Definition

Bovenstaande prijs is een BIEDEN VANAF prijs, bedoeld als minimaal bedrag om de onderhandelingen te starten om daarna tot overeenstemming te komen over de verkoopprijs. 

We verwachten weer veel belangstelling, we hebben meerdere woningen in dit deel van Emmermeer, aan de rand van het Valtherbos, heel snel kunnen verkopen.

MODERN EN ZEER RUIM HERENHUIS MET DIEPE TUIN OP HET ZUIDEN EN OP 100 METER LOPEN VAN HET VALTHERBOS. BOUWJAAR 2007, DUS ... ZO GOED ALS NIEUW! WEET JE EEN BETERE PLEK OM TE WONEN?

Indeling:
Begane grond:
Entree met laminaatvloer. hier bevinden zich de meterkast en het toilet met fonteintje. Trap naar de 1e verdieping.
Grote woonkamer met open keuken, totaal bijna 11 meter diep, met een oppervlakte van meer dan 40 m2. Ook hier ligt een laminaatvloer.
De living is over de volle breedte van het huis en tuingericht gesitueerd, dus je profiteert ten volle van de zuidligging.
In de woonkamer bevindt zich nog een ruime kast, die is omgebouwd tot een inbouw-douche, met mechanische afzuiging, wastafel en radiator. Deze is uiteraard eenvoudig weer terug te brengen in de oude situatie, maar wellicht zegt u ........ interessant! De keuken is voorzien van een gaskookplaat + afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en diepvriezer.
In de tuingevel bevindt zich een schuifpui, waardoor je het buitenleven van de tuin eenvoudig naar binnen haalt, of andersom natuurlijk. Een aluminium veranda met een overkapping van 5 meter breed en 4 meter diep met dubbelwandig polycarbonaat geeft nog meer comfort aan het buitenleven.

Eerste verdieping:
Via de (luie) trap bereik je de overloop. Hier ligt vloerbedekking. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de straatzijde heeft een erker en is ca. 14 m2. De muren en het plafond zijn volledig strak gespact. De badkamer is eenvoudig en bevat een douchehoek, wastafel, en een toilet. Uiteraard is mechanische afzuiging en verwarming aanwezig. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. 16,5 en 8,2 m2 groot. Ook hier is alles gespackt.
Deze beide kamers zijn erg licht in verband met de zuidligging.

Tweede verdieping:
Ook met een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Je denkt misschien aan een zolder, maar dit is een complete verdieping met twee zeer grote slaapkamers, bergzoldertjes en een "machinekamer" waar de cv-installatie en de mechanische afzuiging een plek hebben, en waar bovendien gewassen en gedroogd kan worden. Ook is er een wastafel en een extra toilet aanwezig op deze verdieping. Wellicht kun je er ook nog een douchegelegenheid maken?

Tuin:
De achtertuin is zuidgericht en diep. Er is een zij-ingang en een achter-ingang en een mooie aluminium overkapping, grenzend aan de woonkamer. De tuin is geheel betegeld, dus onderhoudsvriendelijk. Achter in de tuin bevindt zich een houten buitenberging, fietsenschuur.

Bijzonderheden:
Bijna het gehele huis is voorzien van handbediende rolluiken.
De schuttingen in de tuin zijn eigendom.
De cv-ketel is een Vaillant Pro HR-ketel uit 2007.
Deze wordt onderhouden middels een contract met Energiewacht

Features