slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Cornelis Houtmanstraat 38, 9934 HH Delfzijl

€165,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 160 m²
Liveable area 97.4 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Karakteristieke jaren '30 woning in Oud-West Delfzijl!

Vrijstaande woning, ideaal voor starters en jonge gezinnen, gelegen aan Cornelis Houtmanstraat 38, 9934 HH te Delfzijl.

In het mooie Oud West bevindt zich deze zeer ruime vrijstaande woning met karakter, grotendeels kunststofkozijnen, maar liefst 4 slaapkamers en veel bergruimte.

Deze woning ligt aan een rustige weg en is centra... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1937
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00075
Asking price €165,000
Electricity €100
Gas €60
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 February 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1937
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 160 m²
Effective area 97.4 m²
Living area 27.99 m²
Kitchen area 6.95 m²
Content 425 m³
Surface area other inner rooms 14.1 m²
Surface area external storage rooms 7.3 m²
Surface area external, linked storage rooms 23.6 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Front yard
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Delfzijl B 1439
Area 160 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Karakteristieke jaren '30 woning in Oud-West Delfzijl!

Vrijstaande woning, ideaal voor starters en jonge gezinnen, gelegen aan Cornelis Houtmanstraat 38, 9934 HH te Delfzijl.

In het mooie Oud West bevindt zich deze zeer ruime vrijstaande woning met karakter, grotendeels kunststofkozijnen, maar liefst 4 slaapkamers en veel bergruimte.

Deze woning ligt aan een rustige weg en is centraal gelegen van het centrum en alle voorzieningen. Zo zijn de winkels op steenworp afstand, maar ook de scholen, gezondheidscentra, kinderopvang en het openbaar vervoer zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. Daarbij is onder andere de N33 en N360 op steenworpafstand, waardoor u in korte tijd overige plaatsen, zoals Groningen-Stad, Veendam en Winschoten per auto kunt bereiken.

De woning betreedt u via de voordeur en lange hal, waarna u in de keuken komt met een deur naar de woonkamer en de bijkeuken. In de hal bevindt zich de trap naar de verdieping en de toegang tot de kelder. De keuken heeft een keukenblok met losse koelkast en vriezer, gaskookplaat en afzuigkap. De woonkamer bevindt zich direct naast de keuken en heeft aan de voorzijde een groot raampartij en aan de achterzijde een schuifpui naar de tuin. Zo stapt u op een zonnige dag met gemak zo de tuin in om op het terras te kunnen genieten van bijvoorbeeld een kop koffie in de ochtend.

De bijkeuken is voorzien van een keukenblok met wastafel, CV opstelling en een wasmachine- en vaatwasaansluiting en geeft toegang tot de achtertuin middels een deur in de tussenhal. De badkamer aan de achterzijde van de woning is groot en voorzien van een douche en wastafel. Met gemak plaatst u hier een bad en aparte douche en een eventueel extra toilet. Tussen de badkamer en bijkeuken in vindt u het toilet. De indeling van de begane grond zou naar eigen inzicht uiteraard gewijzigd kunnen worden.

Via de trap(pen) bereiken we de verdieping met 2 slaapkamers en een berging/inloopkast. De berging/inloopkast zou eventueel omgebouwd kunnen worden tot een kleine kinderslaapkamer of logeerkamer. Tevens vindt u op de overloop een ingebouwde kast, een schot om spullen achter te bergen en een vaste trap naar de zolder. Op een van de slaapkamers bevindt zich een deur naar het plat dak van de bijkeuken/badkamer. Hier liggen de zonnepanelen.

De zolderverdieping bereiken we via een vaste trap en ook hier heeft u een overloop en 2 kleinere slaapkamers, waardoor de woning beschikt over de mogelijkheid van 4 tot 5 slaapkamers.

Aan de achterzijde van de woning treft u een overkapping en een tuinhuis/schuur voor het bergen van o.a. fietsen. De woning heeft aan de voorzijde een stuk tuin en men kan via de zijkant de achterzijde van de woning bereiken. Parkeren van de auto is mogelijk aan de voorzijde van de woning, aan de straat. Er is een eenrichtingsverkeer.

De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, alleen aan de voorzijde van de woning is er nog een houtenkozijn met dubbelglas en de glas in lood ramen zijn van enkelglas. Er zijn 8 zonnepanelen geplaatst op het platdak en er is veel bergruimte in de woning. Daarnaast is het zeer centraal gelegen in Delfzijl en is alles op loopafstand te bereiken.

Het centrum van Delfzijl is rijk aan winkels, zo vindt u er meerdere supermarkten, kappers, kledingzaken, elektronicawinkels en drogisterijen. Delfzijl staat vooral bekend om de Eemshaven, die helemaal upcoming is, waardoor de gemeente rijk is aan werkgelegenheid. Delfzijl is met recht een havenstad te noemen. De gehele scheepsvaart geschiedenis van Delfzijl kunt u bewonderen in het MuzeeAquarium. In deze gezellige plaats, is een rijk verenigingsleven en saamhorigheid. Daarnaast is Delfzijl internationaal bekend om het 5-jaarlijks terugkerende event DelfSail welke in 2021 weer zal plaatsvinden.

Delfzijl is altijd druk bezig met vernieuwingen en verbeteringen, zo is er een project Actieplan Delfzijl, verdeeld onder 3 onderwerpen. Met dit project richten zij zich op het versterken van het centrum, het herstel van de vesting en de verbinding met zee. Bij dit laatste onderwerp zal er een vernieuwing komen van het zeestrand en zijn ondernemers bezig met het realiseren van een strandpaviljoen. Leuk voor de toeristen, maar zeker leuk voor de inwoners van Delfzijl die gezellig naar het strand kunnen op steenworp afstand.

Kortom: een jaren ‘30 woning met karakter op een centrale ligging!

Overige bijzonderheden:
• Centraal gelegen
• Rustig gelegen
• Winkels en overige voorzieningen op loop-/fietsafstand
• Zeer veel lichtinval
• Zonnepanelen (2017)
• Woning voorzien van kunststofkozijnen op de nis aan voorzijde na
• Alles dubbelglas/HR++, behalve de glas-in-lood ramen (2)
• 4 tot 5 slaapkamers
• Vaste trap naar zolder

ZonZone

Close

Recently viewed