slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Berlage-erf 164, 3315 JM Dordrecht

€310,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 119 m²
Liveable area 111 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

In de geliefde wijk Stadspolders in Dordrecht hebben wij deze 5 kamer eengezinswoning met een zeer zuinig A-Label te koop!

Deze woning heeft een aantal zeer belangrijke voordelen. Zo beschikt hij over een tuingerichte woonkamer (heerlijk op het zuiden gelegen), een open keuken en (maar liefst) 4 slaapkamers.
De woning is verder geheel voorzien van kunststof kozijnen. De slaapkamers aan de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1991
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 222
Asking price €310,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 25 January 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1991
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 119 m²
Floor Surface 111 m²
Living area 28.18 m²
Kitchen area 8.49 m²
Content 384 m³
External surface area storage rooms 5.9 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Combi-ketel Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath, Toilet, Washbasin furniture
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Description

In de geliefde wijk Stadspolders in Dordrecht hebben wij deze 5 kamer eengezinswoning met een zeer zuinig A-Label te koop!

Deze woning heeft een aantal zeer belangrijke voordelen. Zo beschikt hij over een tuingerichte woonkamer (heerlijk op het zuiden gelegen), een open keuken en (maar liefst) 4 slaapkamers.
De woning is verder geheel voorzien van kunststof kozijnen. De slaapkamers aan de tuinzijde hebben nieuwe rolluiken voor de ramen, welke aangestuurd worden via ingebouwde zonnepanelen (2022). Verder is er een nieuwe automatisch aangestuurde zonwering voor het tuinraam aanwezig (2022).
Nooit meer koude voeten want de vloer van de woonkamer is voorzien van vloerverwarming. De woning wordt verder verwarmd middels de Intergas combi-ketel (eigendom, 2018). Tevens is er een nieuwe mechanische ventilatie geplaatst (2022). Verder is deze woning gebouwd in de jaren ’90 dus dat betekent dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie.

Deze ruime eengezinswoning is gelegen op het gewilde Berlage-erf, en ligt op een steenworp afstand van alle wenselijke voorzieningen, zoals winkels (de Bieshof), scholen, sportvelden, uitvalswegen en recreatiemogelijkheden (de Hollandsche Biesbosch).

Vraag aan die bezichtiging, maak er uw eigen thuis van en u zit de komende jaren gebeiteld!

INDELING

Begane grond:
Entree (ca. 1,29m x 3,02m) met trapopgang naar de 1e verdieping en meterkast (7 groepen). Het betegelde toilet (ca. 0,91m x 1,18m) bevindt zich aan de hal. Via een kast komt u bij de CV-opstelling (Intergas 2018).

De ruime woonkamer (ca. 5,17m x 5,45m) heeft uitzicht op de diepe en zonnige achtertuin (v.v. automatische zonwering). De vloer is betegeld en voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn deels rood en deels met een zandkleur beschilderd, deze kleursamenstelling creëert een warme en gezellige sfeer.

De ruime open keuken (ca. 2,81m x 3,02,) grenst direct aan de woonkamer. De keuken is afgewerkt met grijs getinte kastjes en een houtenlook werkblad. Verder is de keuken voorzien van een Smeg ovenfornuis (2016), afzuigkap, vaatwasser en (losse) koelkast.

1e verdieping
Overloop (ca. 1,95m x 3,43m) met vaste kast. Geeft toegang naar drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 (ca. 2,59m x 3,39m) gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een draai- kiepraam en laminaatvloer.

Slaapkamer 2 (ca. 3,12m x 5,04m) Master bedroom gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een breed raam (draai-kiep raam) met rolluik en laminaatvloer.

Slaapkamer 3 (ca. 1,95m x 3,22m) gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een draai-kiep raam en laminaatvloer.

Badkamer (ca. 2,48m x 1,70m). Marmer-look betegelde badkamer voorzien van verlaagd plafond met spotjes, ligbad met spatscherm en opstap, wastafelmeubel met verlichte spiegel, designradiator, toilet en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Overloop (ca. 2,54m x 4,42m) met droger en wasmachine aansluiting. Verder voorzien van extra bergingsruimte achter de knieschotten en Velux dakraam.

Slaapkamer 4 (ca. 2,55m x 4,42m). Royale slaapkamer voorzien van Velux dakraam, extra bergingsruimte achter de knieschotten en laminaatvloer. De zolder heeft een nokhoogte van ca. 3,10m (!).

BUITEN

De diepe achtertuin gesitueerd op het zonnige zuiden is voorzien van bestrating. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een houten overkapping welke aan grenst aan de stenen berging (ca. 2,98m x 1,98m, v.v. elektra). Tevens is er een dubbele achterpoort aanwezig.

De betegelde voortuin met opstap voor de voordeur is gesitueerd op het noorden.

ALGEMEEN

• Super zuinig energielabel A!
• Diepe achtertuin op het zuiden;
• Achtertuin met berging en achterom;
• Vloerverwarming;
• Rolluiken met zonnepanelen aansturing (2022);
• Automatisch aangestuurde zonwering (2022);
• Kunststof kozijnen met dubbel HR glas;
• CV-combi ketel Intergas (2018);
• Mechanische ventilatie (2022);
• Ligging in de gewilde wijk Stadspolders;
• Oplevering kan al vanaf maart 2023.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.

Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

ZonZone

Close

Recently viewed