slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Stadsmatenstraat 1-202, 7513 AA Enschede

€169,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 41 m²
Acceptance Immediately
Status Sold

Note

General

Wonen op een unieke locatie in een gemeentelijk monumentaal pand met vele karakteristieke elementen is wat dit appartement biedt. Dit 2-kamer appartement op de eerste verdieping van het appartementencomplex “Koningin Wilhelmina” is gelegen aan een rustige straat met veel groen en vrij uitzicht over het Volkspark. Het gezellige stadscentrum van Enschede is op loopafstand alsmede de Hogeschool Sa... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Construction period 1952
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00176
Asking price €169,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance Immediately
Last updated 08 November 2022
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Rooftype Flat
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Floor Surface 41 m²
Living area 21.21 m²
Content 151 m³
Surface area other inner rooms 3 m²
External surface area 3 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near highway, Near park, Near public transport, Near railway station, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Features
Water heating Electric boiler
Heating Collective heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Enschede H 1194
Area 5,190 m²
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

Wonen op een unieke locatie in een gemeentelijk monumentaal pand met vele karakteristieke elementen is wat dit appartement biedt. Dit 2-kamer appartement op de eerste verdieping van het appartementencomplex “Koningin Wilhelmina” is gelegen aan een rustige straat met veel groen en vrij uitzicht over het Volkspark. Het gezellige stadscentrum van Enschede is op loopafstand alsmede de Hogeschool Saxion, het centraal station en de uitvalswegen. Dit maakt de locatie de ideale basis voor rustig en vrij wonen in combinatie met het bruisende stadsleven van Enschede. Het complex is in de loop van de jaren volledig gerenoveerd en voorzien van de nodige modernisatie en isolatie. Wij nodigen u uit dit zelf te komen bekijken.

Indeling appartement:
Entree/hal met meterkast, garderobe en toilet met fonteintje. Authentieke kenmerken zijn hier bewaard gebleven en de prachtige hoge plafonds geven een ruimtelijke beleving. De woonkamer is belegd met laminaat en lekker licht door de grote raampartij met vrij uitzicht. Er is een kleine open keuken voorzien van diverse apparatuur en aan de andere zijde is de slaapkamer gesitueerd met aansluitend de badkamer met douche en wastafel. Deze is in 2021 gemoderniseerd. Vanuit de slaapkamer is het recentelijk gerenoveerde balkon bereikbaar met fantastisch uitzicht over het Volkspark. Mede door dit uitzicht en de ligging op het Zuidwesten is het hier rustig genieten tot in de late uurtjes.

Indeling algemeen:
De hoofdentree is voorzien van een intercom en toegankelijk via “chip:-sleutels. De sfeer van het gebouw is alom aanwezig en direct voor u bevindt zich het trappenhuis, de recentelijk vernieuwde lift en (echt waar) een huisbibliotheek.
In het souterrain beschik je over een eigen berging en een gezamenlijke fietsenberging. Ook voor gezamenlijk gebruik is de was-, droog- en strijkruimte voorzien van wasmachine en droger (d.m.v. wasmuntjes). Aan de achterzijde een grote en fraai aangelegd tuin met vele terrassen en een kruidentuin waar bewoners vrij gebruik van kunnen maken. Uniek is de aanwezigheid van logeerkamers die u kunt reserveren voor gasten.

Bijzonderheden: - Unieke ligging – karakteristiek wonen -fantastisch uitzicht over het Volkspark. – dichtbij centrum Enschede - huismeester (e-conciërge) -logeerkamers (met sanitaire voorzieningen) voor gasten - een bibliotheek - een was- en droogruimte - zonnecollectoren op het dak. – goede parkeergelegenheid (betaald) - servicekosten € 183,09 per maand inclusief voorschot stookkosten (€ 55,-), opstalverzekering, glasbewassing en onderhoud tuin – volledig dubbele beglazing (kunststof en aluminium) – blokverwarming – elektrische boiler -gezonde en actieve VvE.
Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen. Voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing. Voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing.

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed