slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Amundsenlaan 95, 5623 PP Eindhoven

€309,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 90 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

AMUNDSENLAAN 95, 5623 PP EINDHOVEN

BUITENKANS!

Kopers met interesse om een geheel gerenoveerd (2018), modern en sleutel-klaar appartement te betrekken, moeten niet lang wachten!
IN HET FRAAIE APPARTEMENTENCOMPLEX AAN DE AMUNDSENLAAN, MET UITZICHT OVER ZOWEL DE VELDMAARSCHALK MONTGOMERYLAAN ALS OVER DE “OUDE TOREN”, LIGT DIT RUIME DRIEKAMER APPARTEMENT, GELEGEN OP DE EERSTE WOONLAAG, MET... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1970
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05876
Asking price €309,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 May 2021
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1970
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 90 m²
Content 340 m³
Surface area external storage rooms 10 m²
Surface area external, linked storage rooms 17 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Energy consumption
Energy certificate D
Features
Water heating Centrally supplied
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Description

AMUNDSENLAAN 95, 5623 PP EINDHOVEN

BUITENKANS!

Kopers met interesse om een geheel gerenoveerd (2018), modern en sleutel-klaar appartement te betrekken, moeten niet lang wachten!
IN HET FRAAIE APPARTEMENTENCOMPLEX AAN DE AMUNDSENLAAN, MET UITZICHT OVER ZOWEL DE VELDMAARSCHALK MONTGOMERYLAAN ALS OVER DE “OUDE TOREN”, LIGT DIT RUIME DRIEKAMER APPARTEMENT, GELEGEN OP DE EERSTE WOONLAAG, MET EEN OOSTBALKON AAN DE AMUNDSENLAANZIJDE EN EEN WESTBALKON AAN DE VELDMAARSCHALK MONTGOMERYLAANZIJDE . EN EEN OP DE PARTERRE GELEGEN INPANDIGE BERGING EN VERDER VOLDOENDE PARKEERMOGELIJKHEDEN VOOR DE DEUR. CENTRAAL GELEGEN IN DE DIRECTE OMGEVING VAN ALLERLEI VOORZIENINGEN!

VRAAGPRIJS: € 309.000,-- k.k.

GEBRUIKSOPPERVLAKTE WONEN: 90 m² INHOUD 340m3
BOUWJAAR: 1970 ENERGIELABEL: D.

AANVAARDING : OP KORTE TERMIJN MOGELIJK.

Ground floor

BEGANE GROND:
Fraaie entree met brievenbussen, bellentableau en videofooninstallatie.
Deze entree biedt toegang tot het afgesloten trappenhuis alsmede tot de fraai verzorgde afgesloten centrale hal met liftopgang naar de verdiepingen. Vanuit deze centrale hal is er ook toegang tot de gang waaraan de afzonderlijke, private, (fietsen)bergingen liggen, welke zijn voorzien van elektra.

1E VERDIEPING:
Via de lift of trap is de eerste verdieping bereikbaar, met toegang tot 2 appartementen, de bij de appartementen behorende bergkasten en de meterkasten.

Het appartement zelf:
Beschikt over een open hal/gang van waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn. Vanuit de hal een open doorloop naar de woonkamer. Deze ruime woonkamer van maar liefst 32 m² met grote raampartijen draagt zorg voor een goede lichtinval en beschikt over een schuifpui naar het balkon op het westen. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is er mooi uitzicht over de Veldmaarschalk Montgomerylaan. De living is voorzien van een eiken planken vloer welke is doorgelegd in het gehele appartement (op de sanitaire ruimtes na, deze zijn betegeld) en tevens voorzien van hoge plinten en radiator ombouwen.
De afzonderlijke ruime keuken is voorzien van een luxe, dubbelzijdig geplaatste en complete, hoogglans keukeninrichting met hout accenten. Vanuit de keuken is er toegang tot het ruime oost-balkon, voorzien van een dubbele, praktische bergkast.
Vanuit de open hal is tevens de slaapgedeelte bereikbaar met toegang tot een tweetal slaapkamers. De tussen de slaapkamers gelegen sanitaire units, bestaan uit een separate toiletruimte en een badkamer. De betegelde toiletruimte is voorzien van wandcloset. De badkamer is in dezelfde stijl afgewerkt en is ingericht met een inloop douche met een thermostatische mengkraan, een regendouche en handdouche. Een eigentijds, open wastafelmeubel met waskom, spiegel, verlichting en de opstelplaatsen voor de wasmachine en wasdroger complementeren het geheel.

Balcony

EEN OOST-BALKON AAN DE AMUNDSENLAANZIJDE (MET DUBBELE BERGKAST) EN EEN WEST-BALKON AAN DE VELDMAARSCHALK MONTGOMERYLAANZIJDE

Details

Het betreft hier een ruim opgezet, in 2018 geheel gerenoveerd driekamer appartement.
• De totale gebruiksoppervlak wonen bedraagt circa 90 m².
• De gebouw gebonden buitenruimte bedraagt circa 17 m².
• Het appartement is geheel voorzien van isolerende buitenbeglazing, van op afstand bedienbare, elektrische rolluiken en zonneluifels.
• Glasvezelnetwerk aanwezig.
• Het appartement is gelegen in een representatief appartementencomplex aan de Amundsenlaan met uitzicht over o.a. de Veldmaarschalk Montgomerylaan en de “Oude Toren”.
• Het appartement beschikt over een ruime, private berging, direct bij de uitgang van het complex gelegen, dus met een zeer goede bereikbaarheid.
• Aan de zijde van de Amundsenlaan ligt een groot parkeerterrein met ruim voldoende openbare parkeerplaatsen.
• Het appartement is gelegen op aantrekkelijke woonlocatie, halverwege het stadscentrum en Winkelcentrum Woensel. Openbaar vervoer op een steenworp afstand (volgend jaar ook de HOV2-lijn met bushalte voor de deur), in de directe nabijheid van winkelvoorzieningen zoals o.a. de Woenselse markt, de Kruisstraat en het Winkelcentrum Woensel_XL. En gunstig gelegen t.o.v. TU/E, de Fontys Hogescholen en de belangrijke uitvalswegen.
• Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse servicekosten ten behoeve van de Vereniging van Eigenaren bedragen € 245,= en omvatten onder andere: - voorschot stookkosten (à € 90,=); - het dagelijks klein onderhoud; - de opstal- en aansprakelijkheidsverzekering; gebruik warm- en koud water, - reserveringen groot onderhoud; - schoonmaakkosten algemene ruimten; - vergaderkosten en kosten voor beheer.
• Instap-klaar, dus uw bezichtiging meer dan waard!

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed