slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Cornelis Houtmanstraat 41, 9934 HE Delfzijl

€179,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 129 m²
Liveable area 94.4 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Karakteristieke woning in Oud-West Delfzijl!

Vrijstaande jaren ‘30 woning met maar liefst 4 slaapkamers en veel bergruimte, ideaal voor starters en jonge gezinnen die graag de handen uit de mouwen steken om hun droomhuis te maken, gelegen aan Cornelis Houtmanstraat 41, 9934 HE te Delfzijl, een rustige straat in Oud West.

Deze woning met karakter is centraal gelegen van het centrum en all... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1931
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00183
Asking price €179,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 March 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1931
Roof materials Tiles
Rooftype Side gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 129 m²
Effective area 94.4 m²
Content 375 m³
Surface area other inner rooms 13.6 m²
Surface area external, linked storage rooms 1.8 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Leased
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Delfzijl B 1350
Area 129 m²
Range Condominium

Description

Karakteristieke woning in Oud-West Delfzijl!

Vrijstaande jaren ‘30 woning met maar liefst 4 slaapkamers en veel bergruimte, ideaal voor starters en jonge gezinnen die graag de handen uit de mouwen steken om hun droomhuis te maken, gelegen aan Cornelis Houtmanstraat 41, 9934 HE te Delfzijl, een rustige straat in Oud West.

Deze woning met karakter is centraal gelegen van het centrum en alle voorzieningen. Zo zijn de winkels op steenworp afstand, maar ook de scholen, gezondheidscentra, kinderopvang en het openbaar vervoer zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. Daarbij is onder andere de N33 en N360 op steenworpafstand, waardoor u in korte tijd overige plaatsen, zoals Groningen-Stad, Veendam en Winschoten per auto kunt bereiken.

De woning betreedt u via de voordeur en hal met trap naar de verdieping, waarna u in de keuken komt met een deur naar kelder, naar het achterhuis en toegang tot de woonkamer. In het achterhuis bevindt zich de 2e hal met een deur naar de achtertuin en de badkamer met CV-kast.

De keuken heeft een keukenblok met keramisch kookplaat en een granieten blad. De woonkamer bevindt zich direct naast de keuken en heeft zowel aan de voor- als achterzijde een groot raampartij, waardoor het een heerlijk lichte woonkamer is. Voor de sfeer is er ook nog een elektrisch sierhaard.

De badkamer aan de achterzijde van de woning is groot en voorzien van een douche, wastafelmeubel en luxe toilet. Achter de schuifdeur in de badkamer vindt u de CV opstelling en bergruimte.

Via de trap bereiken we de verdieping met 4 slaapkamers en een toilet met fontein. Vanuit de ruime overloop kan men via een vlizotrap de zolder op komen, waar extra bergruimte is.

Aan de achterzijde van de woning treft u een schuur voor het bergen van o.a. fietsen. De woning heeft aan de voorzijde een stuk tuin en men kan via de zijkant de achterzijde van de woning bereiken. Parkeren kan voor en naast de woning, langs de weg, welke eenrichtingsverkeer heeft.

De woning is voorzien van dubbelglas. Daarnaast is het zeer centraal gelegen in Delfzijl en is alles op loopafstand te bereiken.

Het centrum van Delfzijl is rijk aan winkels, zo vindt u er meerdere supermarkten, kappers, kledingzaken, elektronicawinkels en drogisterijen. Delfzijl staat vooral bekend om de Eemshaven, die helemaal upcoming is, waardoor de gemeente rijk is aan werkgelegenheid. Delfzijl is met recht een havenstad te noemen. De gehele scheepsvaart geschiedenis van Delfzijl kunt u bewonderen in het MuzeeAquarium. In deze gezellige plaats, is een rijk verenigingsleven en saamhorigheid. Daarnaast is Delfzijl internationaal bekend om het 5-jaarlijks terugkerende event DelfSail welke in 2021 weer zal plaatsvinden.

Delfzijl is altijd druk bezig met vernieuwingen en verbeteringen, zo is er een project Actieplan Delfzijl, verdeeld onder 3 onderwerpen. Met dit project richten zij zich op het versterken van het centrum, het herstel van de vesting en de verbinding met zee. Bij dit laatste onderwerp gaat het om een vernieuwing van het zeestrand en zijn ondernemers bezig met het realiseren van een strandpaviljoen. Leuk voor de toeristen, maar zeker leuk voor de inwoners van Delfzijl die gezellig naar het strand kunnen op steenworp afstand.

Kortom: een jaren ‘30 woning met karakter en potentie op een centrale ligging!

Overige bijzonderheden:
● Centraal gelegen
● Rustig gelegen
● Winkels en overige voorzieningen op loop-/fietsafstand
● Zeer veel lichtinval
● Naar eigen smaak in te richten
● 4 slaapkamers
● Bergruimte zolder/vliering

ZonZone

Close

Recently viewed