slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Betelgeuzestraat 3, 9933 CB Delfzijl

€190,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 285 m²
Liveable area 112.5 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Tweekapper met veel potentie!

Twee-onder-één-kap, met 4 slaapkamers, gesloten keuken en een ruime tuin, gelegen aan Betelgeuzestraat 3, 9933 CB te Delfzijl.

Nabij het Eemshotel en strand ligt de wijk waar deze interessante woning zich bevindt, kenmerkend door het vele groen en water. Deze unieke wijk bevindt zich op loopafstand van het centrum van Delfzijl. Lekker uitwaaien op de dijk? Na... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1957
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00330
Asking price €190,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1957
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 285 m²
Floor Surface 112.5 m²
Content 383 m³
External surface area 17 m²
Layout
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Instantaneous water heater
Heating Electric heating, Gas stove
Bathroom facilities Sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Delfzijl M 108
Area 285 m²
Range Condominium

Description

Tweekapper met veel potentie!

Twee-onder-één-kap, met 4 slaapkamers, gesloten keuken en een ruime tuin, gelegen aan Betelgeuzestraat 3, 9933 CB te Delfzijl.

Nabij het Eemshotel en strand ligt de wijk waar deze interessante woning zich bevindt, kenmerkend door het vele groen en water. Deze unieke wijk bevindt zich op loopafstand van het centrum van Delfzijl. Lekker uitwaaien op de dijk? Na drie minuten wandelen heeft u een weids uitzicht over het prachtige Wad. Op steenworp afstand ligt het recreatiegebied rondom de wierden van Biessum en Uitwierde. Een gebied bij uitstek geschikt om even van de natuur te genieten.

Deze twee-onder-één-kap woning ligt in een gezellige en rustige woonbuurt en heeft een centrale ligging t.o.v. alle dagelijkse voorzieningen, zoals een supermarkt in het complete winkelcentrum "de Wending", welke binnen een paar minuten te bereiken is. Maar niet alleen het winkelcentrum ligt om de hoek, zo ook woonzorgcentrum BetingeStaete, alsmede de Brede School Noord. Daarbij zijn onder andere de N33 en N360, maar ook het openbaar vervoer op steenworpafstand, waardoor u in korte tijd bijvoorbeeld Groningen-Stad, Veendam en Winschoten per auto kunt bereiken en binnen een half uur in de Stad Groningen bent per trein.

De woning betreedt u via de voordeur en kleine hal, waarna u door loopt in een ruime hal met toilet, trap naar de verdieping, kelderkast en deuren welke leiden naar de woonkamer en gesloten keuken. Door de tussendeur met doorzichtig glas komt er ook veel licht in de tussenhal binnen.
De woonkamer wordt verwarmd middels een gaskachel met schouw. De gaskachel geeft qua look zeker karakter aan de woning. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval.

In de woonkamer is een tweede deur welke leidt naar de gesloten keuken met o.a. gaskachel, oven en koelkast. Ook in deze gesloten keuken is voorzien van veel ramen, waardoor het een lichte ruimte is. In de keuken zijn meerdere deuren die leiden naar de woonkamer, hal en de bijkeuken/schuur. In de bijkeuken is een wasmachine aansluiting en een deur naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping komen we op een ruime overloop met 4 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en was meubel. Ook op deze verdieping ervaren we dat de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval op de slaapkamers. Vanuit één van de slaapkamers komt men op het platdak van de bijkeuken/schuur, welke zou kunnen dienen als dakterras.

Aan de buitenzijde van de woning is het ook heerlijk genieten.
De woning heeft een ruime voor- en achtertuin. De tuin aan de achterzijde is te bereiken via de woning uiteraard, via de bijkeuken, maar ook via een looppad aan de linkerzijde van de woning. Aan de woning is aan de achterzijde nog een kleine overkapping geplaatst voor bijvoorbeeld het bergen van de kliko’s en tuingereedschappen.

De woning is, op de kozijnen in de keuken na, voorzien van kunststofkozijnen en wordt verwarmd middels gas- en elektrische kachels.
Het centrum van Delfzijl is rijk aan winkels, zo vindt u er meerdere supermarkten, kappers, kledingzaken, elektronicawinkels en drogisterijen. Delfzijl staat vooral bekend om de Eemshaven, die helemaal upcoming is, waardoor de gemeente rijk is aan werkgelegenheid. Delfzijl is met recht een havenstad te noemen. De gehele scheepsvaart geschiedenis van Delfzijl kunt u bewonderen in het MuzeeAquarium. In deze gezellige plaats, is een rijk verenigingsleven en saamhorigheid. Daarnaast is Delfzijl internationaal bekend om het 5-jaarlijks terugkerende event DelfSail welke in 2024 weer zal plaatsvinden.

Delfzijl is altijd druk bezig met vernieuwingen en verbeteringen, zo is er een project Actieplan Delfzijl, verdeeld onder 3 onderwerpen. Met dit project richten zij zich op het versterken van het centrum, het herstel van de vesting en de verbinding met zee. Bij dit laatste onderwerp zal er een vernieuwing komen van het zeestrand en zijn ondernemers bezig met het realiseren van een strandpaviljoen. Leuk voor de toeristen, maar zeker leuk voor de inwoners van Delfzijl die gezellig naar het strand kunnen op steenworp afstand.

Kortom; een woning zeer centraal gelegen met veel potentie!

Overige bijzonderheden:
• Centraal gelegen
• Rustig gelegen
• Winkels en overige voorzieningen op loop-/fietsafstand
• Veel lichtinval
• Kunststofkozijnen met dubbelglas
• Gaskachel
• Keuken met gaskookplaat, oven en koelkast
• Badkamer met douche en was meubel
• 4 ruime slaapkamers
• Ruime tuin voor en achter de woning

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed