slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Unieke combinatie van wonen en werken in Lansingerland!

€995,000
Address: Lorentzstraat 5, 2665 JG Bleiswijk
Type of residence House, villa, detached house, service accommodation
Plot size 1,027 m²
Liveable area 180 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Wonen en werken op een top locatie en dat ook nog eens met de ideale woon werk afstand. Wij bieden u aan: een geweldig licht en ruime penthouse op de top verdieping van een luxe afgewerkte kantoorvilla met vele mogelijkheden.

Kernwoorden: vrijheid, uitzicht, luxe, kantoor of bedrijf aan huis, voldoende parkeer gelegenheid op eigen en afgesloten terrein.

Ziet u mogelijkheden? Maak vrijblij... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house, service accommodation
    Construction period 2004
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05125
Asking price €995,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 January 2020
Construction
Type of residence House, villa, detached house, service accommodation
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities
Seniors
Construction period 2004
Roof materials Bitumen
Plastic
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Fire safety
Security
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 1,027 m²
Effective area 180 m²
Content 2,378 m³
Surface area other inner rooms 470 m²
Surface area external, linked storage rooms 60 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location Business park
Near highway
Near public transport
Open position
Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 14
Number of covered parking spaces 4
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Double sink
Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower
Sink
Parking Indoor
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a sauna Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Wonen en werken op een top locatie en dat ook nog eens met de ideale woon werk afstand. Wij bieden u aan: een geweldig licht en ruime penthouse op de top verdieping van een luxe afgewerkte kantoorvilla met vele mogelijkheden.

Kernwoorden: vrijheid, uitzicht, luxe, kantoor of bedrijf aan huis, voldoende parkeer gelegenheid op eigen en afgesloten terrein.

Ziet u mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak met onze makelaar voor een exclusieve virtuele tour (VR) of bezichtiging in de realiteit.

Ground floor

Voordat u binnenkomt is het eigenlijk al duidelijk! Dit is een tot in de puntjes verzorgd object, met aandacht gebouwd én onderhouden.

Het buitenterrein biedt ruimte aan tenminste 12 / 14 voertuigen. Twee elektrisch te openen hekwerken bieden toegang tot het perceel, daarnaast ook nog een elektrisch te openen loophek voor bezoek.

De entree is ruim, verzorgd en strak afgewerkt. De hydraulische lift zorgt ervoor dat u en uw gasten gastvrij naar boven kunnen. Op deze verdieping is een vergaderkamer van circa 43m2 gesitueerd met voldoende ruimte voor extra presentatie mogelijkheden. Vanuit deze ruimte is de achterliggende garage / berging / opslag (circa 97m2) te bereiken. Deze ruimte is vanzelfsprekend voorzien van verwarming en achter de drie elektrische garage deuren passen met gemak tenminste 4 auto's. Deze ruimte zou ook dienst kunnen doen als een kleine logistieke afdeling van het nieuw te vestigen bedrijf.

Aan de andere zijde van de entree is een kleine pantry met vaatwasmachine gesitueerd en een gastentoilet. De royale kantoorruimte van circa 72m2 biedt momenteel ruimte aan 6 tot 8 werkplekken.

First floor

Met de keurig afgewerkte trap of met de lift naar boven, u mag het zeggen!

Eenmaal op de eerste verdieping aangekomen treft u aan de linkerzijde een royale kantoorkamer (circa 40m2) aan, ook te gebruiken als ruime presentatieruimte. Een dubbel gasten toilet (M/V) met voorportaal voor u en personeel of uw gasten. De rechterzijde van het gebouw is momenteel ook in gebruik als kantoortuin (circa 96m2), archiefruimte (circa 15m2). Natuurlijk is deze ruimte door meerdere werkplekken te bezetten. Maar ook een andere indeling met bijvoorbeeld een separate directie kamer behoort tot de mogelijkheden.

Achter de midden kern van het gebouw een kantine met keuken blok (circa 19m2), ook deze geeft weer toegang tot een tweetal achter gelegen kantoren (circa 27m2). Deze ruimtes zouden prima te gebruiken zijn voor niet publieks gerichten activiteiten zoals uw financiële administratie of order afhandeling.

Deze verdieping kunnen wij u ook TE HUUR aanbieden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Second floor

Alleen met een separate sleutel brengt de lift u naar de top verdieping waar u vanuit dit geweldige penthouse uitkijkt over de skyline tot aan Rotterdam. Wat een privacy geniet u hier terwijl u van de zon geniet.

Aan de achterzijde van het gebouw (noordzijde) is de master bedroom gesitueerd met aangrenzende badkamer en dressing (totaal circa 40m2). De badkamer is voorzien van een hoek ligbad (met uitzicht), toilet, een separate douche hoek met regen- en handdouche en een dubbele wastafel met onderbouw voor handdoeken.

De naastgelegen dressing is voorzien van spiegel inbouwkasten aan weerskanten.

Nog twee slaapkamers die beide gebruik kunnen maken van een separate douche gelegenheid met wastafel, ook in deze gang een separaat gasten toilet met wastafel.

Ideaal in dit appartement: de bijkeuken, deze biedt ruimte aan een extra werk- en spoelgedeelte, opslag en opstelling voor was- en droogapparatuur.

Aangekomen bij het kloppende hart van dit penthouse, de woonkamer met open keuken van maar liefst 65m2! Dat er nagedacht is over deze opstelling mag duidelijk zijn. Een open keuken, door de half hoge kasten is er wel contact, maar zonder directe zichtlijnen. De keuken krijgt extra uitstraling door zijn hoogglans afwerking en de symmetrie in de opstelling. Vanzelfsprekend is de keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur zoals vaatwasmachine, afzuigkap, inductie kookplaat, koelkast, oven, magnetron en ingebouwd koffie apparaat.

De ruime en lichte woonkamer is terras gericht met openslaande deuren loopt u zo het terras (circa 60m2) op en waant u zich alleen in de omgeving. Deze woonkamer laat zich natuurlijk omschrijven, maar beleven geeft net dat beetje extra. Mogen wij u uitnodigen?

Balcony

Geen balkon, maar een royaal dakterras van circa 60 m2 gelegen op het zuiden, dus het grootste deel van de dag zon. En op deze hoogte mag u wel wat privacy verwachten.

Details

- circa 100 m2 bedrijfsruimte, 135 kantoor op begane grond
- circa 235 m2 kantoorruimte en overige ruimten op 1e verdieping
- gelegen op eigen grond
- separate CV ketel voor kantoor- en woongedeelte
- ruim dakterras
- geheel voorzien van vloerverwarming
- systeemplafonds met inbouwverlichting
- leuke centrale locatie
- goed bereikbaar per auto
- moderne keuken en sanitaire voorzieningen
- 3 slaapkamers en 2 badkamers
- royaal dakterras

LET OP!
Het betreft een BEDRIJFSWONING, dus alleen geschikt voor het huisvesten van de DGA of medewerker van het gevestigde bedrijf. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u.

Met nadruk hebben wij hier alleen de oppervlakte en inhoudsmaten van het penthouse vermeld. Voor wat betreft de kantoorruimten staan ter indicatie de oppervlakte maten bij de verschillende onderdelen vermeld. Omdat het penthouse een onlosmakelijk geheel met het kantoor vormt, betreft de vraagprijs de prijs van het gehele gebouw, dus inclusief kantoor en buitenterrein.

NIEUW! Bent u nieuwsgierig, maar echt niet in de gelegenheid om het object te bezichtigen? Geen probleem, wij komen naar u toe. Met onze nieuwe Virtual Reality Tour kunnen wij een zeer levensechte rondleiding door het pand laten beleven, vanuit uw eigen bureaustoel. Benieuwd? Maak snel een afspraak met onze makelaar.

Bovenstaande tekst is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoop makelaar in.

Floor plans

Close

Recently viewed