slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Mooi en rustig wonen aan een dreef met een rijke geschiedenis

€350,000
Address: Van Pallandtdreef 18*, 4101 KC Culemborg
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 85 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

De vraagprijs betreft een vanaf-prijs

Mooi en rustig wonen aan een dreef met een rijke geschiedenis

In dit in 2007 gebouwde appartementencomplex komt een goed onderhouden appartement van 87m2 beschikbaar. De woning heeft twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en een berging.

Vanaf het balkon kijk je uit op kroondomein De Volencampen. Deze ogenschijnlijk ‘gewone’ graslanden die de v... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Construction period 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06652
Asking price €350,000
Service costs €413
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 January 2022
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2007
Rooftype Flat
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 85 m²
Living area 31 m²
Kitchen area 7 m²
Content 267 m³
Surface area external storage rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Balcony 19 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Number of parking spaces 1
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Culemborg B 2656
Area 7,690 m²
Range Condominium

Description

De vraagprijs betreft een vanaf-prijs

Mooi en rustig wonen aan een dreef met een rijke geschiedenis

In dit in 2007 gebouwde appartementencomplex komt een goed onderhouden appartement van 87m2 beschikbaar. De woning heeft twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en een berging.

Vanaf het balkon kijk je uit op kroondomein De Volencampen. Deze ogenschijnlijk ‘gewone’ graslanden die de van Pallandtdreef, Waldeck Pyrmontdreef, Elisabethdreef en Wilhelminadreef met elkaar verbinden kennen een bijzondere geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Destijds werden de graslanden gebruikt als paardenweiden en waren ze onderdeel van kasteel Culemborg. Bijna nergens in Nederland zijn dit soort graslanden bewaard gebleven!

De Waldeck Pyrmontdreef is de oudste dreef van Culemborg en werd in de 18e eeuw aangelegd in opdracht van Vrouwe Elisabeth. Elisabeth was eveneens de oprichter van een weeshuis wat tegenwoordig het Elisabeth Weeshuis Museum is.

Dit appartement ligt op loopafstand van het oude stadscentrum van Culemborg en op nog geen 200 meter van stadspark de Plantage.

Wij adviseren u de brochure van deze woning te downloaden van onze website www.muttersmakelaars.nl
In deze brochure treft u uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens aan.

Ground floor

De centrale entree van het complex (Fonteijnhof) bevindt zicht direct naast de parkeerplaats op de begane grond. Hier bevinden zich onder andere ook de intercom, brievenbussen, lift en trapopgang. De berging bevindt zich ook op de begane grond.

De entree van het appartement biedt toegang tot de woonkamer en het eerste toilet - een hangtoilet met fonteintje - dat rondom is betegeld met fraaie Noorse leisteen.

De woonkamer is circa 31m2 groot en voorzien van een eiken parketvloer. De grote schuifdeuren bieden toegang tot het balkon, waar je prachtig uitkijkt op De Volencampen en een fraaie laan met bomen.

De halfopen (Miele) keuken is uitgerust met een koelkast, vrieskast, magnetron, oven, vaatwasser en een inductiekookplaat met afzuiging. De wand achter de keuken is voor de helft betegeld, het granieten aanrechtblad is uitgevoerd in donkergrijs.

Vanuit de woonkamer is de eerste (slaap)kamer bereikbaar. De huidige bewoners hebben de tussendeur verwijderd en van deze kamer een werk/hobbykamer gemaakt. Middels een schuifdeur bereik je de masterbedroom. Deze kamer is ook bereikbaar vanuit de centrale gang in het appartement. Beide kamers bieden toegang tot het balkon.

De ruime badkamer is, net als het toilet, betegeld met Noorse leisteen en uitgerust met een inloopdouche, tweede toilet, handdoekradiator en groot wastafelmeubel met veel kastruimte. De badkamer is bereikbaar via zowel de slaapkamer als de hal. In de hal is ook nog een washok van zo’n 4m2 te vinden, hier bevindt zich de wasmachineaansluiting en een wasbak met fonteintje.

Balcony

Op het ruime opgezette balkon kun je in alle rust genieten van het mooie uitzicht en het middag zonnetje.

Details

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd middels stadsverwarming;
- De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing;
- In de woning is een ventilatiesysteem aangebracht dat de ventilatie in het toilet, de wasruimte, de badkamer en de keuken reguleert;
- De voordeur is voorzien van intercom met “digitaal spiongaatje”;
- De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 417,- per maand. Dit bedrag is inclusief erfpachtcanon, servicekosten, voorschot stookkosten en reservering voor onderhoud;
- De woning beschikt over een eigen (vaste) parkeerplaats.

Erfpacht
Het appartement is gebouwd op erfpachtgrond, wat betekent dat je geen eigenaar van de grond wordt maar de bevoegdheid hebt de onroerende zaak/grond van de eigenaar te houden en te gebruiken. Voor dit recht wordt een canon van ca. € 72,00 per maand gevraagd. Dit bedrag is inbegrepen in de maandelijkse bijdrage.

Over Culemborg
Culemborg was in de 14e eeuw een kleine handelsstad aan de Lek en kende toen een levendige industrie. Inmiddels is het een stad waar je niet alleen geniet van de rijke historie (de stad telt bijvoorbeeld maar liefst drie stadswallen en zeven stadspoorten) maar waar je ook mooie fiets- en wandeltochten kunt maken. Culemborg kent meerdere scholen, sportverenigingen en een leuk centrum met restaurants en winkels. Vanuit Culemborg zit je snel op de A2 richting Utrecht en Den Bosch.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed