slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Ermerzand 81, 7843 PP Erm

€160,000
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Liveable area 61 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Het Ermerzand
Natuurschoon als achtertuin

Op één van de mooiste locaties in Drenthe, liggend aan een recreatieplas, ligt het bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in het Zuidoost-Drentse plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de Hondsrug, tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, semi-detached house
    Year of construction 1975
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5475730
Price €160,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 20 April 2021
Construction
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1975
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Effective area 61 m²
Content 237 m³
Surface area external, linked storage rooms 11 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Near park, On a quiet street, Sheltered location
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Normal
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Het Ermerzand
Natuurschoon als achtertuin

Op één van de mooiste locaties in Drenthe, liggend aan een recreatieplas, ligt het bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in het Zuidoost-Drentse plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de Hondsrug, tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet in de naaste omgeving, zowel door de bossen, over de vlaktes, als in de omringende dorpen van het Ermerzand.

De 195 gelijkvloerse, geschakelde bungalows staan in groepjes van drie over het park verspreid. Bungalow 81 is gelegen op een mooie plek tussen de andere bungalows in.

In bungalow Ermerzand 81 is permanente bewoning toegestaan. Je kunt er dus wonen en recreëren zolang als je zelf wilt. De bungalow is ook zeer geschikt voor de verhuur of als tweede (vakantie)woning.

De indeling van de geschakelde bungalow is als volgt.

Je kunt de auto parkeren op een gezamenlijk parkeerterrein. Via een overdekte entree bereik je de voordeur met een hal, de meterkast, een inpandige berging met een wasmachine aansluiting en de opstelling van de cv-ketel en de badkamer met een douchecabine, een wastafel en een toilet.

De halfopen nette keuken in hoekopstelling is voorzien van een 4-pits gasstel, een afzuigkap en een spoelbak. Vanuit de tuingerichte woonkamer, met een deur naar de tuin, bereik je ook de twee slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer is uitgebouwd. In de schoorsteen in de woonkamer is een elektrische sfeerhaard geplaatst. De entree, hal en de keuken zijn voorzien van een lichtkoepel voor extra lichtinval.

De tuin is netjes onderhouden en voorzien van speciaal gras dat niet gemaaid hoeft te worden en altijd groen is. Er is een aangebouwde houten berging van 3m² en een vrijstaande houten schuur van 4m² voor de fietsen en het tuingereedschap.

Op het Ermerzand vind je meer dan alleen recreatiebungalows. Door de vele faciliteiten op het park kun je een heerlijk en zorgeloos vakantiegevoel beleven. Het verwarmde binnenzwembad is 5 dagen per week geopend en is zonder coronabeperkingen vrij toegankelijk voor eigenaren/huurders. Het grote bad is 1,50m diep en daarnaast is er nog een peuterbad.

Via een bruggetje loop je naar het tenniseiland. Op dit eiland liggen twee gravel tennisbanen (vrij toegankelijk voor huurders). Op het eiland is het tevens prima vertoeven voor bijvoorbeeld een heerlijke picknick.

Aan het terras achter het hoofdgebouw vind je een zevental jeu-de-boulesbanen. Er is een actieve jeu-de-boulesclub op het park.

De speeltuin nabij het meer heeft naast schommels en een glijbaan ook een tafeltennistafel en een grote klautersteen. Wist je dat deze klautersteen, een van de grootste stenen in Drenthe, werd gevonden in het meer?

Vissen in het meer is toegestaan! Via de receptie op het park kun je een witvispas ontvangen. Voor het vissen op karpers heb je een speciale vergunning nodig. Deze vergunning is tegen betaling verkrijgbaar via de receptie van het Ermerzand en wordt enkel verstrekt in combinatie met het recreatief huren van een bungalow.

De "buren" van het Ermerstrand bieden actieve binnen- en buitensportactiviteiten. Er is een groot binnenspeelparadijs voor kinderen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot waterskiën, het deelnemen aan outdoor activiteiteiten, het beachvolleybaltoernooi of chillen tijdens het evenement Tijdloos.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1975
- Verbouwd en gemoderniseerd waaronder nieuwe houten vloerdelen (2000)
- Gevelbekleding met isolatie aangebracht (2018)
- Permanente bewoning is toegestaan
- Het perceel onder de bungalow is in (bloot) eigendom
- Woonoppervlakte circa 61m²
- Centrale verwarming middels een CV/HR-combiketel van ±2000
- De bungalow heeft een houten vloer en een kruipruimte
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing
- Geschikt voor verhuur of eigen gebruik
- Parkbijdrage bedraagt circa € 1.600,- per jaar (o.a. vuilnis, opstalverzekering, schoorsteenveger en zwembad)
- Bungalowpark Ermerzand heeft een CVE (coöperatieve vereniging)
- Actieve VvE (Vereniging van Eigenaren)
- Gebruiksrecht van de tuin, geen eigendom
- 1/260ste deel eigendom van het hele park
- Recreatieve bestemming met functie aanduiding permanente bewoning
- Houd er rekening mee dat er geen volledige financiering mogelijk is vanwege de huidige bestemmingsplan recreatie op het park

Aanvaarding in overleg.

Omgeving:
- Er zijn wandel-, fiets- en MTB routes in de directe omgeving
- Het naastgelegen dorp Sleen ligt op korte afstand voor de dagelijkse boodschappen
- Het park heeft een goede aansluiting naar de N34 en A37 richting Emmen en Hoogeveen
- Het treinstation Nieuw-Amsterdam ligt op korte afstand richting Emmen of Zwolle

Meer informatie is te lezen op de website van het park bungalowparkermerzand.nl.

Dus ben je op zoek naar een mooie bungalow waar permanent gewoond mag worden? Wacht dan niet en plan een bezichtiging bij ons in. Wij laten je de bungalow graag zien.

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

ZonZone

Close

Recently viewed