slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Tubahof 43, 4876 ZN Etten-Leur

€215,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 155 m²
Liveable area 102 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Met trots bieden wij u deze instapklare tussenwoning in de kindvriendelijke en groene wijk De Grauwe Polder aan. Het betreft een volledig gemoderniseerde woning met een open keuken, 3 ruime slaapkamers, een grote open zolderverdieping en een moderne badkamer met toilet, douche en ligbad. De eigenaresse heeft de woning geheel opgeknapt volgens de huidige standaarden. Zo zijn de keuken, badkamer en... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1978
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05135
Asking price €215,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 01 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 155 m²
Effective area 102 m²
Content 340 m³
Surface area external storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate C
Cadastral informations
Ownership See document

Definition

Met trots bieden wij u deze instapklare tussenwoning in de kindvriendelijke en groene wijk De Grauwe Polder aan. Het betreft een volledig gemoderniseerde woning met een open keuken, 3 ruime slaapkamers, een grote open zolderverdieping en een moderne badkamer met toilet, douche en ligbad. De eigenaresse heeft de woning geheel opgeknapt volgens de huidige standaarden. Zo zijn de keuken, badkamer en beneden toilet volledig aangepakt in 2015. De achtertuin is volledig opnieuw betegeld en voorzien van een nieuwe schutting en borders in 2016. De voortuin is geheel vernieuwd en er zijn op de eerste verdieping kunststof kozijnen met hr++ glas geplaatst in 2018. Door de gunstige ligging heeft u s ’morgens zon in de voortuin en in de middag in de achtertuin.

Ground floor

Via de entree komt u in de hal welke toegang biedt tot de meterkast, toilet, trapopgang, trapkast en woonkamer. De meterkast beschikt over 7 groepen. De toiletruimte is geheel betegeld en beschikt over een luxe zwevend toilet en natuurstenen fontein. Onder de trapopgang vindt u een ruime trapkast met verschillende opbergmogelijkheden.
Vervolgens stapt u via de hal de lichte en ruime woonkamer in. Deze is in open verbinding met de L-vormige keuken welke voorzien is van een 4- pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, spoelbak en voldoende opbergmogelijkheden. Daarnaast is er een keukeneiland die ook gebruikt kan worden als bar. Via de keuken heeft u toegang tot de onderhoudsvrije achtertuin. De woonkamer en keuken zijn voorzien van dubbele beglazing en de gehele begane grond is betegeld.

First floor

Vanuit de hal komt u via de trapopgang op de overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Op de overloop bevindt zich tevens een nis met een daarin passende opbergkast.

2 Slaapkamers (12 m2 en 6m2) bevinden zich aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer (ongeveer 12 m2) bevindt zich aan de voorzijde. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen met hr++ beglazing.

De moderne badkamer (ongeveer 4,5 m2) bevindt zich aan de voorzijde, heeft een marmeren vloer en is geheel betegeld. De kamer is voorzien van een luxe zwevend toilet, design radiator, natuurstenen wastafelmeubel, regen-douche, tweepersoons ligbad en kunststof kozijnen met hr ++ glas.

*De kunststof kozijnen zijn geplaatst in oktober 2018 en de nog geldende garantie is overdraagbaar.

Second floor

Via een vaste trap komt u op de open zolderverdieping welke is voorzien van een laminaatvloer.
Hier vindt u aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats voor de cv-ketel. De open ruimte biedt genoeg mogelijkheden voor een eventuele 4de slaapkamer. Daarnaast zijn er veel opbergmogelijkheden.

Garden

In de onderhoudsvrije achtertuin met vrijstaande stenen berging (10m2) die voorzien is van elektra, is het vanaf het middaguur zonnig en aangenaam vertoeven. Er bevinden zich enkele stenen borders die voorzien zijn van beplanting. De gerenoveerde achtertuin is rondom voorzien van een nette beton met hout schutting en betegeld in wildverband. De tuin is via een poort achterom bereikbaar.
De voortuin is afgelopen zomer geheel uitgegraven en opnieuw bestraat en voorzien van gras en een sieromheining. Tevens is deze voorzien van elektra.

Details

Al met al een zeer nette instapklare eengezinswoning / tussenwoning waar al het nodige aan gemoderniseerd is. Voor de woning bevinden zich parkeerplekken en binnen enkele meters lopen bevindt u zich in het park ‘De grote toer’ waar verschillende speelmogelijkheden voor kinderen aanwezig zijn. Daarnaast bevinden zich in de nabijheid van de woning een supermarkt, openbaar vervoer, een basisschool en kinderopvang. Het centrum van de stad bevindt zich op ongeveer 10 minuten fietsen.
Uitvalswegen naar Breda, Roosendaal en Rotterdam bevinden zich binnen 5 autominuten.

Inhoud tekst
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst en afmetingen noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens en afmetingen. Door BB Makelaardij wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Recently viewed