slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Dwingelderdijk 35, 7991 RJ Dwingeloo

€465,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,680 m²
Liveable area 311 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Mooi gelegen, VRIJSTAAND WOON-/WINKEL- of WERKPAND met vrijstaande HOUTEN GARAGE, zeer GROTE EN RUIME ACHTERTUIN en met maar liefst 5!! slaapkamers en 2 douchegelegenheden. Het winkelpand (voormalige slagerij en winkel) is geheel inpandig en heeft een eigen toegang. Het pand geeft vele mogelijkheden, bijvoorbeeld wonen met (inpandige) werkplaats, atelier, praktijk aan huis of een mantelzorgwo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1905
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 05431
Asking price €465,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 29 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1905
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,680 m²
Floor Surface 311 m²
Living area 98.21 m²
Kitchen area 19.92 m²
Content 650 m³
Surface area other inner rooms 50 m²
External surface area storage rooms 125.66 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 7 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side, Forested area, Near public transport
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Normal
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Garden 3 - Type Side yard
Garden 3 - Orientation North west
Garden 3 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 4
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink, Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Toilet
Parking Detached wood
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Dwingeloo L 665
Area 1,680 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Mooi gelegen, VRIJSTAAND WOON-/WINKEL- of WERKPAND met vrijstaande HOUTEN GARAGE, zeer GROTE EN RUIME ACHTERTUIN en met maar liefst 5!! slaapkamers en 2 douchegelegenheden. Het winkelpand (voormalige slagerij en winkel) is geheel inpandig en heeft een eigen toegang. Het pand geeft vele mogelijkheden, bijvoorbeeld wonen met (inpandige) werkplaats, atelier, praktijk aan huis of een mantelzorgwoning. De woning is gebouwd in 1905, is verschillende malen verbouwd en is gelegen op een zeer groot perceel van 1680m2!!! eigen grond. Achter de garage zijn ook nog een 2-tal schuurtjes (steen en hout) geplaatst.

Het geheel heeft wat liefde nodig; de tijd heeft even stilgestaan, maar als u goed kijkt ziet u dat deze woning veel potentie heeft.

INDELING WONING BEGANE GROND:
Hal met toegang tot de gezellige woonkeuken -voorzien van een ruim keuken blok- met openslaande tuindeuren aan de achterzijde, een ruime en straatgerichte woon-/eetkamer met houtkachel om in de wintermaanden heerlijk van te genieten. De vloeren van de woonkeuken en woonkamer zijn mooi afgewerkt. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot de tussenhal/achterentree met bijkeuken en welke op haar beurt toegang geeft tot het separaat toilet en een loopdeur naar de voormalige werkplaats van de slagerij. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de vaste opgang naar de 1e verdieping.

EERSTE VERDIEPING:
Een ruime, langwerpige overloop biedt toegang tot alle ruimten op deze verdieping, te weten: 5 slaapkamers (resp. ca. 17, 12, 23, 36 en 37 m2) waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een (eenvoudige) badkamer en suite voorzien van douche, wastafel en toilet. De andere badkamer betreft een modernere badkamer, met o.a. ligbad, douche, toilet en wastafel.

Via de 2e badkamer is er directe toegang tot een ruime zolderverdieping, waar de bijzonder gebinten nog deels zichtbaar zijn. Deze ruimte is bijzonder geschikt als een ruime slaapkamer, of als een chill-ruimte. Er is voldoende direct daglicht aanwezig.

TUIN:
In alle rust en ruimte kunt u genieten van uw riante achtertuin (ca. 1177m2) met vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen. Dit is echt genieten! Vanuit de woonkeuken is er directe toegang tot het aan de achterzijde gelegen zitterras via de openslaande tuindeuren. Uw eigen groente en fruit verbouwen? Dat kan in deze riante achtertuin naar hartenlust, waar al een afgescheiden gedeelte dienst doet als moestuin.

INDELING WINKEL EN VOORMALIGE SLAGERIJ:
Via een eigen VOORENTREE komt u binnen in de winkel/VOORMALIGE slagerswinkel (circa 45,57m2). Vanuit deze ruimte is er directe toegang tot een voormalige koelcel, de toegang tot de woonkamer en ook tot de werkplaats van de oude slagerij (circa 56,65m2). De werkplaats beschikt over een tweetal vaste koelcellen.

DWINGELOO:
Op korte afstand is het prachtige dorp Dwingeloo en Diever te bereiken. Beiden zijn mooie brinkdorpen en zijn nabij verschillende natuurgebieden te weten het Nationaal Park Dwingelderveld en de bossen van het Drents-Friese Wold. Hier kunt u bijvoorbeeld heerlijk wandelen, fietsen, sporten en paardrijden. Echt de vrijheid om de frisse lucht op te snuiven.
Met de auto bent u in circa 10 minuten rijden op de A28 waarmee het over uitstekende ontsluitingswegen beschikt naar Assen, Hoogeveen en Meppel. In het centrum van Dwingeloo en Diever vind je diverse winkels, supermarkten en verschillende horecagelegenheden. Tevens zijn de basisscholen en de sportvelden op korte fiets afstand.

SAMENVATTEND:
Het geheel verdient wat liefde, maar heeft veel potentie. Mogelijkheid tot praktijk/bedrijf aan huis, mantelzorg of winkel, met maar liefst 5 slaapkamers en 2 douchegelegenheden, dit alles op een zeer ruime kavel 1680m2.

Wilt u deze woning van de binnenkant ervaren, het uitzicht vanuit de achtertuin bewonderen en de omgeving bekijken? De sfeer kunt u het beste proeven door een kijkje te nemen in de woning zelf. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor, wij staan graag voor u klaar om u door de woning te begeleiden.

ZonZone

Close

Recently viewed