slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Hoofdstraat 42A, 7981 AB Diever

€598,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,623 m²
Liveable area 291 m²
Acceptance By consultation

Note

General

TWEE WONINGEN (VRIJSTAAND) VOOR DE PRIJS VAN 1! Betreft woning met grote winkelruimte (linkerzijde), waarbij beide panden zijn voorzien van een eigen entree/ingang als achteringang. Zeer veel mogelijkheden om het bedrijfsmatig te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een B&B met een eigen, zeer grote binnentuin. Ook uitermate geschikt voor dubbele bewoning of voor mantelzorgers. De karakteristieke hist... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1928
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 05212
Asking price €598,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Last updated 23 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1928
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,623 m²
Effective area 291 m²
Content 560 m³
Surface area other inner rooms 24 m²
Surface area external storage rooms 65 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 9 of which (6 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Forested area
Near public transport
Near school
Residential area
Type Back yard
Orientation South west
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 4
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

TWEE WONINGEN (VRIJSTAAND) VOOR DE PRIJS VAN 1! Betreft woning met grote winkelruimte (linkerzijde), waarbij beide panden zijn voorzien van een eigen entree/ingang als achteringang. Zeer veel mogelijkheden om het bedrijfsmatig te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een B&B met een eigen, zeer grote binnentuin. Ook uitermate geschikt voor dubbele bewoning of voor mantelzorgers. De karakteristieke historie (1928) van deze panden betreft een grote bakkerij, met veel opslagruimte. De woning is voorzien van een geheel eigen indeling, is eveneens voorzien van veel ruimte en minimaal 6 slaapkamers. De zeer grote en ruime achtertuin is heerlijk rustig gelegen en geheel afgeschermd door middel van bossages.

Ground floor

WONING:
Entree/hal, voorzien van plavuizen. Vanuit de entree/hal is toegang tot de aan de voorzijde gelegen, ruime woonkamer met plavuizenvloer, de sfeervolle woonkeuken, met een ruime hoekkeuken en inbouwapparatuur. De vloer is voorzien van plavuizen in moderne uitvoering. Vanuit de keuken heeft men toegang tot een aangebouwde zit-/woonkamer met een besloten zitterras. Het toilet is eveneens bereikbaar vanuit de entree/hal, alsmede de doorgang naar de winkel/bedrijfsruimte en opgang 1e verdieping. De verwarming van de woning is door middel van C.V.
2E WONING/BEDRIJFSRUIMTE/WINKEL:
Entree (voorzijde), directe toegang tot de gehele, lichte ruimte (ca. 160 m2). De vloer is afgewerkt door middel van hout. Deze ruimte wordt verwarmd door middel van 2 gaskachels. Door de vele raampartijen is het zeer licht te noemen. Via een deur heeft men toegang tot een tussenhal naar de entree/hal van de woning. Aan de achterzijde van deze ruimte is eveneens een loopdeur aanwezig naar buiten en heeft men via een andere deur ook toegang tot de achterentree van de woning. Deze ruimte is vrij in te delen naar uw eigen wensen.

First floor

WONING:
Een ruime en lichte overloop, met toegang tot alle ruimten op deze verdieping. Aan de voorzijde zijn 3 slaapkamers aanwezig en de stijlvolle en ruime badkamer, voorzien van ligbad, closet, wastafelmeubel en aparte doucheruimte; aan ruimte geen gebrek!
Vanuit de overloop is tevens toegang tot de bergzolder, waar tevens nog een 2-tal ruime slaapkamers aanwezig zijn en een bergruimte (eventueel te realiseren slaapkamer).
2E WONING/BEDRIJFSRUIMTE/WINKEL:
De verdieping is bereikbaar via de overloop van de woning als ook door een groot voorraad luik in het plafond in het achterste gedeelte. Indeling is zoals hierboven genoemd van de woning.

Garden

De achtertuin is groot en ruim en voorzien van gras en een voormalige vijver. Deze tuin is bij uitstek geschikt voor een beschutte binnentuin als u besluit tot realiseren van B&B of andere (horeca-)activiteiten. In deze tuin staat een houten schuurtje, waarvan u heerlijk kunt genieten van de ruime en besloten tuin. RUIMTE en BESCHUT is hier kenmerkend.

Details

- 2 woningen voor de prijs van 1;
- Bij uitsek geschikt voor wonen met bedrijvigheid in de meest brede zin van het woord;
- 5 bestaande slaapkamers aanwezig met mogelijkheid tot nog meerdere slaapkamers, zeer ruime, stijlvolle badkamer;
- Ideaal geschikt voor dubbele bewoning/zorgmantel wonen;
- Pal in het gezellige centrum van Diever gelegen;
- Ruime werkplaats achter de woning geplaatst;
- Mooie, grote en geheel beschutte tuin met schuur, in gebruik als buitenverblijf;
KORTOM: Wonen en werken (bedrijvigheid op zeer breed gebied) en dubbele bewoning in het centrum van het mooie dorp Diever. Mogelijkheden te over!!

Recently viewed