slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Has received a bid.

Has received a bid.: Groningerweg 13-212, 7981 LA Diever

€35,500
Type of residence Residential other, Mobile home pitch
Recreation property
Plot size 211 m²
Liveable area 35 m²

Note

General

U vraagt en wij leveren: een keurig VRIJSTAAND en GOED ONDERHOUDEN CHALET ('97) OP EIGEN GROND, mooi gelegen, op een van de mooiste plekjes in Drenthe! Dit is uw kans!

Op het rustige, keurige en bosrijke recreatiepark 't Wildrijck te Diever, ligt dit keurig en onderhouden chalet met tuinhuisje op een mooi en zonnig perceel (211 m2) op eigen grond; te mooi om waar te zijn!!! Ruimte en bos, zeer... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Residential other, Mobile home pitch
    Construction period 1997
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05173
Asking price €35,500
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Last updated 28 September 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Residential other, Mobile home pitch
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Roof materials Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Width 3.5 m.
Length 10 m.
Plot size 211 m²
Effective area 35 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Outdoors
Location Sheltered location
Forested area
Country side
Near public transport
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 1997
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Instantaneous water heater
Heating Gas stove
Has a swimming pool Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

U vraagt en wij leveren: een keurig VRIJSTAAND en GOED ONDERHOUDEN CHALET ('97) OP EIGEN GROND, mooi gelegen, op een van de mooiste plekjes in Drenthe! Dit is uw kans!

Op het rustige, keurige en bosrijke recreatiepark 't Wildrijck te Diever, ligt dit keurig en onderhouden chalet met tuinhuisje op een mooi en zonnig perceel (211 m2) op eigen grond; te mooi om waar te zijn!!! Ruimte en bos, zeer veel mogelijkheden om te recreëren. De basis van het chalet, de ruimte en vooral: rust en groen. U bent direct gekoppeld aan het Drents Friese Wold en U kunt oneindig wandelen en fietsen in de bossen. Het recreatiepark "t Wildrijck betreft een zeer goed, rustig recreatiepark, met vele voorzieningen o.a. een eigen zwembad, restaurant, speelveldjes voor de kinderen.
Kortom: Haast u om dit te bezichtigen: Rust en groen is aan u gegund, een parel om trots op te zijn, alles gelegen in het mooie Drentsche landschap.

Ground floor

Via de entree komt u in het lichte chalet, waarbij u directe toegang heeft tot alle vertrekken; de woonkamer aan de voorzijde met open keuken. In de woonkamer is een eettafel met stoelen aanwezig, alsmede een zithoek. Vanuit de woonkamer kunt u via de schuifpui aan de linkerzijgevelvel direct het zonnige zitterras bereiken, heerlijk voor in de zomer om volop te kunnen genieten van de zon, de gehele dag door. Aan de achterzijde van het chalet zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarvan 1 slaapkamer voorzien is van 2 bedden met hoogslapers; genoeg ruimte voor kinderen/kleinkinderen. De badkamer is -gelijk als het gehele chalet- keurig en voorzien van douche, toilet en wastafel.

Garden

De tuin betreft een heerlijke bostuin met o.a. vaste planten en een speelse indeling; de tuin draagt bij aan de recreatieve en ontspannende sfeer van het geheel. Een keurig, houten tuinschuurtje ('08), in de hoek van het perceel geplaatst, biedt de gelegenheid om o.a. tuinspullen op te slaan. Er zijn meerdere zitterrassen aanwezig, aan de gehele rechterzijde -zonnige zijde- van het chalet. Mooie ligging van het chalet, daar de schuifpui ter plaatse van de woonkamer is gericht op het gehele perceel en gericht op het zuiden. De hele zomer kunt u genieten van de heerlijke zon. Ook is er goede mogelijkheid om in de schaduw uit te rusten van een lange wandeling door de bosrijke omgeving. U kunt hier de rust nog kunt "horen". Kortom: Volop genieten van het chalet, de rust en het groen, waarbij de frisse lucht haar werk verder afmaakt naar een volmaakte ontspanning.

Details

Haast u om dit te bezichtigen en u zult verrast zijn van deze mooi "parel" in de Drentse bossen!!!

Extra

Recently viewed