slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Oude Dijk 53, 9956 PB Den Andel

€137,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 402 m²
Liveable area 61.9 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

DE locatie in Den Andel om een fijne woonplek te realiseren!

Vrijstaande woning met ongeveer 402 m2 grond, gelegen aan de Oude Dijk 53, 9956 PB te Den Andel.

Deze woning staat op een centrale locatie in Den Andel, aan een doorgaande weg (30km-zone), met prachtig uitzicht op de akkers aan de achterzijde; ideaal voor rustzoekers met 2 rechterhanden en/of renovatiebedrijven; geschikt als wo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1906
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00073
Asking price €137,500
Electricity €150
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 15 January 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1906
Roof materials Tiles
Rooftype Side gable
Surfaces and content
Plot size 402 m²
Effective area 61.9 m²
Living area 21.65 m²
Kitchen area 15.34 m²
Content 266 m³
Surface area other inner rooms 15.5 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Orientation North
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Instantaneous water heater
Heating Air conditioning, Stove, Wood stove
Bathroom facilities Half bath, Sink, Walkin shower
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Baflo H 509
Area 402 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

DE locatie in Den Andel om een fijne woonplek te realiseren!

Vrijstaande woning met ongeveer 402 m2 grond, gelegen aan de Oude Dijk 53, 9956 PB te Den Andel.

Deze woning staat op een centrale locatie in Den Andel, aan een doorgaande weg (30km-zone), met prachtig uitzicht op de akkers aan de achterzijde; ideaal voor rustzoekers met 2 rechterhanden en/of renovatiebedrijven; geschikt als woonhuis, maar ook als vakantiehuis of als renovatieproject.

Den Andel ligt op zo’n 25 tot 30 autominuten ten noorden van de stad Groningen en heeft een goede busverbinding met Winsum die aansluit op de trein naar Groningen.

De omgeving leent zich prima voor het maken van wandel- en fietstochten in en om het dorp en in de wijde omgeving daarvan, want Den Andel wordt omgeven door een fraai, open landschap. De Waddenzee ligt op slechts 7 autominuten rijden en op slechts 200 meter van deze locatie ligt een verrassend natuur-/wandelgebied.

Den Andel telt onder andere een benzinepomp, een steenhouwerij, hobbykwekerij "de Streekhof" waar men in oogsttijd zelf fruit kan plukken, cultuurerf Andledon, waar doorgaans veel culturele activiteiten plaatsvinden, molen 'De Jonge Hendrik' en dorpshuis "op Streek". Winkels en overige voorzieningen zijn te vinden in de omliggende dorpen zoals bijvoorbeeld Baflo en Winsum.

De huidige eigenaar heeft de woning in 2019 gasloos gemaakt (de gasmeter is afgesloten maar niet verwijderd). De elektrische installatie is uitgebreid naar 3 x 25 kWh voor de aansluiting van een doorstroomgeiser en een inductiekookplaat.

De woonkamer wordt verwarmd met een houtkachel, de keuken met een airconditioning-apparaat en de badkamer wordt verwarmd met een keramische kachel.

Het woonhuis betreedt u via de voordeur , welke u brengt in de voorhal. Aan de linkerzijde van deze hal ligt de woonkamer met houtkachel. Er is veel lichtinval door de ramen aan voor- en zijkant.

Vanuit de hal komt u, wanneer u rechtdoor loopt, in de tussenhal met de trap naar de verdieping en de toegang tot de keuken aan de achterzijde van de woning, het toilet en de badkamer. De badkamer heeft een wastafel, zitbad en inloopdouche.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een aanrechtblad met wastafel, een losse kookplaat met oven en een wasmachineaansluiting.
Vanuit de keuken en vanuit de daaraan grenzende tuin heeft u een prachtig, vrij en onbelemmerd uitzicht op het akkerland.

Aan de buitenzijde vindt u nog een deur naar een kleine bergruimte en in de achtertuin is een opslagruimte voor het kachelhout.

Oude Dijk 53 is een liefhebbers-plek! Buiten dat de woning een ideale plek is om te wonen, is Den Andel ook in trek - als tweede-/vakantiewoning. Heerlijk om vanuit het drukke leven hier naar toe te rijden en lekker te genieten van de rust en de ruimte.

In Den Andel wonen inmiddels veel mensen die van buiten de provincie komen en die er vanwege de rust en ruimte zijn gaan wonen. De woningen in het dorp zijn voornamelijk vrijstaand. De voormalige gemeente Winsum beschouwde Den Andel als een woondorp, waar alleen voor de natuurlijke behoefte mocht worden gebouwd en dus geen uitbreiding plaats mocht vinden.

Kortom: een klus-/renovatiewoning op een liefhebbersplek, ideaal voor klussers met twee rechterhanden en/of renovatiebedrijven.

Overige bijzonderheden:
- kluswoning
- Geschikt als vakantiewoning
- Geschikt als renovatieproject
- in te delen naar eigen inzichten
- eigen parkeergelegenheid
- veel lichtinval
- gelegen aan doorgaande weg met 30 km/h-zone
- geweldig uitzicht
- natuurrijke omgeving

ZonZone

Close

Recently viewed