slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Meulakkers 2, 7981 DL Diever

€272,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 301 m²
Liveable area 128 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

ZEER GOED ONDERHOUDEN 2/1 kap woning (1994) in het CENTRUM van Diever op een perceel van 301 m2. Deze zeer keurige 2/1 kap woning heeft het voordeel van het zeer GOEDE ONDERHOUD, mogelijkheid tot realiseren van slaapkamer en aangrenzende badkamer op begane grond, in de huidige, aangebouwde garage (ca. 28 m2). Wil je levensbestendig wonen in een zeer keurige woning met moderne badkamer en mogeli... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1994
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05298
Asking price €272,500
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 19 December 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1994
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Full, Roof
Surfaces and content
Plot size 301 m²
Effective area 128 m²
Living area 25.68 m²
Kitchen area 7.34 m²
Content 385 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 20 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area, Near public transport, Near school, Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Well maintained
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Toilet, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes

Description

ZEER GOED ONDERHOUDEN 2/1 kap woning (1994) in het CENTRUM van Diever op een perceel van 301 m2. Deze zeer keurige 2/1 kap woning heeft het voordeel van het zeer GOEDE ONDERHOUD, mogelijkheid tot realiseren van slaapkamer en aangrenzende badkamer op begane grond, in de huidige, aangebouwde garage (ca. 28 m2). Wil je levensbestendig wonen in een zeer keurige woning met moderne badkamer en mogelijkheid tot 4e slaapkamer (2e verdieping), is dit de juiste woning wat je extra woon- en leefgenot geeft!
Laat je verrassen door het geheel, waaronder ook de heerlijke overkapping aan de achterzijde van de woning, ruime bijkeuken/achterentree en de open indeling van de woonkamer met gedeeltelijke open keuken.
Door de ideale ligging -in een rustige kindvriendelijke woonwijk- op loopafstand van de prachtige dorpskern van Diever met alle voorzieningen, het multifunctionele centrum en zowel basisscholen (2) als middelbare school, is deze woning precies geschikt voor verschillende doelgroepen.
Kortom: een heerlijke (gezins-)woning die u moet bezichtigen om verrast te worden door het keurige onderhoud en de vele extra’s!

Indeling begane grond:
Entree/hal (vloer voorzien van lichte plavuizen), toilet, meterkast, ingang tot woonkamer en met opgang naar 1e verdieping. De woonkamer betreft een lichte, L-vormige woonkamer -waarvan de vloer is voorzien van een parketvloer- heeft een overgang naar de open keuken, welke aan de achterzijde van de woning is gesitueerd. De keuken geeft een heerlijk uitzicht naar de overkapping aan de achterzijde; dit is leven met het idee van saamhorigheid “betrokkenheid met het gezin/familie”. Via de open keuken heb je directe toegang tot de ruime bijkeuken/achter entree, voorzien van aansluitingen voor bruin- en witgoedaansluitingen. De vloer van de open keuken en de bijkeuken/achterentree zijn voorzien van plavuizen. Ideaal en functioneel in onderhoud.

Indeling 1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot alle vertrekken op deze verdieping: 3 slaapkamers (17 m2, 9 m2, resp. 8 m2) en een moderne badkamer voorzien van douche, design radiator, closet en wastafelameublement en geheel modern betegeld. Deze gehele verdieping betreft een zeer lichte en ruime verdieping.

2e verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar, waar zich een ruime zolderverdieping bevindt. Hier is een zeer goede mogelijkheid voor het realiseren van een 4e slaapkamer. Er is een thermopane tuimelraam en een vast thermopane raam aanwezig waardoor ook deze verdieping licht is te noemen.

Tuin:
De besloten achtertuin betreft een geheel beschutte tuin met een tuinhuisje (ca. 6 m2), waardoor privacy gegarandeerd is.
Door de mooie ligging van de woning is er een ruimtelijk uitzicht en is er een “vrij” gevoel van wonen.

Bel nu ons kantoor voor het inplannen van een afspraak tot bezichtiging en u zult beamen: “Ja, dit is een goede woning op een heerlijke locatie”.

ZonZone

Close

Recently viewed