slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Bosboom-Toussaintstraat 48, 3314 GE Dordrecht

€325,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 246 m²
Liveable area 92 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een jaren'30 HOEK woning met HEEL VEEL POTENTIE!

Door de recentelijke aanbouw (2020) heeft deze eengezinswoning circa 130m² gebruiksoppervlakte, gelegen op een ruim hoekperceel van maar liefst 246m² eigen grond. De voormalige garage is opgedeeld in 2 ruimtes: een compleet afgewerkt kantoor met lichtkoepel en verwarming en een schuurtje met plek voor o.a. uw tuingereedschap. De achtertuin is... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1930
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 218
Asking price €325,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 17 January 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 246 m²
Floor Surface 92 m²
Living area 28.43 m²
Kitchen area 7.88 m²
Content 333 m³
External surface area storage rooms 32.8 m²
External surface area 5.02 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Een jaren'30 HOEK woning met HEEL VEEL POTENTIE!

Door de recentelijke aanbouw (2020) heeft deze eengezinswoning circa 130m² gebruiksoppervlakte, gelegen op een ruim hoekperceel van maar liefst 246m² eigen grond. De voormalige garage is opgedeeld in 2 ruimtes: een compleet afgewerkt kantoor met lichtkoepel en verwarming en een schuurtje met plek voor o.a. uw tuingereedschap. De achtertuin is ingericht als “natuurtuin” en staat gericht op het zonnige zuiden. Verder heeft deze woning een prachtig vernieuwde badkamer en toilet (2018) en 3 ruime slaapkamers waarvan de master zelfs een eigen balkon heeft, uitkijkend over de achtertuin.
Aan ruimte dus geen gebrek! De extra aanbouw van 16m² is zelfs volledig geïsoleerd en ideaal als berging, kantoor aan huis, een atelier of mogelijke extensie van de woonkamer, waardoor u een living van ruim 45m² kunt realiseren, en dan hebben we de open keuken er nog niet bij gerekend!

Qua onderhoud is ook het nodige gedaan: in 2011 is het geïsoleerde bitumen dak van de woning compleet vernieuwd en in 2012 die van de (voormalige) garage. In 2015 is er dubbelglas HR++ geplaatst. In 2019 is de elektrische installatie vernieuwd en daarbij zijn meteen 12 zonnepanelen geplaatst (eigendom) wat samen met de dak- en vloerisolatie (folie) zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energielasten. De woning heeft energielabel C, wat erg goed is voor een jaren ’30 woning. De buitenzijde is dit jaar nog geschilderd.

Zoekt u een woning die geschikt zou zijn voor kantoor aan huis, mantelzorg of wellicht uw eigen atelier ruimte? Een woning met veel potentie, karakter en een super centrale ligging t.o.v. van het historische centrum, winkels, het Weizigtpark en NS-station van Dordrecht? Zoek dan niet verder want u heeft hem gevonden!

BINNEN

Begane grond:
Entree (ca. 1,86m x 5,25m) hal met meterkast (7 groepen) en toilet (wit betegelde wanden, zwart betegelde vloer en hangend closet). Hal geeft toegang tot de woonruimte en trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer (ca. 3,51m x 8,10m). Lichte doorzonkamer met eiken houten vloer en witte wanden. Aangrenzend bevindt zich de half open keuken (ca 1,96m x 4,02m) met een vijf-pits-gasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en een bar. Via de keuken krijgt u toegang naar de achtertuin gesitueerd op het zuiden.

Aanbouw (ca. 3,60m x 4,47m). Aanbouw functioneert momenteel als een extra berging en kan bereikt worden via zowel de voortuin als achtertuin.
De ruimte leent zich ideaal als kantoor aan huis, atelier of klusruimte. Mogelijkheden genoeg!

1e verdieping
Overloop (ca. 1.85m x 3,00m) v.v. kast met CV-opstelling (Remeha Calenta 2018) en toegangsdeuren.

Slaapkamer 1 (ca. 3.51m x 4,63m). Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. V.v. vaste kast en openslaande deuren naar het balkon (ca. 5,50m x 1,00m) gesitueerd op het zuiden.

Slaapkamer 2 (ca. 3,52 x 3,65m). Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. V.v. vaste kast.

Slaapkamer 3 (ca. 1,86, x 2,98m). Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. V.v. vaste kast.

Badkamer (ca. 1,85m x 2,00m). Gerenoveerde badkamer (2018) met grijs betegelde wanden en vloer. V.v. hangend closet, wastafel meubilair, designradiator en inloopdouche.

BUITEN

De woning heeft een ruime voor, zij- en achtertuin met achterom gesitueerd op het zonnige zuiden. De achtertuin is als “natuurtuin” aangelegd. Onder een natuurtuin wordt verstaan: een tuin, waar de natuur grotendeels zijn eigen weg kan inslaan en vrijheid geniet. Een natuurlijke tuin zorgt voor een eenheid tussen de natuur en omgeving en chemische middelen zijn hierbij uit den boze. Ter overname is de geïsoleerde tuinkas. De voormalige garage is momenteel opgesplitst in 2 ruimtes; verwarmd kantoor met lichtkoepel (ca. 3,13m x 3,13m) en de berging (ca, 2,30m x 3,13). De twee ruimtes kunnen eenvoudig weer samengevoegd worden tot een geheel, om bijvoorbeeld te dienen als mantelwoning. De ruime voortuin is gesitueerd op het noorden.

ALGEMEEN

• Hoekwoning op ruim perceel van 246m²
• Royale achtertuin op het zuiden
• Vernieuwde badkamer en toilet (2018)
• Vernieuwde bitumen daken van het huis (2011) en het kantoor / voormalige garage (2012)
• Vernieuwde elektrische installatie (2019)
• 12 zonnepanelen (2019, eigendom)
• CV-combi Remeha Calenta (2018, eigendom)
• Geïsoleerde broeikas in de tuin ter overname
• Energielabel C
• Op “staal” gefundeerd
• Oplevering in overleg

De Huizenbemiddelaar is lid VBO. Neem altijd uw eigen VBO makelaar mee!

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

ZonZone

Close

Recently viewed