slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Willem de Zwijgerlaan 37, 3314 NX Dordrecht

€375,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 279 m²
Liveable area 114 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

RUIMTE!

Deze heerlijk ruim opgezette tweekapper woning is ideaal voor een gezin met huisdieren en hobby’s. Het perceel beslaat maar liefst 285m2 eigen grond en biedt tal van mogelijkheden zoals het plaatsen van een overkapping, tuinhuis, zwembad, jacuzzi, oprijlaan voor uw auto, werkbus of camper, garage, vijver, etc. etc. Om het perceel loopt een houten schutting met achterom, zo worden de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1956
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 256
Asking price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 19 September 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1956
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 279 m²
Floor Surface 114 m²
Living area 24.45 m²
Kitchen area 7.81 m²
Content 449 m³
Surface area other inner rooms 5.27 m²
External surface area storage rooms 5.93 m²
External surface area 2.33 m²
Balcony 2.78 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Dordrecht P 684
Area 279 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

RUIMTE!

Deze heerlijk ruim opgezette tweekapper woning is ideaal voor een gezin met huisdieren en hobby’s. Het perceel beslaat maar liefst 285m2 eigen grond en biedt tal van mogelijkheden zoals het plaatsen van een overkapping, tuinhuis, zwembad, jacuzzi, oprijlaan voor uw auto, werkbus of camper, garage, vijver, etc. etc. Om het perceel loopt een houten schutting met achterom, zo worden de voortuin en achtertuin van elkaar gescheiden voor extra privacy. Aan de voorzijde is een metalen hekwerk aangebracht.
De achtertuin is onderhoudsvriendelijk betegeld en voorzien van een losstaande houten berging (ca. 2,13m x 2,30m) met vaste kast voor extra opbergruimte. Er staat tevens een duivenhok maar deze kan op verzoek verwijderd worden door de huidige eigenaren.

De woning telt in totaal 4 slaapkamers en een zolderetage. Bij binnenkomst valt meteen de grote hal op, dit is een fijn ontvangst welke een heerlijk gevoel van ruimte geeft. Hier bevinden zich de meterkast (6 groepen, slimme meters en glasvezelaansluiting), het toilet, de trapopgang naar de 1e etage, de toegangsdeur naar de woonkamer en de toegangsdeur naar de keuken. Vanuit de keuken bereikt u de ruime serre aanbouw van ca. 7.00 x 3.00m v.v. houtkachel waar u heerlijk tot in de late uurtjes kunt natafelen. Op de eerste etage zijn de 4 slaapkamers en badkamer te vinden. De kamers zijn goed van formaat en de master bedroom heeft zelfs een bijna 3 meter breed balkon! D.m.v. de vaste trap bereikt u de zolderetage, waar nu de opstelling wasmachine en droger zich bevindt.

Kortom; een ruime twee onder 1 kap met een lap grond van bijna 300m2 op goede centrale locatie in Dordrecht, met tal van mogelijkheden. Laat u zich door ons informeren tijdens een rondleiding!

INDELING

Begane grond:
Entree (ca. 2,00m x 2,90m) met meterkast (6 groepen en slimme meter) geeft toegang naar de woonkamer, keuken, separaat toilet (ca. 1,00m x 1,08m) en trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer (ca. 4,64m x 6,68m). Ruime woonkamer v.v. laminaat en witte wanden.

Serre aanbouw (ca. 6,96m x 3,04m) v.v. houtkachel.

Keuken (ca. 2,13m x 3,65m) v.v. inbouw oven, gasfornuis, afzuigkap, koel- en vrieskast. De keuken is afgewerkt met houten kastjes en een kunststof werkblad.

1e verdieping:
Overloop (ca. 3,55m x 1,78m) met vaste kat geeft toegang naar de 4 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de zolder.

Slaapkamer 1 (ca. 3,31m x 3,60m). Master bedroom gelegen aan de achterzijde van de woning met toegang naar het balkon (ca. 3,31m x 0,84m).

Slaapkamer 2 (ca. 3,32m x 3,01m). Gelegen aan de voorzijde van de woning. V.v. vaste kast.

Slaapkamer 3 (ca. 2,51m x 2,08m). Gelegen aan de voorzijde van de woning. V.v. vaste kast.
Slaapkamer 4 (ca. 2,14m x 2,62m). Gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer (ca. 1,27m x 2,62m). Betegelde badkamer v.v. inloopdouche, wastafel, design radiator en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Opbergzolder met de oppervlakte van ca. 40m².

TUINEN
Een royale achtertuin (ca. 10,15m x 10,82m) gesitueerd op het noorden. De tuin is onderhoudsvriendelijk betegeld en voorzien van berging (en eventueel duivenhok).
Via een tuinstrook langs de woning (ca. 4,07m x 9,58m) is de achtertuin bereikbaar via de voortuin (ca. 10,82m x 4,90m) (gescheiden via een houten schutting met poort).
De betegelde voortuin is voorzien van een metalen hekwerk en leent zich ideaal voor het parkeren van grotere voertuigen.

ALGEMEEN

• Ruime 2-onder 1 kap hoekwoning
• Royale achtertuin en voortuin
• Serre aanbouw met houtkachel
• 4 Slaapkamers
• Opbergzolder
• CV Ketel Remeha Avanta 2020 (eigendom)
• Energielabel F
• Oplevering medio December

De Huizenbemiddelaar is aangesloten bij branchevereniging VBO. Neem altijd uw eigen VBO aankoopmakelaar mee.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

ZonZone

Close

Recently viewed