slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Hoofdstraat 84B, 7981 AV Diever

€275,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 104 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Landelijk wonen in MODERN en RUIM APPARTEMENT (2001, 1e verdieping), met balkon (7,5 m2), 16 ZONNEPANELEN en pal in het CENTRUM van Diever gelegen. WIE WIL DIT NIET?! Ideaal voor degenen die willen genieten van wonen in het centrum van het schitterende dorp Diever, met alles gelijkvloers.

En wat te denken van het uitzicht: een levend schilderij, elke dag weer; Mede door het feit dat het app... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 2001
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05398
Asking price €275,000
Service costs €30
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 June 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2001
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Custom housing
Isolations Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Effective area 104 m²
Living area 35.73 m²
Kitchen area 18.36 m²
Content 361 m³
Surface area other inner rooms 4.6 m²
Balcony 7.5 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Forested area, Near public transport, Near school
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bidet, Shower, Sink, Washbasin furniture
Has AC Yes
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Diever G 1091
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Landelijk wonen in MODERN en RUIM APPARTEMENT (2001, 1e verdieping), met balkon (7,5 m2), 16 ZONNEPANELEN en pal in het CENTRUM van Diever gelegen. WIE WIL DIT NIET?! Ideaal voor degenen die willen genieten van wonen in het centrum van het schitterende dorp Diever, met alles gelijkvloers.

En wat te denken van het uitzicht: een levend schilderij, elke dag weer; Mede door het feit dat het appartement pal in het prachtige centrum van het dorp Diever is gelegen, aan een klein pleintje en direct uitzicht geeft naar de plaatselijke supermarkt (Coop) -welke van een breed en groot aanbod is voorzien- is het een zeer aantrekkelijk appartement. Er is ook de mogelijkheid om beschut buiten te zitten op uw eigen balkon, waarbij u tevens afgeschermd bent, opdat anderen u niet belemmeren in uw woongenot. Het gebouw omvat in totaal 3 appartementen, allen voorzien van een eigen entree. Aan de buitenzijde is ook nog een aparte, inpandige berging (ca. 4,6 m2) aanwezig.

Indeling:

Via de entree/hal (begane grond), is er via een vaste trap (voorzien van traplift) toegang tot de overloop. Vanuit deze overloop zijn alle ruimten toegankelijk op deze gelijkvloerse verdieping; gedeeltelijk open keuken met een lang keukenblok, voorzien van vele inbouwapparatuur. Een 2e keukenblok is aan de andere muur van de keuken geplaatst. Volop (werk-) ruimte! De vloer van de open keuken en woonkamer is voorzien van een mooie, natuurlijke houten vloer.
De heerlijke en ruime woonkamer (ca. 24,3 m2), is voorzien van veel raampartijen, waardoor alles heerlijk licht is. Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot het balkon, welke op haar beurt uitziet over de naastgelegen straat en de lokale supermarkt. De beide slaapkamers (13,5 m2 resp. 11,28 m2) zijn eveneens bereikbaar vanuit de overloop. De badkamer -voorzien van een moderne badcel, aparte wastafel/ameublement en bidet) biedt meer dan voldoende leefgenot. Een separaat toilet -geheel betegeld en voorzien van fonteintje- is ook bereikbaar vanaf de overloop. De heerlijke bijkeuken biedt ruimte voor onder andere een was- en droog machine en het raam in de bijkeuken zorgt voor veel daglicht. De CV-ketel is in een aparte "kast" gesitueerd, waar tevens een trap is geplaatst om de werkkamer op de 2e verdieping te kunnen bereiken. De overige vloeren van de gehele verdiepingsvloer zijn voorzien van een keurige laminaatvloer.

2e verdieping:
Via een trap toegankelijke, kleine slaap- annex werkkamer. De vloer van deze ruimte is afgewerkt door middel van vloerbedekking.

Aan de buitenzijde (begane grond) is een inpandige berging (ca. 4,6 m2) aanwezig, bij uitstek geschikt voor als bergruimte.

Diever is een prachtig Esdorp, dichtbij gelegen van het Drents-Friese Wold. In Diever bevinden zich onder andere verschillende scholen (lagere en voortgezet onderwijs), een Toeristisch Informatie Punt, en diverse winkels en horecagelegenheden. Een authentiek dorp, welke rust uitstraalt en gelijktijdig in de tijd van heden is meegegaan. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op ca. 14 minuten rijden.

Wees er snel bij en maak een afspraak tot bezichtiging met ons kantoor, het blijft een uniek appartement op een zeer gewilde locatie.

ZonZone

Close

Recently viewed