slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Groningerweg 13-242, 7981 LA Diever

€89,000
Type of residence House, mobile home, detached house
Recreation property
Plot size 429 m²
Liveable area 46 m²
Acceptance By consultation

Note

General

ZEER GOED ONDERHOUDEN, MODERN DUBBEL CHALET (1997) met aangebouwde BERGING (2010), op eigen en ruim perceel (429 m2) waarbij het geheel schitterend is gelegen op een van de mooiste bosparken (zonder slagbomen) in Drenthe, 't Wildrijck.

Het perceel is geheel omringd door bossages en bomen, waardoor u verzekerd bent van privacy. Het chalet is modern afgewerkt en ingedeeld en er zijn vele n... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mobile home, detached house
    Construction period 1997
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05246
Asking price €89,000
Acceptance By consultation
Last updated 29 April 2020
Construction
Type of residence House, mobile home, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 429 m²
Effective area 46 m²
Living area 8.87 m²
Kitchen area 13.05 m²
Content 118 m³
Surface area other inner rooms 6 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Forest border
Forested area
On a quiet street
Sheltered location
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Well maintained
Garden 3 - Type Side yard
Garden 3 - Orientation North west
Garden 3 - Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler AWB
Year of manufacture 2016
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes

Definition

ZEER GOED ONDERHOUDEN, MODERN DUBBEL CHALET (1997) met aangebouwde BERGING (2010), op eigen en ruim perceel (429 m2) waarbij het geheel schitterend is gelegen op een van de mooiste bosparken (zonder slagbomen) in Drenthe, 't Wildrijck.

Het perceel is geheel omringd door bossages en bomen, waardoor u verzekerd bent van privacy. Het chalet is modern afgewerkt en ingedeeld en er zijn vele nieuwe aanpassingen verricht, waaronder een geheel nieuwe (betegelde) badkamer (v.v. douche, toilet en wastafelmeubel), nieuwe tegelwand, werkblad, spoelbak in de keuken, vaatwasser, koelkast, nieuwe CV ketel ('16), nieuwe aanbouw (berging) op maat (6 m2). Gehele chalet is voorzien van een nieuwe laminaat vloer en in de tuin is een ondergronds watertank (60 liter, voor het regenwater) aanwezig. Het chalet wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.

De indeling:
Entree/hal met toegang tot alle ruimten; 2 slaapkamers (resp.ca. 10 m2 en 6,3 m2), moderne en geheel betegelde badkamer ( ca. 3,75 m2), ruime L-vormige woonkamer (ca. 21 m2), voorzien van vele raampartijen en een schuifpui met directe toegang tot het zitterras. Het plafond is hoger (nokhoogte ca. 2.64, binnenzijde) dan in kleinere/enkele chalets, wat het woongenot behoorlijk vergroot. In de open keuken zijn vele zaken gemoderniseerd o.a. nieuwe tegelwand en werkblad, spoelbak, kraan en kookplaat, nieuwe CV ('16), nieuwe badkamer met geheel betegelde wanden en een nieuw, aangebouwde berging (6 m2).

Tuin: een heerlijke, beschutte tuin met ruim zitterras. Aan de voorzijde kunt u 's morgen direct in de zon heerlijk ontbijten; de zon komt aan deze zijde op en door de verschillende bossages en struiken zit u geheel privé.

Het chalet is gelegen op het achterste gedeelte van het park waardoor u directe toegang heeft tot het grote Drents-Friese Wold. Hier kunt u oneindig wandelen en fietsen in de frisse bossen van Drenthe waar rust nog rust is en zuurstof volop aanwezig is.

Het recreatiepark 't Wildrijck betreft een zeer goed en rustig recreatiepark met vele voorzieningen o.a. een eigen zwembad, restaurant, speelveldjes voor de kinderen. Vanaf het bospark zijn de gezellige brinkdorpjes Diever en Dwingeloo op korte fietsafstand te bereiken als ook het Nationaal park 'Het Dwingelderveld'. Genoeg mogelijkheden om sportieve activiteiten te ondernemen.

Kortom: Een eigentijds, modern, uniek en zeer goed onderhouden dubbel chalet, mooi gelegen op Bospark 't Wildrijck in het mooie Drentse landschap. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een bezichtiging aan!
Close

Recently viewed