slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ermerzand 103, 7843 PR Erm

€170,000
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Liveable area 67 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Ermerzand 103 Erm
Recreatiebungalow met permanente bewoning

Heerlijk, het is winter. Iedereen die van schaatsen houdt, heeft dit vast en zeker gedaan. Ook op recreatieplas Ermerstrand was dit mogelijk, genieten dus. In de zomer kun je hier ook terecht op het zandstrand met een duik in het water vanaf de waterglijbaan of op een terrasje te zitten zodra het weer kan.

Deze geschakelde bunga... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, semi-detached house
    Year of construction 1975
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5498101
Asking price €170,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 21 April 2021
Construction
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1975
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 264 m³
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Country side, Near park, On a quiet street, Sheltered location
Features
Water heating Central heating system
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes

Description

Ermerzand 103 Erm
Recreatiebungalow met permanente bewoning

Heerlijk, het is winter. Iedereen die van schaatsen houdt, heeft dit vast en zeker gedaan. Ook op recreatieplas Ermerstrand was dit mogelijk, genieten dus. In de zomer kun je hier ook terecht op het zandstrand met een duik in het water vanaf de waterglijbaan of op een terrasje te zitten zodra het weer kan.

Deze geschakelde bungalow (hoek van een drie aan één geschakeld) staat op het tegenovergelegen park Ermerzand. Het park beschikt onder andere over een overdekt zwembad, een jeu de boules club, een tennisbaan en een eigen zandstrand.

Er is hier geen vakantieverhuur, alleen lange verhuur dan wel bewoond door de eigenaren zelf. Een mini woonwijk op een park kun je wel zeggen. Houdt u van rust & ruimte, zoekt u een gelijkvloerse woning nabij de natuur en ook dichtbij voorzieningen, dan kan deze bungalow wat voor u zijn.

De indeling van de bungalow is als volgt.

U kunt uw auto parkeren op de gezamenlijke parkeerplaats met de twee andere bungaloweigenaren. Bezoek kan op meerdere parkeerplaatsen op het park de auto neerzetten. Aan de voorzijde is een stenen berging aanwezig voor de fiets(en). De bungalow heeft een zijuitgang.

Vanuit de entree/hal met een lichtkoepel bereikt u de volledig betegelde badkamer, ingericht met een toilet, een wastafel en een douche. De inpandige berging heeft naast de cv-ketel voldoende ruimte voor een koelkast en/of vriezer. Ook is hier de aansluiting voor een wasmachine en/of droger. Deur dicht en het is opgeruimd.

De open keuken in L-opstelling is nog in een prima staat en voorzien van een vaatwasser, een kookplaat en een afzuigkap. De lichtkoepel zorgt voor extra inval. De lichte woon-/eetkamer is tuingericht en voorzien van een dubbele deur naar de tuin. De in het midden geplaatste houtkachel zorgt voor behaaglijke warmte en gezelligheid.

De bungalow is aan beide zijden uitgebouwd waardoor veel leefruimte is ontstaan. Op dit moment zijn twee slaapkamers samengevoegd tot één grote slaapkamer. Dit kunnen weer twee slaapkamers worden natuurlijk, aan u de keuze wat u belangrijk vindt.

Heerlijk beschut in de tuin zitten kan hier zeer zeker. De geschakelde bungalows zijn zo ingedeeld dat elke bungalow een eigen privétuin heeft. Handig bij deze bungalow is een extra houten schuur voor tuingereedschap, een houtopslag voor haardhout en een achteruitgang richting de hoofdingang.

Al met al is deze bungalow makkelijk te bereiken en mooi gelegen op het park. Het dorp Sleen is op korte afstand met alle winkel- en overige sportvoorzieningen aanwezig zijn. Er zijn diverse fiets-, wandel- en mountainbikeroutes in de omgeving, voor ieder wat wils. Een ochtendduik in de recreatieplas of in het overdekte zwembad is natuurlijk ook een manier om de dag te starten.

Algemeen
Op één van de mooiste locaties in Drenthe, liggend aan een recreatieplas, ligt het bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in Erm, Zuidoost-Drenthe en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de Hondsrug, tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet in de naaste omgeving, zowel door de bossen, over de vlaktes, als in de omringende dorpen van het Ermerzand. De 195 gelijkvloerse, geschakelde bungalows staan in groepjes van drie over het park verspreid.

Bijzonderheden:
- In bungalow Ermerzand 103 is permanente bewoning toegestaan. Je kunt er dus wonen en/of recreëren. De bungalow is ook zeer geschikt voor de lange verhuur.
- De erfpacht is afgekocht en in de prijs verrekend.
- Bouwjaar 1975
- Verbouwd omstreeks 2003 en doorlopend onderhouden
- Dak is in 2011 volledig vernieuwd
- Het perceel onder de bungalow is in (bloot)eigendom
- Centrale verwarming middels een CV/HR-combiketel van 2010 (leaseketel)
- De bungalow heeft een houten vloer en een kruipruimte
- Voorzien van dubbele beglazing
- Geschikt voor verhuur of eigen gebruik
- Parkbijdrage bedraagt circa € 1.600 per jaar (o.a. vuilnis, opstalverzekering, schoorsteenveger en zwembad)
- Bungalowpark Ermerzand heeft een CVE (coöperatieve vereniging)
- Actieve VvE (Vereniging van Eigenaren)
- Gebruiksrecht van de tuin, geen eigendom
- 1/260ste deel eigendom van het hele park
- Recreatieve bestemming met functie aanduiding permanente bewoning
- Houd u er rekening mee dat er geen volledige financiering mogelijk is vanwege de huidige bestemmingsplan recreatie op het park

Aanvaarding in overleg

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed