slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Laan van het Kinholt 659, 7823 GR Emmen

€239,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 467 m²
Liveable area 152 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Laan van het Kinholt 659 Emmen
Hoekwoning met garage op royale kavel

Gemoderniseerde en uitgebouwde hoekwoning met een inpandige garage, een berging/bijkeuken met kelder en een slaapkamer op de begane grond. De hoekligging is fraai te noemen met voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde en de vrije groenligging aan de achterzijde.

De woonwijk Emmerhout ligt ten oosten van het centrum... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Year of construction 1973
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/4981178
Asking price €239,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 May 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1973
Rooftype Flat
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 467 m²
Effective area 152 m²
Content 645 m³
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes

Definition

Laan van het Kinholt 659 Emmen
Hoekwoning met garage op royale kavel

Gemoderniseerde en uitgebouwde hoekwoning met een inpandige garage, een berging/bijkeuken met kelder en een slaapkamer op de begane grond. De hoekligging is fraai te noemen met voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde en de vrije groenligging aan de achterzijde.

De woonwijk Emmerhout ligt ten oosten van het centrum van Emmen en in de jaren ’70 gebouwd. Het woonerf was vroeger de kern van een buurtgemeenschap waarin de mensen met elkaar optrokken. Het geringe autoverkeer maakten het mogelijk dat kinderen op straat konden spelen.

Tegenwoordig hebben mensen toch vaak meer dan één auto. Een pluspunt van deze woning is dan ook dat er plek is voor minimaal drie auto’s op eigen terrein. Naast de inpandige garage en berging bieden de eigenaren een geschakelde garagebox aan op het naastgelegen erf waar ook de openbare parkeerplaatsen zijn. Deze wordt apart te koop aangeboden voor de liefhebber.

Het winkelcentrum Emmerhout met alle winkel- en sportvoorzieningen is op korte afstand van de woning bereikbaar en vormt ook het middelpunt in de wijk. Ook zijn er basisscholen, is het openbaar vervoer is prima geregeld en via de Rondweg bereik je de (snel)wegen.

De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond

Via de oprit is zowel de garage, de berging/bijkeuken als de voordeur van de woning bereikbaar. Vanuit de entree/hal bereik je de berging met kelder, de keuken, de royale inpandige garage met elektrische deur waar nu ook ruimte is gemaakt voor de witgoedaansluitingen, een apart toilet met fonteintje en de slaapkamer in de aanbouw met een deur naar de tuin. Hier is een aluminium rolluik geplaatst.

De begane grond is grotendeels voorzien van plavuizen met vloerverwarming, een extra woongenot dus. De Z-vormige woon-/eetkamer heeft een open trap naar de afgesloten verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd.

De inbouwkeuken in hoekopstelling met granito aanrechtblad is voorzien van een Boretti 6-pits gasfornuis met een oven en een afzuigkap, een inbouwkoelkast en een magnetron. Hier is voldoende ruimte voor een eettafel. Naast de keuken is een extra bergkast aanwezig voor de nodige voorraad. In de woonkamer aan de tuinzijde is een rendement houtkachel geplaatst en is erg licht door de raampartij in de zijgevel.

Vanuit de achterdeur bereik je de tuin over de breedte van het perceel met terras, volledig omringd door een schutting en een achteruitgang. Op de achtergevel is een zonwering aangebracht. Aan de voorzijde is een overkapping geplaatst voor houtopslag en kom je via een schuttingdeur bij de oprit.

Eerste verdieping

Via een vaste trap bereik je de ruime overloop met een royale berging/inloopkast. Er zijn twee slaapkamers met vaste kasten aan de achterzijde waar ook zonwering op de gevel is geplaatst.

De badkamer is volledig betegeld en compleet met inbouwverlichting, een douchecabine, een hoekligbad, een wastafelmeubel en een tweede toilet. De vierde slaapkamer over de breedte is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Tweede garagebox
De tweede geschakelde garagebox nabij de woning heeft een afmeting van ongeveer 3x5m en is voorzien van een betonvloer en een kanteldeur en is niet in de vraagprijs inbegrepen. De garage wordt te koop aangeboden voor een vraagprijs van € 9.900 k.k.

Wel heeft de koper het eerste recht tot koop. Maakt de koper hier geen gebruik van, dan wordt de garagebox apart verkocht. De box heeft een eigen kadastraal nummer en kan apart verkocht worden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1973, aanbouw garage, toilet en (slaap)kamer 1982, modernisering/verbouw 2008-2018
- Woonkamer, keuken, hal en slaapkamer voorzien van vloerverwarming
- Het woongedeelte is gestuukt, de overige wanden zijn geschilderd
- Geïsoleerde elektrische garagedeur geplaatst
- Nieuwe dakbedekking plat dak geplaatst
- Vloerisolatie, oostgevel spouwmuurisolatie en dakisolatie
- Houten raamkozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Hoekkeuken met inbouwapparatuur
- Rolluiken en zonwering geplaatst
- Buitenkraan op de achtergevel
- Rendement houtkachel in de woonkamer
- Veel bergruimte
- Extra grond bijgekocht
- Geschakelde garagebox extra bij te kopen, 6% overdrachtsbelasting van toepassing

Kortom, een nagenoeg instapklare hoekwoning met ruim 150 m2 woonoppervlakte op een verrassend ruime kavel van 467 m2 eigen grond. Kom je kijken?

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Close

Recently viewed