slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Groningerweg 13-247, 7981 LA Diever

€89,000
Type of residence Residential other, Mobile home pitch
Recreation property
Plot size 608 m²
Liveable area 50 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Zeer goed onderhouden VRIJSTAAND CHALET (3 slaapkamers) met ruim zitterras en tuinhuisje op eigen grond (ca. 608 m2!!). Schitterend gelegen, op een mooi en rustig plekje, aan de rand van het rustige en bosrijke recreatiepark 't Wildrijck (Diever), U kijkt direct uit op het bos; Bijna te mooi om waar te zijn! In deze betreft de verkoop ten aanzien van 2 TWEE PERCELEN, waarvan op 1 perceel nog een c... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Residential other, Mobile home pitch
    Construction period 1997
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05220
Asking price €89,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance Immediately
Last updated 22 March 2019
Construction
Type of residence Residential other, Mobile home pitch
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Roof materials Rolled material
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Width 22.5 m.
Length 25 m.
Plot size 608 m²
Effective area 50 m²
Surface area other inner rooms 2.3 m²
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1
Outdoors
Location Country side
Forested area
Near park
Near public transport
Sheltered location
Boiler
Heating source Electricity
Year of manufacture 2013
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Zeer goed onderhouden VRIJSTAAND CHALET (3 slaapkamers) met ruim zitterras en tuinhuisje op eigen grond (ca. 608 m2!!). Schitterend gelegen, op een mooi en rustig plekje, aan de rand van het rustige en bosrijke recreatiepark 't Wildrijck (Diever), U kijkt direct uit op het bos; Bijna te mooi om waar te zijn! In deze betreft de verkoop ten aanzien van 2 TWEE PERCELEN, waarvan op 1 perceel nog een chalet mag worden geplaatst.

Ruimte en bos met zeer veel mogelijkheden om te recreëren. De goede basis van het chalet, de ruimte en vooral: rust, groen en een schitterend uitzicht op het bos tegenover het chalet. U bent direct gekoppeld aan het Drents Friese Wold en U kunt oneindig wandelen en fietsen in de bossen. Het recreatiepark "t Wildrijck betreft een zeer goed, rustig recreatiepark, met vele voorzieningen o.a. een eigen zwembad, restaurant, speelveldjes voor de kinderen. Kortom: Haast u om dit te bezichtigen, betreft een parel in ons mooie Drentse landschap!

Ground floor

Via de ruime en lichte entree, hebt u directe toegang heeft tot alle vertrekken; de woonkamer aan de voorzijde met open keuken en uitzicht naar het tegenover gelegen bos. In de woonkamer is een eettafel met stoelen aanwezig, alsmede een zithoek. Vanuit de woonkamer kunt u via de schuifpui aan de zijgevel direct een van de zitterras bereiken, heerlijk voor in de zomer om direct te kunnen genieten. Er zijn in totaal 3 (!) keurige slaapkamers. De badkamer is -gelijk als het gehele chalet- zeer keurig en voorzien van douche, toilet en wastafel. In de inpandige berging bevindt zich de cv ketel, opslagruimte en een aansluiting voor wasmachine. De vloer van de entree en keuken zijn afgewerkt met vinyl, de andere ruimten met een zeer keurige -neutrale- vloerbedekking.

Garden

In deze betreft het een DUBBEL PERCEEL, waarop thans alleen het huidige chalet is geplaatst. U kunt een 2e chalet nog plaatsen op het andere -aangrenzende- perceel. De ligging is schitterend en uniek te noemen, daar het grote zitterras gericht is op het gehele perceel en gericht op het zonnige zuiden. De hele zomer kunt u genieten van de heerlijke zon.

Details

Het chalet is gebouwd in 1997 en is wintervast ofwel geheel geïsoleerd. Het gehele chalet wordt verwarmd via C.V. (2013), en geheel voorzien van thermopane beglazing.
Het chalet wordt geheel gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.

Recreatiepark ’t Wildrijck betreft een heerlijk en rustig bospark, waar u de vogels nog kunt horen en vele eekhoorntjes in de bomen ziet verdwijnen. 't Wildrijck heeft diverse voorzieningen met o.a. een gezellig restaurant, zwembad, tennisbaan, groot volleybalveld (fijn zand) en voor de kleinsten onder ons vele speelmogelijkheden (springkussen).

Kernwoorden van het geheel zijn: Super goed onderhouden chalet, schitterend uitzicht naar het voorgelegn bos, rust, bosrijke omgeving en comfort.

Recently viewed