slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Prins Bernhardlaan 67, 1111 ER Diemen

€350,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 78 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze woning is verkocht! Heeft u ook een soortgelijke woning? Wij hebben nog meerdere kandidaten die hierin mogelijk geïnteresseerd kunnen zijn. Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op via 085-744 0 766 of vul het contactformulier in op TOLMAKELAARDIJ.NL. Wij zijn met name werkzaam in groot Amsterdam... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1960
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05365
Asking price €350,000
Service costs €121
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 30 December 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1960
Surfaces and content
Floor Surface 78 m²
Content 248 m³
External surface area storage rooms 5 m²
External surface area 7 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Electric boiler
Heating Electric heating, Gas stove
Bathroom facilities Shower, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Diemen F
Range Condominium

Description

Deze woning is verkocht! Heeft u ook een soortgelijke woning? Wij hebben nog meerdere kandidaten die hierin mogelijk geïnteresseerd kunnen zijn. Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op via 085-744 0 766 of vul het contactformulier in op TOLMAKELAARDIJ.NL. Wij zijn met name werkzaam in groot Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Haarlem e.o., de gehele Bollenstreek en Haarlemmermeer.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Heerlijk licht driekamer appartement op de eerste verdieping met separaat een berging op de begane grond. Gelegen op een zeer fijne en centrale locatie aan de brede Prins Bernhardlaan. Door de ligging op de eerste verdieping hoef je nooit lang met boodschappen te sjouwen. Die boodschappen haal je in het winkelcentrum, slechts 500 m verderop. Sport en ontspanning vindt je aan de overzijde van de straat. Hier is een Basic-Fit, sporthal en tennisvereniging. Het Diemerbos ligt op 2,5 km afstand. Op 10 minuten lopen is een NS treinstation gelegen.

De woning zelf is praktisch ingedeeld. Bij binnenkomst zijn er in de hal enkele handige inbouwkasten. De keuken is ruim, met keukenkastjes aan beide zijden. Dit geeft een enorme hoeveelheid kastruimte en werkruimte, Vanuit de keuken is via een schuifpui het balkon aan de achterzijde te bereiken.
In de hal zijn verder de meterkast en een toiletruimte aanwezig. Aansluitend aan de hal is de woonkamer gelegen met twee naastgelegen slaapkamers. De tussenwanden zijn echter geen onderdeel van de dragende constructie van het gebouw. Indien gewenst is de indeling ook te wijzigen. In de huidige situatie is het balkon aan de voorzijde te bereiken vanuit de slaapkamer d.m.v. een schuifpui. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer gelegen. Aansluitend aan deze slaapkamer is de badkamer gelegen.

De badkamer is vergroot d.m.v. een uitbouw aan de achterzijde. Zo is er extra ruimte ontstaan waar de opstelling voor de wasmachine is. De badkamer is hiermee in totaliteit dan ook extra ruim. Er is een breed badkamermeubel aanwezig en een douchecabine.
Verwarming van de woning gebeurt via een gaskachel in de woonkamer. De slaapkamers zijn indien nodig eventueel nog extra te verwarmen met de infrarood verwarmingspanelen die daar zijn aangebracht.

De algehele staat van de woning is keurig, al zijn er zeker ook zaken nog te verbeteren. De keuken is ruim, heeft diverse apparatuur zoals een inbouw kookplaat, koel- / vriescombinatie, vaatwasmachine en biedt enorm veel ruimte maar is qua stijl alweer wat ouder. Dit geldt ook voor de badkamer en het toilet. In feite prima in orde, maar niet meer de meest moderne uitvoering. Zo is deze woning in principe step-by-step geheel naar eigen wensen in te richten en te moderniseren.

Balcony

Twee balkons.

Details

+ Woonoppervlak: 78 m2
+ Voornamelijk voorzien van dubbele beglazing
+ 2 ruime slaapkamers
+ servicekosten €121,- per maand. Solide VvE
+ Badkamer vergroot
+ Schilderwerk extern uitgevoerd in 2020 en 2021
+ Twee balkons, Voorzijde: oost, achterzijde west
+ Verwarming d.m.v. gaskachel. Bijverwarming in slaapkamers met Infrarood panelen
+ Energielabel: D
+ Warm water d.m.v. elektrische boiler
+ Oplevering in overleg. Kan op korte termijn.
+ Dit object is de afgelopen periode verhuurd geweest en niet door de eigenaar zelf bewoond. In de koopovereenkomst zal een "Geen eigen bewoningsclausule" worden opgenomen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed