Definition

MOOIE RUIME 2/1 KAP WONING MET MOGELIJKHEID VAN SLAPEN EN BADEN BENEDEN.
DIT IS EEN ZEER AANTREKKELIJKE OPTIE.
TEVENS EEN RUIME BERGING MET EEN FANTASTISCHE KELDER ONDER DE VOLLEDIGE AANBOUW, CIRCA 8 X 4 M2.
MET VOLLEDIGE STAHOOGTE.

LET OP: 
DIT IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. VANAF DEZE BODEMPRIJS KUNNEN DE ONDERHANDELINGEN STARTEN OM TOT DE VERKOOPPRIJS TE KOMENINFORMATIE:
Begane grond:
Entree, hal met plavuizen, toilet, meterkast met 7 groepen, kelder/trapkast.
De ruime woonkamer biedt vele indelingsmogelijkheden.
Naast de woonkamer is een ruimte gelegen die zowel als slaapkamer maar ook als speel/hobby/kantoor ruimte worden gebruikt. Samen met de grote badkamer op de begane grond, is dus slapen en baden een prima optie in dit huis.
De keuken is een dichte keuken, en is achter de woonkamer gelegen. Hier liggen vloertegels en staat een keukenblok met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, koelkast en vriezer, en een carouselkast.
Via de zijdeur bereik je de tuin.
Achter de keuken bevindt zich een forse badkamer, volledig betegeld, met een ligbad voorzien van jetstreams, een douchecabine, een wastafel, radiator en mechanische ventilatie.
De aangebouwde stenen berging met een betonvloer is vanuit de tuin bereikbaar. In deze ruimte bevindt zich de cv-ketel en een toegang naar de riante kelder van circa 8 x 4 m, met volledige stahoogte. Voor de liefhebbers zijn hier heel veel mogelijkheden.

Verdieping:
Via de vaste trap in de hal bereik je de overloop en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Hier is ook de voormalige doucheruimte, die niet meer als zodanig is ingericht, maar de aansluitingen/afvoeren zijn nog aanwezig, zodat hier een toilet/douche/wasruimte kan worden gemaakt. Aan de straatzijde is 1 slaapkamer aanwezig, aan de achterzijde vindt je slaapkamer 2 en 3.

Tuin:
Er ligt een terras van circa 5 x 3 m, een houten schuurtje van circa 1,50 x 2,50 m, er is een buitenkraan en een achteruitgang. Wel dient de tuin nog verder netjes te worden aangelegd.


BIJZONDERHEDEN:
- Het huis is volledig nieuw gevoegd.
- Bijna helemaal voorzien van rolluiken.
- Gemetselde en geisoleerde gevelbekleding.
- Houten kozijnen met overal dubbel glas.
- Betonnen vloeren.

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONS KANTOOR.
DIT IS EEN BUITENKANS !!

Features