slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: A work of art you can live in!

€1,775,000
Address: Oude Delft 10incl pp, 9999aa Delft
Type of residence House, canal house, terraced house
Plot size 240 m²
Liveable area 400 m²

Note

General

Dit weergaloze grachtenpand is in tegenstelling tot haar monumentale buren in 2004 gebouwd en vormt zo een aangename hypermoderne onderbreking in de verder traditionele, prachtige gevelwand aan de grachten van Delft. Heeft u de foto's al bekeken...?

Wonen als een vorst

Laten we er maar niet omheen draaien; deze woning is niet voor iedereen weggelegd. Dat heeft enerzijds met de vraagprijs t... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, canal house, terraced house
    Construction period 2004
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05097
Asking price €1,775,000
Acceptance By consultation
Last updated 22 September 2016
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, canal house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2004
Surfaces and content
Plot size 240 m²
Effective area 400 m²
Content 1,500 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
City centre
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Dit weergaloze grachtenpand is in tegenstelling tot haar monumentale buren in 2004 gebouwd en vormt zo een aangename hypermoderne onderbreking in de verder traditionele, prachtige gevelwand aan de grachten van Delft. Heeft u de foto's al bekeken...?

Wonen als een vorst

Laten we er maar niet omheen draaien; deze woning is niet voor iedereen weggelegd. Dat heeft enerzijds met de vraagprijs te maken maar anderzijds ook met de grootte van de woning. Tenzij u van veel ruimte houdt, is de Oude Delft 10 met zes grote kamers (400 vierkante meter) voor een alleenstaande wellicht wat aan de forse kant. Maar voor wie wil leven als een vorst op één van de beste locaties in Delft, is de Oude Delft 10 een paleis van een huis.

Dit topobject onderscheidt zich niet alleen van haar fraaie buurpanden door de moderne architectuur, maar zeker ook door de inpandige garage met twee parkeerplaatsen.

Ground floor

De grachtenwoning dateert uit 2004. En dat is te merken. De woning oogt niet alleen modern maar heeft ook het wooncomfort dat we van een nieuwere woning gewend zijn. En voor diegenen die nu denken, ‘Oude Delft, prima locatie zo dicht bij alle culturele, winkel- en uitgaans-voorzieningen, maar waar ga ik mijn auto kwijtraken’, en dreigen af te haken: het huis heeft een garage met een lift voor twee auto’s. Kortom, u kunt gewoon doorlezen.

Bedrijf aan huis

U komt de woning binnen in een ruime hal. Het trappenhuis met de verzinkt stalen trap en de raampartijen met uitzicht op de diepe achtertuin springt ongetwijfeld direct in het oog. Behalve deze eyecatcher bevat de begane grond de al genoemde garage en drie ruime kamers. Als u uw bedrijf aan huis heeft, kunt u hier met gemak kantoor houden.

First floor

We nemen de trap naar de eerste verdieping waar u via de overloop in de keuken met het kookeiland terecht komt. De keuken is net als alle kastenwanden in het huis door een meubelmaker op maat gemaakt. Ziet u het al voor u? Gezellig kokkerellen terwijl uw disgenoten zich met een glas wijn, die u overigens uit uw eigen wijnkelder heeft gehaald, om u heen zitten. Tegenover de keuken is de schuifdeur naar de woonkamer. Via de karakteristieke grote ramen kijkt u uit over de Oude Delft en heeft u een fraai uitzicht op het Barbaraklooster. De hoge plafonds, de open haard, de fraai afgewerkte muren, het is allemaal even smaakvol.

Second floor

Een jacuzzi met onderwater verlichting

De tweede verdieping doet dienst als de slaap- en ontspanverdieping. Om met dit laatste maar even te beginnen. Want ontspannen gaat u zeker in bijvoorbeeld de grote jacuzzi met onderwater verlichting. En wat denkt u van het glazen plafond? Terwijl u heerlijk ligt te bubbelen geniet u van de sterrenhemel. Op deze verdieping bevindt zich tevens een dakterras met uitzicht op de Delftse skyline, waar u op een erg hete dag af en toe even onder de buitendouche kunt afkoelen.
Naast al deze luxe maakt de grote masterbedroom mét open haard de verdieping compleet. Door de flexibele inrichting zijn alle ruimtes in het pand gemakkelijk op te splitsen. Zo maakt u van de zes kamers met gemak tien kamers zonder heel veel aan ruimte te moeten inboeten.

Garden

Leven als een vorst

We keren nog even terug naar de tuin die zoals gezegd lekker diep is en heerlijk intiem oogt. Een plek om, als het weer dat toelaat natuurlijk, tot in de late uurtjes van te genieten. Oude Delft 10 is een echt paleis in de stad. De ligging is geweldig. In nog geen tien minuten zit u op het terras op de Markt of bent u aan het shoppen. Dat alles maakt de Oude Delft geschikt voor levensgenieters en kunst- en architectuur minnende mensen. Maar bovenal voor mensen die willen leven als een vorst in dit paleis in de stad.

Details

LOCATIE
Het is u vast al duidelijk: zo'n prachtpand staat niet zomaar ergens, dat staat op een absolute toplocatie.

Oude Delft 8-10 is een heus paleis in de stad. De ligging is geweldig. In nog geen tien minuten zit u op het terras op de Markt of bent u aan het shoppen. Dat alles maakt de Oude Delft geschikt voor levensgenieters en kunst- en architectuur minnende mensen. Maar bovenal voor mensen die willen leven als een vorst in dit paleis in de stad.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen we ons voorstellen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als 's avonds of op zaterdag mogelijk.

Extra

Recently viewed