slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Wonen aan het water www.hoefweg173.nl

€650,000
Address: Hoefweg 173, 2665 LA Bleiswijk
Type of residence House, single-family house, semi-detached house, dike house
Plot size 446 m²
Liveable area 181 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Robuust en stoer staat dit half vrijstaande woonhuis te pronken langs de vaart van Bleiswijk. De ruimte is enorm met een totaal vloer oppervlak (TVO*) van ruim 255 m2, evenzo de mogelijkheden.

Wil jij je droom verwezenlijken in een combi van buiten wonen en werken? Licht, ruimte, onderhoudsarm en hoog comfort zijn belangrijke kernwaarden voor de huidige bewoners.

Dan is dit een serieuze... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house, dike house
    Construction period 1978
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05158
Asking price €650,000
Electricity €120
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house, dike house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 446 m²
Effective area 181 m²
Content 735 m³
Surface area other inner rooms 28 m²
Surface area external storage rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 35 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 8 of which (6 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside, Near highway, On a busy street, Open position, Outside village
Garden
Type Garden around
Orientation South west
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Nefit TopLine Compact HRC
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace, Solar collectors
Parking Indoor
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Bleiswijk B 1098
Area 446 m²
Ownership Full ownership

Description

Robuust en stoer staat dit half vrijstaande woonhuis te pronken langs de vaart van Bleiswijk. De ruimte is enorm met een totaal vloer oppervlak (TVO*) van ruim 255 m2, evenzo de mogelijkheden.

Wil jij je droom verwezenlijken in een combi van buiten wonen en werken? Licht, ruimte, onderhoudsarm en hoog comfort zijn belangrijke kernwaarden voor de huidige bewoners.

Dan is dit een serieuze kans.....

Ground floor

* Dakterras 30 m2
* Deels kunststof kozijnen
* Zonnescreens + horren
* Volwaardig kantoor aan huis
* Luxe keuken 2015
* Onderhoudsarm

De auto’s kunnen we parkeren op de eigen oprit, onder de carport, wel zo handig. Nemen we de ingang op straatniveau of proberen we toch de trap naar boven uit? We nemen de stalen blauwe trap naar de voordeur op de eerste verdieping en staan op een toch wel zeer royaal te noemen dakterras. De voordeur zit opzij, mooi uitgevoerd in kunststof. De deur zwaait uitnodigend open en we lopen de hal in. In de hal wordt direct onze nieuwsgierigheid gewekt door alle deuren, waar gaan we beginnen? Als eerste het toilet naast de voordeur en de meterkast. Op de overloop naast de trapopgang duiken we terug naar straatniveau in de onderbouw.

Deze ruimte kan overigens vrij eenvoudig naar achteren vergroot worden door de ruimte verder uit te graven. Meerdere huizen op de rij hebben dit al gedaan! Het kloppende hart van de woning vinden we hier ook terug. Een praktische ruimte met opstelling wasmachine, droger, CV ketel (Nefit 2011) en een gootsteen. Onder de trap bergen we praktisch spullen weg, ook is er ruimte voor een kapstok en schoenenrek voor de jassen en schoenen. Zo blijft het boven lekker schoon.

Dan de garage, die wordt door ons tot het nieuwe kluswalhalla gedoopt en staat garant voor urenlange invulling van vrijetijdsbesteding. Door de garage even naar buiten naar het kantoorgedeelte onder het terras. Om ’s morgens eerst nog even thuis werken en niet als file tijger aan te hoeven sluiten lijkt ons ideaal. Als we binnenkomen bevindt zich in de hal een toiletruimte met zwevend sanitair en fonteintje. Dan stappen we de grote kantoorruimte binnen met rechts in een hoekopstelling de ruime schuifkastenwand. De vloerplinten bevatten veel wandcontactdozen zodat er altijd voldoende apparatuur aan te sluiten is. Ook de pantry voor vers gemaakte koffie ontbreekt ook niet, net afgewerkte bovenkasten en een aanrecht met onderbouw completeren deze kantoorruimte.

First floor

Terug op de eerste verdieping lopen we van de overloop naar de woonkamer, over de volle breedte veel lichtinval, een extra zijraam bij de keuken en de openslaande deuren naar het dakterras. In de woonkamer een klassieke maar tijdloze parketvloer. De sfeervolle gesloten gashaard (met afstandsbediening!) is voor de gelegenheid aangestoken en met een kopje koffie erbij kunnen we de boel eens goed in ons opnemen.

Wat een ruimte …

De woonkamer is lekker ruim doordat de keuken aan de voorzijde is geplaatst, nou ja wat is eigenlijk voor en achter. Vanuit de keuken en eetkamer genieten wij van het weidse uitzicht en de prachtige Hollandse wolkenlucht die voorbij drijft.

Nog even over de keuken…..

Glad, strak in een neutraal crème matglanzende kleur, greeploze schuifladen, keukenkasten met veel opbergruimte en vier draaiplateaus zodat alle ruimte efficiënt wordt benut. Om alle keukenapparatuur tegelijkertijd te kunnen gebruiken zijn er in onderaan de keukenkasten extra stopcontacten verwerkt. Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel! In het aanrecht twee spoelbakken en een inductiekookplaat met vijf zones met powerboost en een flexibele zone. Boven de inductiekookplaat is de afzuigkap ‘onzichtbaar’ weggewerkt in een handig kruidenkastje. Voor het gebruiksgemak is de vaatwasser is op werkhoogte geplaatst, daarboven zien we de combimagnetron. De koel- vriescombinatie met superkoeler heeft veel opbergruimte en drie vriesladen, de keuken heeft overigens dezelfde PVC-vloer als de overloop.

We mijmeren nog even na en lopen verder naar de extra kamer op deze verdieping en brainstormen alweer verder over hoe we deze kamer in zullen gaan delen voor studerende tieners en gamende pubers. De schuifdeuren kunnen dicht, fijn dat de woonkamer opgeruimd kan blijven!

Second floor

We lopen de route terug naar de hal en nemen de trap naar boven.

Op de tweede verdieping komen we vier slaapkamers tegen, twee voorzien van vaste kasten. Wat een ruimte! Drie kamers hebben ook nog knieschotten waar achter zich handige opbergruimtes met verlichting bevinden. Leuk detail is ook de doorlopende PVC vloer over de gehele verdieping. Tussen de zijkamers zien we in het plafond op de overloop een plafondluik. Via een losse trap komen we op een ruime bergzolder, praktisch om hier spullen die je niet elke dag nodig hebt, maar nog niet kwijt wilt, op te kunnen bergen.

Tussen de slaapkamers aan de voorzijde treffen we de badkamer, die is lekker licht met de twee ramen. We kruisen een ligbad, separate douche, wastafel en, wat mensen toch graag willen, een 2e toilet aan.

Op de overloop nog een vaste trap naar de hobbyruimte op zolder, die overigens in het midden op sta hoogte is. Met het dakraam omgetoverd tot de ideale extra hobby / knutselkamer.

Balcony

Geen balkon maar een loggia op de slaapverdieping, lekker om de bedden te luchten of de was te drogen, en we genieten hier met maximale privacy van de zon.

Garden

Ruimte is het kernwoord van deze tuin, want we bieden deze half vrijstaande woning aan met 446 meter perceel. Omdat de woning en dus ook de tuin tegen de dijk aan liggen geeft het hoogteverschil een speels effect en net dat beetje extra, de achtertuin is voorzien van professionele drainering waardoor de tuin en de terrassen ondanks de dijk droog blijven

De voor- en achtertuin zijn mooi aangelegd en maken een verzorgde indruk (mede dankzij de hovenier), op elk moment van de dag is het mogelijk om in de zon of schaduw een plekje op het terras in de tuin te vinden. In de ochtend is het genieten van de stilte en de ochtendzon op het tuinbankje onder de pergola. ’s Avonds gaat de tuinverlichting aan. De groentetuin biedt kansen voor ontspanning en lekker gezond voedsel uit eigen tuin. De natuurlijke erfafscheiding met de buren is zomers en ‘s winter groen en geeft veel privacy.

Dan wordt onze aandacht naar de volière aan de achterkant van de tuin getrokken. Kleurrijke zangvogels en krielkippen genieten tot in de late avond van de zon, de rust en de ruimte. De berging biedt voldoende ruimte als winterberging voor de tuinstoelen en plantenbakken.

En o, ja we bekijken iedere ongewenste bezoeker van de tuin en zetten hem in de volle spotlights.

Wonen in het groen
Op vijf minuten loopafstand arriveer je in het recreatiegebied de “Bleiswijkse Zoom”. Rond het oude riviertje de Rotte ligt het omvangrijke recreatiegebied “de Rottemeren”. Voor rust moet je in de in 2012 aangelegde “Bleiswijkse Fles” zijn. Op het goed onderhouden fietspadennetwerk van het recreatiegebied “de Rottemeren” fietsen we zo naar het Hoge Bergse Bos, het Lage Bergse Bos of naar de Zevenhuizer Plassen.

Goede bereikbaarheid
De bushalte van het openbaar vervoer is aan het einde van de parallelweg. Station Lansingerland is 1½ kilometer vanaf de Hoefweg 173 verwijderd. De A12 biedt als uitvalsweg veel mogelijkheden richting Utrecht, Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam.

Details

- Heel veel extra’s te vertellen
- Rondom voorzien van horren en elektrisch bedienbare screens
- Onderhoudsarme woning
- Uitstekend voor groot gezin
- Tuinkamer maken
- Praktijk / kantoor aan huis
- Bed & Breakfast

Wil jij je ook verwonderen over de ruimte en de vele mogelijkheden? We hebben nog véél meer details te vertellen en plannen graag een bezichtiging in. Plan jij een uurtje de tijd?

Ben je nieuwsgierig, maar echt niet in de gelegenheid om de woning te bezichtigen? Geen probleem, wij komen naar je toe. Met onze VR link kunnen wij je een zeer levensechte rondleiding door het pand laten beleven, vanuit je eigen bureaustoel. Benieuwd? Maak snel een afspraak met onze makelaar.

Heb jij opmerkingen over de woning of over onze aanbieding? Wij stellen iedere feedback op prijs! Bovenstaande tekst is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend. Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

*Al onze metingen zijn verricht aan de hand van de meest recente meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen en bruto inhoud woningen, gebaseerd op de NEN 2580. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed