slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Nijstad 13, 7991 AP Dwingeloo

€549,000
Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 721 m²
Liveable area 161 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

EXCLUSIEF en LANDELIJK WONEN in het centrum van het prachtige brinkdorp Dwingeloo, waarbij moderne ARCHITECTUUR is verweven met een PRACHTIGE, AUTHENTIEKE uitstraling van deze WOONBOERDERIJ gekoppeld met MODERNE AANBOUW (2e woning, aparte ingang + mogelijkheid tot B&B) en via een glazen corridor met elkaar verweven.

Zelden zie je zo´n prachtige combinatie, waarbij de basis -de nostalgische w... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, detached house
    Construction period 1950
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05302
Asking price €549,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 February 2021
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Roof materials Thatch, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Full, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 721 m²
Effective area 161 m²
Living area 53.43 m²
Kitchen area 7.5 m²
Content 402 m³
Surface area other inner rooms 8.6 m²
Surface area external storage rooms 28.5 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Forested area, Near public transport, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Well maintained
Garden 3 - Type Closed yard
Garden 3 - Orientation South east
Garden 3 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Vaillant HR
Heating source Electricity
Year of manufacture 2018
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Heat pump, Solar collectors
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Dwingeloo K 1498
Area 721 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

EXCLUSIEF en LANDELIJK WONEN in het centrum van het prachtige brinkdorp Dwingeloo, waarbij moderne ARCHITECTUUR is verweven met een PRACHTIGE, AUTHENTIEKE uitstraling van deze WOONBOERDERIJ gekoppeld met MODERNE AANBOUW (2e woning, aparte ingang + mogelijkheid tot B&B) en via een glazen corridor met elkaar verweven.

Zelden zie je zo´n prachtige combinatie, waarbij de basis -de nostalgische woonboerderij (1950)- volledig is verbouwd/gemoderniseerd met een prachtige rietendak (2019) en is gerealiseerd vanuit aandacht voor perfectie. Pure passie. De prachtige woonboerderij is lieflijk te noemen, heeft veel en speels daglichtinval door de vele raampartijen, waarbij het moderne interieur volledig tot haar recht komt. Een prachtige, ruime badkamer (bg) voorzien van een bad, aparte douche, wastafel, closet en afgewerkt door middel prachtig, stijlvol tegelwerk. De 2 slaapkamers begane grond geven voldoende ruimte om in dit geheel woonbestendig te gaan bewonen. Leuk detail: een van de slaapkamers heeft een aangrenzende walk-in closet.

Wat te denken van de moderne aanbouw: Via een glazen corridor (veel daglicht) heb je directe toegang tot de moderne aanbouw (’00). Hier is een 2e woning met o.a. 2e woonkamer gerealiseerd, vanwaar je ook uitzicht hebt over de voorgelegen landerijen. Open, licht en ruimte. Vanuit de openslaande tuindeuren heb je directe toegang tot het heerlijk, zonnige zitterras (Zuid gericht). Deze moderne aanbouw heeft een aparte achteringang/bijkeuken en is ook voorzien van een 1e verdieping (slaapkamer en ruime berging) en een ruime, zeer goed beloopbare kelderruimte, apart toilet en een vaste berging, welke eenvoudig kan worden aangepast tot een keukenruimte.
Dit alles is gelegen in het centrum van het prachtige brinkdorp van Dwingeloo. Rust, groen en stijlvol wonen en ook alle voordelen van het centrum op echt, zeer korte loopafstand bereikbaar.
Kortom: Een uniek object op een perfecte locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het gehele is gelegen op een perceel van 721 m2 en de beide woonkamers zijn West-gericht. Er zijn 2 zitterrassen, waar u beschut kunt genieten van het buitenleven. Het geheel biedt knusse terugtrekplekjes en er kan tot de laatste zonne-uren genoten worden van het echte buitenleven. De vrijstaande schuur (9,5 m x 3 m) geeft genoeg ruimte voor het bergen van het tuingereedschap en overige zaken. Dit alles stilletjes verborgen in het centrum van het prachtige dorp Dwingeloo.
Wonen en werken is bij uitstek ook geschikt in het geheel, als ook te gebruiken als zorgmantel bewoning. In een moderne, stijlvolle woonomgeving met meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Er is gedacht aan de luxe van slapen en badderen op de begane grond, wat u een gevoel van rijkdom geeft. Bij de aanbouw is goed nagedacht over energiezuinig en landelijk wonen; zinken dakgoten, zonnepanelen, een ruime, goed beloopbare kelder en zonnepanelen. De stoere elementen van het plattelands bouwen zijn zichtbaar en geven het geheel de kracht van eigentijds bouwen weer. Een goede combinatie tussen lieflijk, tijdloos en energie zuinig wonen.

Om een goede indruk te krijgen, nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen en zelf te ervaren welk woongenot en lieflijk wonen deze prachtige, stijlvolle, authentieke en gelijk moderne verbouwde/uitgebreide woonboerderij voor u in petto heeft.

Kenmerk: Exclusief wonen in landelijke omgeving.

ZonZone

Close

Recently viewed