slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Under offer

Under offer: Koekoeksweg 1, 7991 TM Dwingeloo

€475,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 752 m²
Liveable area 130 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

VRIJSTAANDE, ZEER GOED onderhouden woning met AANGEBOUWDE garage, SLAAP- en BADKAMER BEGANE GROND en..... een SCHITTEREND, VRIJ UITZICHT over de voor- en achtergelegen landerijen. De woning is gelegen aan een rustig weggetje in het prachtige, authentieke Geeuwenbrug (Dwingeloo) op een kavel van 752 m2. Er zijn in totaal 14 zonnepanelen op het dak geplaatst (2018). Wie vrij wil wonen, in een ze... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1979
    Status Under offer
  • Location

Features

Offer
Reference number 05419
Asking price €475,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Under offer
Acceptance By consultation
Last updated 20 September 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 752 m²
Effective area 130 m²
Living area 47.41 m²
Kitchen area 8.21 m²
Content 407 m³
Surface area external storage rooms 8 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area, Near public transport, On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Well maintained
Garden 3 - Type Front yard
Garden 3 - Orientation South east
Garden 3 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Intergas HRE36/30A
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Sink, Toilet, Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Westerveld L 1904
Area 94 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Dwingeloo L 1576
Area 658 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

VRIJSTAANDE, ZEER GOED onderhouden woning met AANGEBOUWDE garage, SLAAP- en BADKAMER BEGANE GROND en..... een SCHITTEREND, VRIJ UITZICHT over de voor- en achtergelegen landerijen. De woning is gelegen aan een rustig weggetje in het prachtige, authentieke Geeuwenbrug (Dwingeloo) op een kavel van 752 m2. Er zijn in totaal 14 zonnepanelen op het dak geplaatst (2018). Wie vrij wil wonen, in een zeer rustige omgeving en waar de vogels hun hoogste lied zingen: dit is uw kans!

Bouwjaar van de woning is 1979, waarbij in de afgelopen jaren de woning is gemoderniseerd en aangepast; onder andere geheel voorzien van kunststof ramen met thermopane beglazing, slaapkamer annex werkkamer, begane grond met aangrenzende badkamer. De basis van de woning is zeer goed te noemen.

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast, vaste kast en separaat toilet. Hierna komt u in de L-vormige, ruime woonkamer, waarbij de vloer voorzien is van een keurige laminaatvloer en aan de achterzijde is een groot, samengesteld raam aanwezig welke direct uitzicht geeft over de zonnige achtertuin. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaap-/werkkamer en de aangrenzende badkamer. De badkamer heeft een moderne uitstraling en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De gehele wanden van de badkamer zijn keurig betegeld en de vloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot de woonkeuken. Betreft een heerlijke woonkeuken, voorzien van een groot keukenblok en moderne inbouwapparatuur. Opvolgend is de bijkeuken bereikbaar, waar genoeg ruimte is voor alle witgoed apparatuur. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de aangebouwde garage met zolderruimte; genoeg ruimte voor al uw hobby-, tuin- en werkgereedschap.

1e verdieping:
De eerste verdieping is via een vaste trap bereikbaar vanuit de entree/hal. Op deze verdieping zijn 2 ruimere slaapkamers aanwezig, een ruime overloop, 2e badkamer, voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en closet. Ook is hier de cv-ruimte (vaste kast) aanwezig. Er is voldoende daglicht aanwezig, waardoor deze verdieping ook licht te noemen is.

Via een losse trap verkrijgt men toegang tot de zolderruimte.

Deze zeer goed onderhouden en ideaal gelegen woning is omgeven door een royale voor- en achtertuin. Zonnig te noemen en de achtertuin is geheel in gebruik als groente tuin en verschillende fruitbomen. Ook hier is zichtbaar dat de eigenaren het geheel goed onderhouden; de groenten en fruitbomen zijn zeer verzorgd en alles ziet er overheerlijk uit. Vanuit het overdekte zitterras aan de achterzijde van de woning kunt u heerlijk genieten van uw tuin en kijkt u uit over de achter gelegen landerijen. Achter de garage is een aangebouwd tuinschuurtje aanwezig voor bijvoorbeeld tuingereedschap.

De voortuin is verder voorzien van gazon en verschillende bloemenborders. Het geheel geeft de woning een goed verzorgde en vrolijke uitstraling.

Het geheel is gelegen in het prachtige, authentieke Geeuwenbrug (Dwingeloo). De omgeving kenmerkt zicht door onder andere door een rustige woonomgeving, kleine weggetjes, verspreid in het prachtige, groene landschap en weilanden. In de directe omgeving zijn er op zeer korte afstand veel mogelijkheden voor verschillende buitensporten in bijvoorbeeld het Nationaal Park "het Dwingelderveld" en op de Drentse heidevelden.

Samenvattend: een fijne en zeer goed onderhouden woning op een prachtige ligging met geheel vrij uitzicht en genoeg mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons en maak een vrijblijvende afspraak voor bezichtiging. Met veel plezier laten wij deze parel aan u zien!

ZonZone

Close

Recently viewed