slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Laurenburg 30, 2665 TT Bleiswijk

€725,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 359 m²
Liveable area 193 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

De Laurenburg staat voor een breed opgezette straat met prachtige vrijstaande woningen grenzend aan een groene singel. Wij mogen deze vrijstaande woning aanbieden waar je blij van wordt. Wees eerlijk: kijk eens naar het karakter, de uitstraling, de ruimte, het vrije uitzicht en de ongekende mogelijkheden voor veel woongenot. Uiteraard instap klaar, met een luxe lichte keuken en tijdloos sanitai... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05130
Asking price €725,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 January 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 2007
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Pyramid hip
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor
HR glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 359 m²
Effective area 193 m²
Content 743 m³
Surface area other inner rooms 20 m²
Surface area external storage rooms 7 m²
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside
Near school
On a quiet street
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2007
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Cooking island
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Double sink
Shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower
Sink
Has AC Yes
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

De Laurenburg staat voor een breed opgezette straat met prachtige vrijstaande woningen grenzend aan een groene singel. Wij mogen deze vrijstaande woning aanbieden waar je blij van wordt. Wees eerlijk: kijk eens naar het karakter, de uitstraling, de ruimte, het vrije uitzicht en de ongekende mogelijkheden voor veel woongenot. Uiteraard instap klaar, met een luxe lichte keuken en tijdloos sanitair. En met het oog op deze warme zomers: de slaapkamer is voorzien van airco!

Ground floor

ACHTER DE VOORDEUR

Hij valt mooi op, midden op de kavel, voornaam en breed. Met aan weerszijden voldoende ruimte. We blijven even goedkeurend buiten staan. De oprit richting de voordeur biedt ruimte aan meerdere auto’s. Onder de carport staan fietsen droog.

De hal is stijlvol, ruim en met een luie opgang naar de eerste verdieping, onze jas hangen we in de garderobe onder de trap. We bekijken het toilet en lopen via dubbele openslaande deuren naar de woonkamer. Erg verrassend! We kijken links en onze blik valt op de erker aan de voorzijde. In gedachten maken we hier een echte venster ‘bank’ met zachte kussens, goed voor uren leesplezier. Rechts de openslaande deuren naar de achtertuin. Direct valt ook de lichtinval op en wordt onze blik getrokken naar het groene uitzicht en de verschillende zithoeken. Op de vloer ligt een mooie massief eikenvloer.

De keuken straalt frisheid uit, is licht, uitgebreid en modern. De koper krijgt er een 4 pits inductiekookplaat, Quooker, afzuigkap, dubbele combimagnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak en granieten aanrechtbladen bij! Vanuit de keuken lopen we door naar de bijkeuken, handig wanneer we uit de tuin komen met vieze handen, maar ook de wasmachine en droger staan zo lekker uit het zicht. Vanuit de bijkeuken komen we in een aparte berging die is gemaakt in de garage, we lopen zo ook weer de tuin in.

First floor

Terug in de hal lopen we naar de eerste verdieping. Wat direct opvalt is het ruime zijraam dat het trappenhuis en overloop voorziet van een grote hoeveelheid licht.

Deze verdieping telt vier slaapkamers. Twee aan de achterzijde, twee aan de voorzijde beide met toegang naar het balkon. De badkamer is ruim te noemen met douchehoek, ligbad, designradiator en dubbele wastafel met meubel. Het toilet is separaat op de overloop.

Second floor

Via de tweede luie trap komen we op de ruime tweede verdieping. Verrassend is de hoge blik, doordat de kamer tot de nok van het huis loopt. De zolderruimte is nu in gebruik als een grote slaapkamer met extra dakkapel op het zijdakvlak.

Deze kamer heeft wel de luxe van een eigen doucheruimte met wastafel. Daarnaast een bergruimte met opstelling cv-combiketel.

Garden

ALS JE HET OVER DE BERGING HEBT
In de tuin staat een blokhut (je kunt er makkelijk via het achterpad komen) voor de fietsen en tuinkussens, de voorgelegen veranda geeft je net dat extra lounge hoekje. En wil je toch weer een slaapplaats voor je gekoesterde old timer, dan haal je eenvoudig de tussen separatie in de garage weer weg. Achter de geïsoleerde elektrische sectionaal deur vindt deze een prima plek!

ACHTEROM KIJKEN
De achtertuin is breed en diep, we wandelen door het laantje met 8 platanen en langs het prieel met rozenboog naar de achterzijde van de tuin. Hier staan langs de erfgrens leilinden. De woningen staan ver genoeg weg en dat geeft een enorm vrijheidsgevoel. Wat is de tuin mooi aangelegd. Een variëteit aan bloeiende planten, diverse fruitbomen en een groen geraamte. Je ervaart vooral de stilte, wanneer de vogels die niet onderbreken met hun gefluit. Je geniet van veel groen en privacy. Vanuit de tuin valt ook op hoe breed de woning is. En hoe netjes de boel is bijgehouden. De eigenaar heeft veel zorg aan het geheel besteed. Dat zie je, dat onderga je en daar word je enthousiast van. Tenminste, wij wel! Draai met de zon mee op 1 van de 3 terrassen. Pak een wijntje en strijk neer.

AAN DE VOORKANT
De woning ligt aan een gezellige woonstraat met hoofdzakelijk vrijstaande en geschakelde woningen die vanaf 2007 zijn gebouwd. Omdat dit gedeelte niet aan een doorgaande weg ligt komt er weinig verkeer langs. De variatie in bebouwing aan de overzijde en leeftijdsopbouw maakt het extra aantrekkelijk. De buurt is divers en zeer ruim opgezet. Zowel oudere als jongere bewoners geven cachet aan deze gezellige buurt.

AAN ZIJKANT
Rechts naast de woning kunnen makkelijk 2 auto’s staan, daarnaast is er een carport voor de geïsoleerde en elektrische sectionaal garagedeur. Aan de linkerkant van de woning kun je makkelijk de vuilnisbakken wegrijden naar de achtertuin, waar ze uit het zicht geparkeerd worden

Details

AANSLUITING
De Intergas cv-ketel is een combi exemplaar en dateert uit 2007. De meterkast heeft 10 groepen, aardlekschakelaars en er is glasvezel aanwezig.

ALS VERKOPER HET VOOR HET ZEGGEN HEEFT
“Het is een groot, doordacht en plezierig huis met veel ruimte en mogelijkheden. De buurt is gezellig en erg ruim van opzet. Je fietst zo het buitengebied Rottemeren in. En het centrum is minder dan een kilometer verderop. ”

AANVAARDING
Dat kan in prima overleg gebeuren. Verkoper staat voor alle suggesties open.

AARDIGHEDEN
• Royaal vrij uitzicht, speelse lichtinval;
• Dakkapel op zijdakvlak;
• De vooroorlogse sfeer spreekt veel mensen aan: ruime dak overstekken, erker, glas in lood binnendeuren, fraaie bouwstenen, gebakken dakpan en massieve deuren;
• We gaven al de suggestie om het terras aan te bouwen. Een tuinkamer achter de garage zou ook goed kunnen. Maar een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Zeker mogelijk!
• Uitstekend geschikt voor een groter gezin dat iets speciaals zoekt. Maar ook de combinatie van wonen/werken kan hier prima;
• Sfeervolle markiezen in zonnige kleurstelling.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed