slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Drieteenspecht 46, 7827 RG Emmen

€299,000
Type of residence House, mansion, semi-detached house, house on the water
Plot size 334 m²
Liveable area 144 m²
Acceptance By consultation

Note

General

WILT U OOK GRAAG WONEN AAN HET WATER ?
GELUKKIG KOMEN ER AF EN TOE NOG BIJZONDER LEUKE HUIZEN TE KOOP AAN HET WATER, IN EMMEN.
ZOALS DEZE HALFVRIJSTAANDE WONING, DIE OOK NOG EENS BIJZONDER GOED GEPRIJSD, VINDEN WE ZELF.
BOVENDIEN IS DEZE LOCATIE (BIJNA) PERFECT, HELEMAAL AAN DE RAND VAN DE WIJK !
DIT IS WONEN EN GENIETEN IN OPTIMA FORMA. OP UW EIGEN STEIGER AAN DE GROTE RIETPLAS !
ZIET U ZIC... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, semi-detached house, house on the water
    Year of construction 2003
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 63299/4537628
Price €299,000
Acceptance By consultation
Last updated 29 April 2019
Construction
Type of residence House, mansion, semi-detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Year of construction 2003
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 334 m²
Effective area 144 m²
Content 425 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location At waterside
On a quiet street
Residential area
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Definition

WILT U OOK GRAAG WONEN AAN HET WATER ?
GELUKKIG KOMEN ER AF EN TOE NOG BIJZONDER LEUKE HUIZEN TE KOOP AAN HET WATER, IN EMMEN.
ZOALS DEZE HALFVRIJSTAANDE WONING, DIE OOK NOG EENS BIJZONDER GOED GEPRIJSD, VINDEN WE ZELF.
BOVENDIEN IS DEZE LOCATIE (BIJNA) PERFECT, HELEMAAL AAN DE RAND VAN DE WIJK !
DIT IS WONEN EN GENIETEN IN OPTIMA FORMA. OP UW EIGEN STEIGER AAN DE GROTE RIETPLAS !
ZIET U ZICHZELF HIER AL ZITTEN ?
DAT KAN, WANT DE DRIETEENSPECHT 46 IS NU TE KOOP.

HEEFT U BELANGSTELLING? JA, VAST EN ZEKER !!!

Kom dan in ieder geval naar het OPEN HUIS op DONDERDAG 9 MEI van 16.00 - 17.30 UUR
We starten dan met de verkoop. U kunt ook een individuele bezichtiging met de makelaar aanvragen, maar deze zal worden ingepland NA het open huis.

BOVENSTAANDE PRIJS IS EEN “BIEDEN VANAF” PRIJS, hetgeen betekent dat u vanaf deze prijs een openingsbod kunt doen op het huis, waarna door onderhandelingen de uiteindelijke verkoopprijs zal worden bepaald. In overleg met de verkopers kan deze verkoopstrategie tussentijds worden gewijzigd. De makelaar informeert u daar tijdig over.

ALGEMENE INFORMATIE:
Dit huis mag u ook gerust een “waterwoning” noemen. Het is gelegen aan een doodlopende weg in het Spechtenveld in de mooie wijk Rietlanden in Emmen.
Alle uitvalswegen richting A37 en N34 zijn snel te bereiken, en ook ligt de route naar de A31 in Duitsland en Scandinavie op nog geen 5 minuten rijden.
Het centrum van Emmen bereik je per fiets binnen 25 minuten. Ook het Noordbargerbos en de Grote Rietplas zijn heerlijke plekken om te wandelen, te fietsen, te varen/zeilen en te surfen, terwijl het Golf Parc Sandur u ook alle mogelijkheden biedt om te ontspannen.
Het wijkwinkelcentrum in de Rietlanden biedt alle dagelijkse voorzieningen, en ook zijn er basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, huisartsen en apotheken aanwezig.
Wil je nog meer redenen om naar deze omgeving te verhuizen? Onze makelaars wonen zelf in deze mooie wijk, en kunnen je nog veel meer vertellen over de Rietlanden, Emmen, en heel Zuid-Oost Drenthe. Een prachtig stukje Nederland!

HET HUIS:
Begane grond:
Entree, deze is overdekt en verlicht met inbouwspotjes van de carport; Hal met een nieuwe hardhouten voordeur, mooie grijze plavuizen op de vloer en garderobe; Meterkast met 6 groepen, een slimme meter en glasvezelaansluiting; Een betegeld toilet voorzien van een wandtoilet, fonteintje en mechanische afzuiging.
Ruime living / eethoek / keuken met grijze plavuizen en een schuifpui naar het terras, de tuin en de steiger.
De open keuken is een van de pronkstukken van het huis, met een “kook-schiereiland”, diverse apparatuur, zoals een keramisch kookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, koel/vries-combinatie, combi-magnetron, roldeurkastjes en inbouwverlichting. Het aanrechtblad is van hardsteen en bevat naast de gootsteen ook een apart groente(spoel)bakje.
De hele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Bijna alle ramen zijn voorzien van elektrische screens en aan de tuinzijde bevindt zich nog een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
1e verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping. Op deze verdieping ligt een kwalitatief goede blauwe vloerbedekking, die drempelloos doorloopt in alle slaapvertrekken. De overloop leidt naar 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wandtoilet, ligbad en douche-cabine beide met thermostaatkraan, wastafel + spiegel, en uiteraard een radiator en mechanische afzuiging.
2e verdieping:
De volgende vaste trap leidt u naar de zolderverdieping, waar u een vierde slaapkamer met dakraam en radiator vindt.
Verder zijn op deze verdieping de aansluitingen voor wassen en drogen aanwezig, en is hier de cv-ketel geplaatst. Dit is een Vaillant HR-ketel HR-ketel uit 2003 met wtw-systeem, waarbij de ketel ook de watertemperatuur schakelt op de buitentemperatuur. De ketel is in eigendom. Ook bevindt zich hier de unit voor de mechanische afzuiging. Verder is er veel bergruimte achter de knieschotten.

GARAGE EN TUIN:
De aangebouwde garage is voorzien van een garagedeur met extra loopdeur aan de voorzijde en een achterdeur naar de tuin. In de oprit is spotverlichting aangelegd. Naast de garage kunt u buitenom naar de achtertuin. Ook hier kunt u dus met recht spreken van een echt half-vrijstaand woonhuis. De oprit is extra breed, zodat er voldoende ruimte is om een caravan o.i.d. op eigen terrein te stallen. De tuin wordt afgesloten door een gietijzeren hekwerk, van goede kwaliteit.
Zoals gezegd: De achtertuin ligt helemaal tegen de Grote Rietplas aan. Maar wel mooi beschut en met volop privacy. Tegen het huis ligt op het oosten een mooi terras met een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Ook vanaf uw eigen aanlegsteiger is het heerlijk genieten tot in de late uurtjes.

BIJZONDERHEDEN:
- Rookmelders aanwezig.
- Drainagesysteem aanwezig
- Gescheiden rioolsysteem aanwezig
- wtw systeem recent schoongemaakt

Belangstellenden zie we graag volgende week op ons open huis! Onze makelaars zijn heel enthousiast en zullen u graag rondleiden.
Graag tot ziens op het OPEN HUIS op DONDERDAG 9 MEI.

P.S. VERGEET UW FOTOTOESTEL NIET!!

Recently viewed