slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Starters opgelet!

€210,000
Address: Molenstraat 26, 1779 XH Den Oever
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 180 m²
Liveable area 115 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een knusse eengezinswoning in Den Oever
Ben jij op zoek naar jouw eerste eigen stek? Dan is deze gezellige eengezinswoning aan de Molenstraat 26 in Den Oever zeker een bezichtiging waard. Het pand is gebouwd in 1967 en beschikt over vier slaapkamers. Ideaal voor starters die nog wat groei voorzien in hun toekomstige gezin.

Modern wooncomfort
Recentelijk is het energielabel van deze woning... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1967
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00433
Asking price €210,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 July 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1967
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 180 m²
Floor Surface 115 m²
Content 345 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Front yard
Orientation South west
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Proline NXT HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Wieringen A 5211
Area 180 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Een knusse eengezinswoning in Den Oever
Ben jij op zoek naar jouw eerste eigen stek? Dan is deze gezellige eengezinswoning aan de Molenstraat 26 in Den Oever zeker een bezichtiging waard. Het pand is gebouwd in 1967 en beschikt over vier slaapkamers. Ideaal voor starters die nog wat groei voorzien in hun toekomstige gezin.

Modern wooncomfort
Recentelijk is het energielabel van deze woning naar C geüpdatet. Dit betekent dat je geniet van modern wooncomfort, zonder al te hoge energierekeningen. De woning is verder helemaal af volgens hedendaagse standaarden. Je vindt er dan ook geen oude stijlelementen terug. De woning heeft een normale uitvoering, zodat je de woning makkelijk en snel naar jouw eigen smaak kunt inrichten.

Gelegen in pittoresk Den Oever
Den Oever richt zich steeds meer op jongeren en jonge gezinnen. Het is een pittoresk dorp met tal van faciliteiten voor jong en oud. Zo kun je er heerlijk uitwaaien op het strand of in de natuur, maar ook genieten van een hapje en een drankje in een van de gezellige eet- en drinkgelegenheden. Kortom, een fijne locatie om te wonen.

Is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging van deze woning. En wie weet geniet jij binnenkort van dit knusse huis in het mooie Den Oever.

Ground floor

Via de entree met meterkast, werkkast, trapopgang en toilet, kun je naar de doorzon woonkamer of naar de de keuken met daar achter de bijkeuken en achterentree naar de tuin.

First floor

De ruime overloop met trapopgang, geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Second floor

De zolderverdieping heeft naast een ruime 4e slaapkamer met dakraam ook een voorzolder voor extra bergruimte.

Garden

De woning beschikt daarnaast over een nette voortuin en een ruime achtertuin van 122 m2. Dit biedt voldoende mogelijkheden om lekker te ontspannen of te spelen in de buitenlucht. Bbq-en in de zomer of een moestuin aanleggen; het kan allemaal. Achter in de tuin staat een stenen berging, ideaal voor het stallen van je fiets of een mooie plek om te klussen of te hobbyen.

Details

Geïnteresseerden
Als zich gelijktijdig meerdere geïnteresseerden aandienen geldt de volgende rangorde:
1) huurders die een huurwoning van Beter Wonen achterlaten;
2) lokale koopstarters niet zijnde huurders;
3) overige gegadigden.

Als meerdere geïnteresseerden zijn binnen de genoemde rangorde geldt het principe van “het beste bod”. Dit "beste bod" kan éénmalig schriftelijk, door de geïnteresseerde(n) worden ingediend bij Vonder Makelaardij.

Prijsvorming en zelfbewoningsplicht
Beter Wonen hanteert geen korting en geen terugkoopregeling bij de verkoop van haar woningen. Voorts is de getaxeerde verkoopprijs niet onderhandelbaar en volgt Beter Wonen de verkoopvoorwaarden zoals beschreven in de Woningwet. Hiervoor wordt in de verkoopakte een passage opgenomen in het kader van eigen bewoning en gebruik voor de kopende partij.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed