slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ermerzand 156, 7843 PS Erm

€94,500
Type of residence House, bungalow, detached house
Recreation property
Liveable area 58 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Het Ermerzand

Natuurschoon als achtertuin

Op één van de mooiste locaties in Drenthe, liggend aan een recreatieplas, ligt het bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in het Zuidoost-Drentse plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de Hondsrug, tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 1975
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/4807361
Price €94,500
Furnishing Yes
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 August 2020
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1975
Rooftype Flat
Surfaces and content
Effective area 58 m²
Content 256 m³
Garden area 100 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Normal
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Het Ermerzand

Natuurschoon als achtertuin

Op één van de mooiste locaties in Drenthe, liggend aan een recreatieplas, ligt het bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in het Zuidoost-Drentse plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de Hondsrug, tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet in de naaste omgeving, zowel door de bossen, over de vlaktes, als in de omringende dorpen van het Ermerzand.

Bungalow 156

Bungalow 156 is een nette bungalow dicht bij het water en de voorzieningen van het Ermerzand. De geschakelde bungalow ligt op een mooie plek op het park. De bungalow is geschikt voor de verhuur of als tweede woning. De bungalow wordt verkocht met de complete inventaris.

De indeling van de bungalow is als volgt:

Je kunt de auto parkeren op een gezamenlijk parkeerterrein. Via de voordeur bereik je de hal met de meterkast, een inpandige berging en de badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche, een wastafel en een toilet.
In de inpandige berging hangt de cv-installatie en er staan een wasmachine, een wasdroger en een koel-vriescombinatie die ook in de bungalow achter blijven.

Vanuit de tuingerichte woonkamer met een deur naar het terras bereik je keuken en de twee slaapkamers. De halfopen moderne keuken uit 2010 is voorzien van een gasstel, een afzuigkap, een vaatwasser en onderbouwverlichting.
In elke slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden.
De schoorsteen in de woonkamer is dichtgezet maar er is mogelijk weer een kachel te plaatsen. De entree, hal en de keuken zijn voorzien van een lichtkoepel voor extra lichtinval.

De tuin is heeft een terras omringd door boompjes. Indien er meer ruimte gewenst is, kan de tuin in overleg vergroot worden. Wat in gebruik is, moet wel zelf onderhouden worden.
De aangebouwde houten berging met plat dak geeft extra bergruimte aan de bungalow. Het tuingereedschap in de berging blijft ook achter.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1975
- Het perceel onder de bungalow is in (bloot)eigendom
- Centrale verwarming en warmwatervoorzieningen middels een cv-ketel (november 2003) en de nodige radiatoren
- De bungalow heeft een houten vloer met zeil bedekt
- De bungalow is voorzien van dubbel glas
- De gevels zijn deels bekleed met gevelbeplating. Daarachter is isolatie aangebracht.
- De buitenzijde is in 2018 geschilderd
- De bungalow is voor de (vakantie)verhuur gebruikt en heeft geen permanente woonbestemming
- Geschikt voor verhuur of eigen gebruik
- Parkbijdrage circa € 1.500 per jaar
- Verkoop inclusief de aanwezige inventaris

Het park

De 195 gelijkvloerse, geschakelde bungalows staan in groepjes van drie over het park verspreid.
Op het Ermerzand vind je meer dan alleen recreatiebungalows. Door de vele faciliteiten op het park kun je een heerlijke en zorgeloze vakantiegevoel beleven.
Het verwarmde binnenzwembad is 5 dagen per week geopend en is vrij toegankelijk voor eigenaren/huurders. Het grote bad is 1,50m diep en daarnaast is er nog een peuterbad.
Via een bruggetje loop je naar het tenniseiland. Op dit eiland liggen twee gravel tennisbanen (vrij toegankelijk voor huurders). Op het eiland is het tevens prima vertoeven voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick.
Aan het terras achter het hoofdgebouw vind je een vijftal jeu-de-boulesbanen. Er is een actieve jeu-de-boulesclub op het park. Tevens zijn er een midgetgolfbaan en een fitnessruimte.
De speeltuin nabij het meer heeft, naast schommels en een glijbaan ook een tafeltennistafel, een trampoline en een grote klautersteen. Wist je dat deze klautersteen, een van de grootste stenen in Drenthe, werd gevonden in het meer?
Vissen in het meer is toegestaan! Via de receptie op het park kun je een witvispas ontvangen. Voor het vissen op karpers heb je een speciale vergunning nodig. Deze vergunning is tegen betaling verkrijgbaar via de receptie van het Ermerzand en wordt enkel verstrekt in combinatie met het recreatief huren van een bungalow.
De "buren" van het Ermerstrand bieden diverse actieve binnen- en buitensportactiviteiten. Er is een groot binnenspeelparadijs voor kinderen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot waterskiën, het deelnemen aan outdoor activiteiten of het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi.

Meer informatie is te lezen op de website van het park bungalowparkermerzand.nl

Aanvaarding in overleg

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed