slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Kerkpad 31, 7991 CS Dwingeloo

€250,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 150 m²
Liveable area 55 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

KARAKTERISTIEK, SYMPATHIEKE EN MODERNE VERBOUWDE TUSSENWONING (1930), gelegen aan de rand van het mooie Brinkdorp Dwingeloo, vanwaar je zo de natuur in kunt lopen. Het huis is gebouwd in 1930, is voorzien van een rieten kap (geïsoleerd) en heeft een (helft van) schuur (ca. 10 m2) met naastgelegen buren, in de zonnige en nette achtertuin. De woning is voorzien van een eigen achterom en parkeerg... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1930
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05446
Asking price €250,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 12 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Roof materials Thatch
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Roof
Surfaces and content
Plot size 150 m²
Floor Surface 55 m²
Living area 16.1 m²
Kitchen area 15.8 m²
Content 145 m³
External surface area storage rooms 10 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre, Forested area, Near public transport, Near school, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Westerveld K 1860
Area 150 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

KARAKTERISTIEK, SYMPATHIEKE EN MODERNE VERBOUWDE TUSSENWONING (1930), gelegen aan de rand van het mooie Brinkdorp Dwingeloo, vanwaar je zo de natuur in kunt lopen. Het huis is gebouwd in 1930, is voorzien van een rieten kap (geïsoleerd) en heeft een (helft van) schuur (ca. 10 m2) met naastgelegen buren, in de zonnige en nette achtertuin. De woning is voorzien van een eigen achterom en parkeergelegenheid op eigen terrein (2 auto's). Het geheel is bij uitstek geschikt voor bewoning van maximaal 2 personen.

Indeling: Entree/hal, moderne en nette badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelameublement, gezellige, lichte woonkamer met open keuken, kookeiland en aparte eethoek. De vloer van de woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer, waarbij de keukenvloer is voorzien van karaktervolle tegels.

1e verdieping:
Via een moderne, vaste trap vanuit het midden van de woonkamer is er toegang tot de 1e verdieping. Hier bevindt zich een overloop, waar een aparte werkplaats is gecreëerd opdat u in alle rust vanuit huis kunt werken. Door het thermopane tuimelraam is er voldoende daglicht aanwezig. Op deze verdieping bevindt zich ook de slaapkamer, alsook een thermopane tuimelraam, waardoor ook hier voldoende daglicht aanwezig is. Een heerlijke, lichte verdieping.

Vanuit de open keuken is er via een loopdeur toegang tot de achtertuin (zuid-oost), welke ruim en open is ingedeeld, waarbij voldoende ruimte biedt voor verschillende plaatsen om van de zon te genieten. De schuur (ca. 10 m2) is bij uitstek geschikt om fietsen en tuingereedschap te plaatsen. Doordat de muren zijn geïsoleerd, is het ook mogelijk om hier een aparte werkplaats te realiseren. Via de "steeg" is er toegang tot de oprit welke mogelijkheid biedt voor het parkeren van 2 auto's.

En dan het Brinkdorp Dwingeloo; de woning bevindt zich op enkele loopminuten van de gezellige en groene Brink van Dwingeloo. Hier zijn veel gezellige horecagelegenheden, leuke winkels en een AH-supermarkt. Ook de nieuwe (brede) basisschool bevindt zich op korte loopafstand. De schitterende bos- en natuurgebieden rondom Dwingeloo (o.a. het Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents Friese Wold) staan garant voor veel fiets- en wandelplezier. Rust, groen en frisse lucht zijn de kernwoorden voor deze prachtige woonomgeving.

Samenvattend:
Het geheel is goed onderhouden, modern, ruim direct daglicht, besloten, zonnige achtertuin EN.... de ligging is UNIEK: op zeer korte loopafstand van de natuur en aan de rand van het prachtige brinkdorp Dwingeloo.

Vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan u met plezier te woord en voorzien u van alle informatie.

ZonZone

Close

Recently viewed