zwaait open en we worden warm welkom geheten in de hal met de strak diagonaal in het gelid gelegde tegels. Nadat we onze jas aan de kapstok hebben gehangen bekijken we eerst het moderne toilet met fontein onder de trap, wat een praktische oplossing! De trapopgang nemen we straks, nu eerst door naar de woonkamer. Deze is van het type doorzon en dan bedoelen we ook doorzon, we twijfelen of we de zonnebril nog even uit de tas halen, wat een lichtinval! Het valt ook binnen direct op dat je lekker vrij wegkijkt over het groene speelgazon aan de voorzijde. De tegelvloer is doorgelegd over de gehele begane grond, superfijn dat er een behaaglijke vloerverwarming onder ligt en misschien vinden we een andere kleur mooier? Dan leggen we er iets overheen. De open haard zorgt in de wintermaanden voor warmte en natuurlijk ook voor een gezellige sfeer. Achter in de woonkamer staan de openslaande deuren naar de tuin op een kier. Een mooie grote pui met veel licht, ook de prachtig weggewerkte horren voor de openslaande deuren vallen ons op.

Aansluitend de strakke hoogglans witte keuken, qua apparatuur noteren we een 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koel- vriescombinatie, oven, magnetron, gloednieuwe keukenkraan en een vaatwasmachine. We tikken met de ring op het aanrecht, strak composiet. Langs de keuken lopen we nieuwsgierig door naar de bijkeuken en horen de wasmachine en droger tevreden snorren. In de bovenkasten die matchen met de keuken past veel voorraad! Ook hier loop je zo naar buiten, of liever … komen de kinderen naar binnen en laten de modderige laarzen achter op de mat.

Ook hier bewaren we de deur richting tuin voor straks.

First floor

Op de eerste verdieping werpen we een blik in de drie slaapkamers. Twee ervan aan de voorzijde en één aan de achterzijde in gebruik als thuiswerkplek. Dit waren voorheen twee slaapkamers en deze is weer eenvoudig terug te splitsen, we zien de contouren van de deur nog.

We stappen het dakterras op en komen tot de conclusie dat we ook hier lekker vrij wegkijken, zo over alle tuinen heen. Avondzon, luie stoel, lekker wijntje, hier houden we het wel uit. Overigens worden ook hier in alle kamers op deze verdieping de muggen met mooi weggewerkte horren vakkundig buiten gehouden. Ook is het hele huis voorzien van dubbel glas.

In de gemoderniseerde badkamer is gekozen voor een tijdloze tegel en we noteren een toilet (natuurlijk zwevend), inloopdouche met regendouche én handdouche, badkamerkast, 1 meter lange wastafel met dubbele kranen en designradiator. Heerlijke plek om de dag fris te beginnen!

Second floor

Via de vaste trap kunnen we naar de tweede verdieping. Deze is nu in gebruik als hobbyzolder met voldoende opbergruimte achter de knieschotten. Hier zien we ook de CV ketel die het huis van warmte en warm water voorziet. Verder vinken we hier nog een royale slaapkamer aan, de dakkapel is enkele jaren geleden vervangen en is van Keralit, uitgevoerd met horren, weinig onderhoud dus.

Garden

In de zon genieten. Dat kan hier prima. Je zit er heerlijk vrij in de bijna 16 meter diepe en 6,5 meter brede tuin die op het (zuid)westen ligt. Na het werk zit je dan fijn in het avondzonnetje en in gedachten zien wij de barbecue al rookwolkjes omhoog blazen. De tuinkussens bergen we ’s avonds laat op in de houten schuur, net boven de fietsen die we via poort aan de achterzijde zo de tuin inrijden. Door de extra brede poortdeur kun je zelfs een scooter of motor in de tuin kwijt.

Details

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden!

Achter puien geplaatst in 2009
Dakkapel vervangen in 2011
Dak na geïsoleerd 2012
Groepenkast vervangen in 2013
Dakbedekking dakterras vervangen in 2014
Verwarmingsketel december 2015 en recent onderhouden
Screen voorzijde en zonnescherm achterzijde (via app bedienbaar) in 2017
Buitenschilderwerk door professioneel schildersbedrijf in 2019

Mogelijkheden
Woonkamer uitbouwen aan de achterzijde
Veranda bouwen in de tuin
Gevel extra na isoleren
Vloer na isoleren (vloerverwarming ligt er al)
Zonnepanelen (vraag de makelaar voor advies)

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven en een uitnodiging tot het doen van een bod.

Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed