slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Prinses Irenestraat 7, 3751 DH Bunschoten-Spakenburg

€529,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 469 m²
Liveable area 150 m²

Note

General

Op zoek naar iets bijzonders? Een woning als deze met veel grond en een riant bijgebouw met meerdere gebruiksmogelijkheden komt niet vaak voor op de woningmarkt.

Prinses Irenestraat 7 betreft namelijk een fantastisch geheel gerenoveerde en uitgebouwde nostalgische 2-1 kap woning met een schitterend eigen terrein van 469 m2.

Daarnaast is er ook een vrijstaand geheel in spouw gebouwd bijg... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1958
  Status Sold
 • Location

Features

Offer
Reference number 06397
Asking price €529,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 January 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1958
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 469 m²
Effective area 150 m²
Content 450 m³
Surface area external storage rooms 45 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
Open position
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating

Definition

Op zoek naar iets bijzonders? Een woning als deze met veel grond en een riant bijgebouw met meerdere gebruiksmogelijkheden komt niet vaak voor op de woningmarkt.

Prinses Irenestraat 7 betreft namelijk een fantastisch geheel gerenoveerde en uitgebouwde nostalgische 2-1 kap woning met een schitterend eigen terrein van 469 m2.

Daarnaast is er ook een vrijstaand geheel in spouw gebouwd bijgebouw van 7, 2 x 6 meter met een eigen entree via openslaande deuren en loopdeur. Zowel de woning als het bijgebouw zijn zeer goed onderhouden. Dit bijgebouw is ideaal voor de ondernemers onderer ons. Een eigen praktijkruimte of opslagruimte voor materialen en bedrijfsauto's behoort tot de mogelijkheden.

De woning is uitermate ruim door de achteruitbouw van maar liefst 4,2 x 6, 4 meter. Hierdoor is er een woon-leefkeuken ontstaan met aansluitend een praktische bijkeuken. De straatgerichte l-vormige woonkamer is v..v een voorerker met fraai uitzicht op de voorgelegen waterpartij en weilanden.

De gehele woning is in de loop der jaren gerenoveerd en goed geïsoleerd. Alles is aangepakt, van de elektrische bedrading tot de riolering. Achter en naast de woning is een zonnige tuin die veel privacy biedt. Naast de woning is een uitermate breed oprijpad voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein.

Ground floor

Begane grond:

Het eigen terrein is geheel omheind en afsluitbaar door middel van een smeedijzeren hekwerk. U bereikt de woning via de voorentree en komt zo in de sfeervolle hal met handgemaakte houten trap met gietijzeren spijlen. In de hal bevindt zich ook het toilet en de meterkast.

Vanuit de hal komt u in de royale l-vormige woonkamer met voorerker, verwarmde marmeren vloer, spachtelputz wanden en een sfeervolle gas open haard met schouw. De woonkamer is straat gericht en biedt een prachtig uitzicht op de voorgelegen waterpartij, weg en de weilanden.

Aan de achterzijde is de woning fors uitgebouwd waardoor er een prachtige woon-leefkeuken is ontstaan afgescheiden van de woonkamer door middel openslaande deuren met gelaagd glas. Ook in deze ruimte loopt de verwarmde marmeren vloer door. De kwaliteitskeuken heeft een landelijke uitstraling en heeft een granieten blad en diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, gasfornuis, oven en vaatwasser.

Aansluitend is de praktische bijkeuken met keukenblok en aansluiting voor de wasmachine en droger. Deze ruimte functioneert ook als hal.

Lengte begane grond 14,93 meter. Breedte begane grond is 6.45 meter

First floor

De 1e verdieping biedt plaats aan de overloop en 3 slaapkamers (waarvan 2 kamers zijn voorzien van inbouwkasten). De gehele 1e verdieping is .v.v. een nieuwe pvc vloer en gladde wanden.

De badkamer is modern van opzet met diverse sanitaire voorzieningen o.a. douchecabine, dubbele wastafels, toilet, thermostaat kranen en een glas in lood raam.

Lengte 1e verdieping 7.94 meter en Breedte 6,45 meter

Second floor

Vanuit de overloop is er een vaste trap naar de 2e verdieping dat plaats biedt aan 2 praktische slaapkamers met dakkapellen. Er zijn diverse bergruimtes en extra bergkast met cv combi opstelling Nefit.

Details

Bouwjaar 1958*1993 1e grote renovatie o.a. betonvloer, elektra, bedrading en riolering vernieuwd*2003 2e grote verbouwing o.a. uitbouw ca 26 m2, bijkeuken, suitedeuren, openslaande deuren*2014 keuken en badkamer.*Buitenboel in 2017 geschilderd*Screens en zonwering in 2015*diverse horren*alarminstallatie aanwezig*

Floor plans

Features by friends

 • Veel mogelijkheden garage/bedrijfruimte
  1
  Endorser
 • Oprijpad ruimte voor vier auto's
  1
  Endorser
 • Bushalte naast het huis
  1
  Endorser
 • Oploopafstand van middelbare en basisschool.
  1
  Endorser

What friends have to say

 • Anecdote friend Met veel plezier en veel voorzieningen dichtbij 3 kinderen van jongs af aan laten opgroeien in deze omgeving. Tevens op loopafstand van het gezellige centrum van Spakenburg. Meander medisch centrum op 6 km afstand. Goed bereikbaar voor meerdere snelwegen in centrum Nederland. Lage energiekosten door veel zonlicht in huis. Stef Duijst

Video from friends

Recently viewed