slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Nassauplantsoen 37, 3314 LV Dordrecht

€165,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 49.9 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Starters opgelet!

Op de hoek van de Nassauweg en de Mauritsweg staat dit leuke 2-kamer hoekappartement te koop. Dit is echt een toplocatie, want vanaf het balkon aan de voorzijde heeft het appartement een prachtig vrij uitzicht op het Weizigtpark. Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer? Steek de straat over, en na 5 minuten heerlijk wandelen door het prachtige park komt je uit bij het C... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1975
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 237
Asking price €165,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 April 2023
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 49.9 m²
Living area 17.7 m²
Kitchen area 5.89 m²
Content 162 m³
External surface area storage rooms 5.78 m²
External surface area 6.02 m²
Balcony 8.16 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet
Has a balcony Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Dordrecht P 518
Area 1,286 m²
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Starters opgelet!

Op de hoek van de Nassauweg en de Mauritsweg staat dit leuke 2-kamer hoekappartement te koop. Dit is echt een toplocatie, want vanaf het balkon aan de voorzijde heeft het appartement een prachtig vrij uitzicht op het Weizigtpark. Ben je afhankelijk van het openbaar vervoer? Steek de straat over, en na 5 minuten heerlijk wandelen door het prachtige park komt je uit bij het Centraal Station van Dordrecht, vanwaar je binnen 20 minuten in bijvoorbeeld hartje Rotterdam bent. Loop door het station en je wandelt zó het historische stadshart van Dordrecht binnen! Heb je een auto? Dan ben je altijd verzekerd van een parkeerplek op het privé parkeerterrein van de flateigenaren aan de achterzijde van het complex.

Dit leuke appartement is gelegen op de 3e etage. Het is gebouwd in 1975 en is voorzien van een nette, afgesloten centrale hal met postbussen, een intercominstallatie, trappenhuis en een lift. Verder is het gehele appartement voorzien van hard houten kozijnen en dubbel glas en wordt het verwarmd middels blokverwarming. Een huurboiler verzorgt de warmwater vraag.

Dus: een leuk, knus startersappartement naast het park op geweldige locatie die al per 01 Juli beschikbaar is. Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op voor een bezichtiging!

INDELING

Begane grond
Centrale entree/hal: met brievenbussen, toegang naar lift en trapopgang.

Woonverdieping (3e etage)
Entree (ca. 1,83m x 2,29m). Geeft toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer en wasruimte. Tevens bevindt de meterkast zich in de entreehal.

Woonkamer (ca. 2,99m x 5,92m). Ruime lichte woonkamer voorzien van laminaat en behang met motief.
Het balkon (ca. 5,87m x 1,39m) is te bereiken via de woonkamer. Gesitueerd op het noorden en heeft een vrij uitzicht over het Weizigtpark gelegen aan de andere kant van de weg.

Keuken (ca. 2,57m x 2,29m) de semi-open keuken is geplaatst in een parallelopstelling. Voorzien van een 4-pitsgasfornuis, afzuiging en magnetron. Boven het werkblad zijn er lichtspotjes geplaats voor extra kook gemak.

Slaapkamer (ca. 2,71m x 4,84m). Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartementencomplex. Voorzien van vaste kast, radiator, laminaat en witte wanden.
De slaapkamer is te bereiken via zowel de woonkamer als de badkamer. Ook geeft de slaapkamer toegang tot het balkon.

Badkamer (ca. 2,15m x 1,74m). Betegelde badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

Wasruimte (ca. 1,24m x 1,41m). Voorzien van was- en droger opstelling en vaste kast. Tevens de opstelplaats van de huurboiler (Inventum).

ALGEMEEN

• Verwarming middels blokverwarming;
• Warm water via boiler (Inventum)(huur ca. € 12,95 p/mnd);
• Hardhouten kozijnen met dubbelglas;
• 1 Slaapkamer;
• Balkon met vrij uitzicht op het Weizigtpark;
• Ideale ligging t.o.v. het groen, openbaar vervoer en centrum;
• Parkeren op privé terrein;
• Energielabel D;
• VvE bijdrage €240,- p/mnd incl. voorschot stookkosten.

De Huizenbemiddelaar is lid VBO. Neem altijd uw eigen VBO makelaar mee!

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

ZonZone

Close

Recently viewed