slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Hoogkamp 41, 7152 GJ Eibergen

€245,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 295 m²
Liveable area 135 m²

Note

General

Hoogkamp 41 Eibergen
Rustig en ruim wonen

Wonen in de wijk Simmelink
Simmelink is een kleine wijk met een dorps gevoel. De woningen zijn onderling bereikbaar door paden en gangen. De toegangswegen kronkelen door de wijk en zorgen voor een speels karakter. Er zijn veel bomen, struiken en grote grasvelden. In het hart van de wijk ligt speelterrein ‘de Ham’, aangelegd in samenwerking met de geme... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Year of construction 1978
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/4026467
Asking price €245,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 24 September 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1978
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 295 m²
Effective area 135 m²
Content 477 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Sheltered location
Boiler
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a jacuzzi Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes

Definition

Hoogkamp 41 Eibergen
Rustig en ruim wonen

Wonen in de wijk Simmelink
Simmelink is een kleine wijk met een dorps gevoel. De woningen zijn onderling bereikbaar door paden en gangen. De toegangswegen kronkelen door de wijk en zorgen voor een speels karakter. Er zijn veel bomen, struiken en grote grasvelden. In het hart van de wijk ligt speelterrein ‘de Ham’, aangelegd in samenwerking met de gemeente en bewoners zodat kinderen hier ongestoord kunnen spelen.

In deze fijne woonomgeving staat aan de Hoogkamp 41 deze royale twee-onder-een-kapwoning met een aangebouwde stenen bijkeuken met een lichtkoepel en een royale vrijstaande stenen garage annex schuur van circa 27 m2. De woning is gelegen op een perceel van 295 m2 eigen grond en heeft een heerlijke beschutte en zonnige achtertuin met een terrasoverkapping.

Door de hoekligging heeft u naast een achteruitgang ook nog twee extra zijuitgangen vanuit de verzorgde achtertuin met houten schuttingen zodat u bijvoorbeeld ook uw caravan bij huis op eigen terrein zou kunnen plaatsen. De woning is ook aan de achterzijde met de auto bereikbaar, ideaal als u een keer wat extra boodschappen bij u heeft. Voor de liefhebber is het interessant te weten dat er in de betonvloer van de garage een smeerput aanwezig is.

De indeling is als volgt.
De voordeur is gelegen aan de zijkant van de woning waar u de hal binnenstapt. Echter, door de aanwezigheid van de garage aan de achterzijde is het nog makkelijker om eerst uw auto te parkeren om vervolgens vanuit de achtertuin de woning te betreden via de bijkeuken.

Begane grond
Ruime entree/hal met de trapopgang, de meterkast, een apart toilet met een fonteintje en een toegangsdeur naar de provisiekelder van circa 9 m2, een ideale voorraadkast. Vanuit de L-vormige straatgerichte woonkamer met een open haard, voorzien van een schouw loopt u door naar de halfopen verzorgde keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combimagnetron, een gaskookplaat en een afzuigkap. Naast de keuken is een ruime bijkeuken met lichtkoepel aanwezig waar de aansluitingen zitten voor een wasmachine en/of droger.

Eerste verdieping
Vaste trap, overloop, drie slaapkamers waarvan een met een vaste kastenwand. De ruime badkamer is voorzien van een jacuzzi ligbad met verlichting, een aparte douchecabine, een tweede toilet en een wastafelmeubel met twee wasbakken.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u met een deur de vierde slaap- /hobby-/logeerkamer met een raamkozijn en een Velux dakraam. In de knieschotten is een schuifsysteem aangebracht waarachter veel extra bergruimte is gerealiseerd. In een aparte ruimte is de cv-ketel en mechanische ventilatie uit het zicht geplaatst.

Bijzonderheden:
- De woning is gelegen op 295 m2 eigen grond
- Het oorspronkelijke bouwjaar is 1978 maar de woning is in de afgelopen jaren uitgebouwd en gemoderniseerd
- Het schilderwerk is goed en recent onderhouden (2017)
- De garage van circa 27 m2 is royaal te noemen en met een extra loopdeur tevens een fietsenschuur
- De kelder heeft een betonvloer en een beluchtingsraam
- In 2005 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een ruime bijkeuken met een lichtkoepel; het platte dak van de bijkeuken is vervangen (2016)
- De aluminium raamkozijnen op de begane grond zijn voorzien van dubbele beglazing, op de verdiepingen voorzien van enkele beglazing
- Er zijn enkele aluminium rolluiken op de kozijnen van de begane grond aangebracht (deels elektrisch bedienbaar)
- De woning is voorzien van muur- en dakisolatie; de leidingen in de kruipruimte zijn geïsoleerd
- In de tuin is een kunststof terrasoverkapping aanwezig zodat u al snel buiten kunt zitten
- De cv-ketel is november 2017 vervangen
- Oplevering in overleg

Informatie Eibergen
Eibergen is een plaats in de gemeente Berkelland in de Achterhoek, provincie Gelderland. Het dorp Eibergen ligt aan het riviertje de Berkel, dat ten oosten van Eibergen Nederland binnenstroomt om in Zutphen in de IJssel uit te monden. De wijk Simmelink ligt ten opzichte van het centrum aan de andere kant van de N18, de Twenteroute (ineibergen.nl).

Voorzieningen
Voor de meeste voorzieningen zoals winkels, restaurants en apotheek kunt u goed terecht in het centrum van Eibergen. In de wijk is een huisarts aanwezig. Ook staan er drie basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. Op het naastgelegen busstation stoppen diverse bussen die u naar alle grote steden in de buurt brengen. In het buitengebied aan de westkant van Eibergen ligt het openluchtzwembad en een binnen- en buiten speel- en belevingsaccommodatie voor alle generaties.

Recently viewed