slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Valderseweg 51, 7991 BD Dwingeloo

€395,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 301 m²
Liveable area 151 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ben je op zoek naar een leuke, zeer RUIME woning (1994) met aangebouwde, GROTE (21 m2) garage en WEL 5 slaapkamers? Deze 2-onder-1 kap woning heeft op de tweede verdieping twee dakkapellen en in de woonkamer kun je genieten van een knapperend haardvuur.

Indeling begane grond:
Je komt de woning binnen in de entree/hal waar je de meterkast, het moderne toilet met fontein en de trapopgang naa... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1993
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05410
Asking price €395,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 10 October 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1993
Roof materials Tiles
Rooftype Shed
Isolations Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 301 m²
Floor Surface 151 m²
Content 453 m³
Surface area other inner rooms 21 m²
External surface area 9 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Forested area, Near public transport, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Dwingeloo M 1828
Area 301 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Ben je op zoek naar een leuke, zeer RUIME woning (1994) met aangebouwde, GROTE (21 m2) garage en WEL 5 slaapkamers? Deze 2-onder-1 kap woning heeft op de tweede verdieping twee dakkapellen en in de woonkamer kun je genieten van een knapperend haardvuur.

Indeling begane grond:
Je komt de woning binnen in de entree/hal waar je de meterkast, het moderne toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping aantreft. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en tot de aangebouwde garage (panelen garagedeur). De woonkamer is deels aan de voorzijde en deels aan de achterzijde gesitueerd (overgang naar de keuken). Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een schuifpui, waardoor er directe toegang is tot de overkapping aan de achterzijde (Westen) van de woning. De hoekkeuken, voorzien van verschillende inbouwapparatuur, bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning, welke op haar beurt toegang geeft tot de bijkeuken/zij-entree. De vloer van de hal, woonkamer en keuken is voorzien van vloerverwarming en is afgewerkt met een mooie, robuuste vloertegel. De garage (21 m2!) is bij uitstek geschikt om een slaapkamer met aangrenzende badkamer te realiseren. Of wat te denken van een heerlijke klus- of hobby ruimte?! Mogelijkheden genoeg.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een stijlvol ingerichte badkamer. De lichte en ruime slaapkamers (resp. ca 18 m2, 9.6 m2 en 8.64 m2) zijn voorzien van rechte wanden, tot aan het plafond. De moderne, lichte badkamer is voorzien van een inloop douche, dubbele wastafelmeubel, designradiator en een toilet.

tweede verdieping:
De tweede en eveneens lichte verdieping is via een vaste trap bereikbaar. Hier vind je twee slaapkamers; 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers (beide resp. 11,7 m2) zijn beide voorzien van een dakkapel waardoor ze ruim en licht zijn. Uiteraard zijn deze slaapkamers ook goed in te delen als werk- of studieruimten.

Tuin:
Deze woning heeft twee tuinen, te weten een voortuin gelegen op het Oosten en een achtertuin gelegen op het Westen. Vanuit de overkapping in de achtertuin kun je heerlijk genieten van de ondergaande zon.

Dwingeloo:
Het gezellige brinkdorp Dwingeloo is gelegen nabij het Nationaal Park “Dwingelderveld”. Met circa 10 minuten rijden ben je op de A28 waarmee het over uitstekende ontsluitingswegen beschikt naar Assen en Hoogeveen. In het centrum van Dwingeloo vind je diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden. Tevens zijn de basisscholen en de sportvelden op fiets afstand.

Samenvattend:
- een zeer ruime, lichte woning met een aangebouwde garage waarin nog vele mogelijkheden zijn gelegen;
- De bouw betreft een moderne en gelijktijdig degelijke bouw;
- 5 ruime slaapkamers;
- achtertuin geheel gelegen op het Westen;
- Op korte loopafstand van het gezellige centrum van Dwingeloo;
- De groene "longen" van Drenthe -onder andere 'Het Drents Friese Wold' en de Dwingelose Heide- zorgen voor voldoende sport- en vrije tijds besteding.

Meer weten? Deze woning heeft een unieke eigen website. Druk rechts op ‘Vraag brochure aan’ en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Heb je na het lezen van al dit moois interesse gekregen? Bel of mail ons en wij laten jou de woning met veel plezier zien!

ZonZone

Close

Recently viewed