slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: De Waag 36, 3311 BB Dordrecht

€250,000
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 112 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Wie wil er middenin het historische stadshart van Dordrecht wonen? Dat kan met deze 6 (!) kamer maisonnette kluswoning van maar liefst 112m2 woonoppervlakte verdeeld over de bovenste 2 woonlagen.

Dit ongepolijste pareltje bevindt zich op de 3e etage van een kleinschalig appartementencomplex met lift en heeft een eigen berging op de begane grond. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht over de gr... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Construction period 1964
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 232
Asking price €250,000
Service costs €169
Heating €94.50
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 March 2023
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1964
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 112 m²
Living area 22.59 m²
Kitchen area 9.5 m²
Content 380 m³
Balcony 2.26 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 7 (of which 6 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location City centre
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Gas boiler
Heating Collective heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Cadastral informations
Dordrecht F 2980
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Wie wil er middenin het historische stadshart van Dordrecht wonen? Dat kan met deze 6 (!) kamer maisonnette kluswoning van maar liefst 112m2 woonoppervlakte verdeeld over de bovenste 2 woonlagen.

Dit ongepolijste pareltje bevindt zich op de 3e etage van een kleinschalig appartementencomplex met lift en heeft een eigen berging op de begane grond. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht over de grote markt en de oude gevels van de Varkenmarkt. Deze ruime maisonnette is volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas en wordt verwarmd via blokverwarming.

TOPLOCATIE:
Zodra je de deur uitstapt, sta je direct in het historische centrum van Dordrecht. Vanaf hier loop je zo naar de leukste winkeltjes en de lekkerste eettentjes en restaurants van het 800-jarige stadshart!

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een ruime en betaalbare maisonnette midden in het historische binnenstad? Hebben jullie gouden rechterhandjes? Vraag dan snel een bezichtiging aan en laat je verrassen door het potentieel van de woning……

INDELING

Begane grond
Entree hal met brievenbussen en toegang tot de berging en het trappenhuis met lift.

Woonverdieping
Bij binnenkomst kom je uit in de hal (ca 1,30m x 2,49m) v.v. toegang tot de meterkast (4 groepen, 1 aardlekschakelaar) en de grote hal. De grote hal geeft toegang naar de woonkamer, keuken, separaat toilet, twee slaapkamers en de trap naar de bovenste etage.

Woonkamer (ca. 3,95m x 5,72m). Lichte woonkamer met uitzicht over de grote markt. Op de vloer ligt er een laminaat en de wanden zijn gewit. Tevens is er een radiator en vaste kast aanwezig.

Keuken (ca. 2,56m x 3,71m). De (te vernieuwen) keuken is gesitueerd in een parallel opstelling en is voorzien van een wasmachine aansluiting, afzuigkap en een boiler (Daalderop 50 liter, eigendom).

Slaapkamer 1 (ca. 2,33m x 4,31m). Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. Geeft toegang tot het balkon (ca. 2,33m x 0,97m) gesitueerd op het noordwesten. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn behangen. Tevens is er een radiator aanwezig.

Slaapkamer 2 (ca. 2,58m x 3,79m). Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn behangen. Tevens is er een radiator aanwezig.

2e verdieping
Overloop (ca. 3,94m x 1,82m). Geeft toegang naar de overige slaapkamers, separaat toilet en badkamer.

Slaapkamer 3 (ca. 3,94m x 2,62m) Gelegen aan de voorzijde van het appartement. Op de grond ligt er een donkergrijze gietvloer en de wanden zijn geverfd. Tevens is er een radiator aanwezig. De slaapkamer is voorzien van dubbele draai/kiepramen.

Slaapkamer 4 (ca. 2,53m x 3,94m) Gelegen aan de achterzijde van het appartement. Op de grond ligt er een donkergrijze gietvloer en de wanden zijn geverfd. Tevens is er een radiator aanwezig. De slaapkamer heeft een speelse uitstraling door de ramen vanaf de grond tot kniehoogte.

Slaapkamer 5 (ca. 3,95m x 3,72m) Gelegen aan de achterzijde van het appartement. Op de grond ligt laminaat en de wanden zijn behangen. Tevens is er een radiator aanwezig.

Badkamer (ca. 2,53m x 1,48m). Betegelde badkamer voorzien van wastafel, douchecabine en radiator. Het toilet bevindt zich separaat naast de badkamer.

ALGEMEEN

• Super centrale ligging middenin het historische stadshart van Dordrecht;
• Bijdrage VVE: € 169,70 p/mnd;
• Voorschot stookkosten € 94,50 p/mnd (blokverwarming);
• Warm water via boiler (Daalderop 50L)
• Energielabel C;
• Kunststofkozijnen dubbelglas
• Twee toiletten;
• Kluswoning;
• Oplevering kan direct.

De Huizenbemiddelaar is lid VBO. Neem altijd uw eigen VBO makelaar mee!

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

ZonZone

Close

Recently viewed