slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Ridderstraat 39, 5126 BG Gilze

€475,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 326 m²
Liveable area 172.4 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Laat je verrassen door deze moderne, energiezuinige twee onder één kapwoning aan de rand van landelijk Gilze. De woning is de afgelopen jaren compleet gerenoveerd. De woning is voorzien van een hybride warmtepomp (2019), 19 zonnepanelen (2018), vloerverwarming op de begane grond en heeft een energielabel A+. Er is een ruime woonkamer met houthaard, een moderne keuken, een ruime bijkeuken en een... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
    Construction period 1982
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 05477
Asking price €475,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 10 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1982
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 326 m²
Floor Surface 172.4 m²
Living area 46.74 m²
Kitchen area 6.99 m²
Content 624 m³
External surface area storage rooms 4 m²
External surface area 20.5 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A+
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Heat pump, Partial Floor heating, Wood stove
Bathroom facilities Bath, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Gilze En Rijen L 1463
Area 326 m²
Range Entire lot

Description

Laat je verrassen door deze moderne, energiezuinige twee onder één kapwoning aan de rand van landelijk Gilze. De woning is de afgelopen jaren compleet gerenoveerd. De woning is voorzien van een hybride warmtepomp (2019), 19 zonnepanelen (2018), vloerverwarming op de begane grond en heeft een energielabel A+. Er is een ruime woonkamer met houthaard, een moderne keuken, een ruime bijkeuken en een inpandige berging op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers en een volledige badkamer. Over de gehele tweede verdieping vindt u een ruime 5e slaapkamer. Aan de voorzijde ligt een oprit. De keurige tuin ligt op het zuidwesten. De woning ligt op een steenworp afstand van winkels, sportvelden en een mooi wandelgebied.

Ground floor

De gehele begane grond is voorzien van een grijze plavuizenvloer v.v. vloerverwarming. Alle wanden en de plafonds zijn v.v. glad stucwerk.

De entree
In de entree vindt u de garderobe en deels betegeld zwevend toilet met fonteintje. De uitgebreide meterkast (10 groepen + groep zonnepanelen + groep warmtepomp + groep laadpaal + glasvezel) en de gehele bedrading in de woning is vervangen in 2011. De voordeur en kozijnen zijn v.v. kunststof kozijnen met een houtnerf en HR++ glas (juli 2022). Een moderne, zwarte deur (2021) geeft toegang tot de woonkamer.

De woonkamer
De woonkamer is in 2016 uitgebouwd. Aan de achterzijde is een ruim zitgedeelte met houthaard (7 m. x 4,05 m.). Er zijn twee grote raampartijen met schuifpuien, welke uitkomen in de fraaie achtertuin. De kunststof schuifpuien (met houtnerf) zijn v.v. HR++ glas en elektrische screens.
Aan de voorzijde vindt u een werk-/speelhoek (3,27 m. x 2,56 m.) en aparte eethoek (3,93 m. x 3,93 m.). Hier vindt u 2 hardhouten kozijnen v.v. dubbel glas en rolluiken.

De keuken
De keuken (2,70 m. x 2,59 m.) sluit aan bij de zithoek. Er staat een grijs, modern keukenblok in U-opstelling v.v. onder- en bovenkasten voor veel bergruimte. De keuken is verder v.v. een quookerkraan, een koelkast, een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat, een oven en een afzuigkap. Het hardhouten kozijn is v.v. dubbel glas en kijkt uit op de tuin. Via een fraaie houten, zwarte deur (2021) kunt u naar de bijkeuken.

De bijkeuken
In de bijkeuken (3,62 m. x 2,72 m.) bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. U vindt hier ook een vaste kast met daarin de hybride warmtepomp (Nefit, 2019) en de cv-ketel (Nefit, 2019). Achter een koof is de verdeler van de vloerverwarming netjes weg gewerkt. Verder is er een gootsteen en vloerput. U kunt vanuit de bijkeuken naar de inpandige berging aan de voorzijde of naar de achtertuin.

De inpandige berging
Via de oprit kunt u naar de berging (4,93 m. x 2,72 m.). Hier ligt een tegelvloer en de hardhouten kozijnen van het raam en de loopdeur zijn v.v. dubbel glas. Verder vindt u hier een radiator en de omvormer van de zonnepanelen. Vanuit de berging kunt u naar de bijkeuken en de oprit.

First floor

Deze verdieping heeft 4 slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Alle wanden en plafonds zijn v.v. glad stucwerk en de slaapkamers en hal hebben een laminaatvloer.

De badkamer
De badkamer (2,56 m. x 1,75 m.), gelegen in het midden van de woning, is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan, een enkel wastafelmeubel met spiegelkast, een zwevend toilet en een moderne radiator. De ruimte is geheel betegeld, heeft een tegelvloer v.v. vloerverwarming en het plafond is afgewerkt met kunststof schroten v.v. inbouwspots. Er is mechanische ventilatie aanwezig. Er is een kunststof kozijn v.v. dubbel HR++ glas (juli 2022).

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer (3,92 m. x 2,79 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Het hardhouten kozijn (2011) is v.v. dubbel HR++ glas en een rolluik.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer (4,28 m. x 2,69 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Het grote kunststof Velux dakraam is v.v. dubbel HR++ glas en een energiezuinig, elektrisch Solar rolluik. Eén wand is v.v. behang.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer (4,04 m. x 2,70 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Het grote kunststof Velux dakraam is v.v. dubbel HR++ glas en een energiezuinig, elektrisch Solar rolluik. Eén wand is v.v. behang. Aan één zijde van de kamer vindt u extra bergruimte achter een knieschot.

Slaapkamer 4
Deze slaapkamer (2,72 m. x 2,56 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Het hardhouten kozijn (2011) is v.v. dubbel HR++ glas en een rolluik.

Second floor

Slaapkamer 5
Deze ruimte (6,73 m. x 2,84 m.) beslaat de gehele breedte van de woning en is onder aan de trap af te sluiten. De ruimte is v.v. een laminaatvloer. De houten balken zijn fraai in het zicht gelaten. Het kunststof kozijn is v.v. houtnerf en dubbel HR++ glas (juli 2022). Aan 2 zijden vindt u vaste kasten onder de knieschotten.

Garden

De achtertuin (16,54 m. lang x 10,4 m. breed) ligt op het zuidwesten. Direct achter de bijkeuken en woonkamer vindt u een overdekking v.v. inbouwspots. Er is een gazon, sierbestrating, vaste beplanting en een houtopslag. Achter in de tuin vindt u een speeltoestel en een houten berging.

Details

- uitgebouwde twee onder één kapwoning
- energielabel A+
- 19 zonnepanelen (2018) met opbrengst ca. 5836 Kwh per jaar
- hybride warmtepomp (Nefit, 2019) voor verwarming woning
- cv-ketel (Nefit, 2019) voor warm water
- begane grond en badkamer v.v. vloerverwarming
- eigen oprit v.v. laadpaal (ter overname)
- uitgebreide vernieuwde, meterkast
- moderne woonkamer met houthaard
- zwarte, houten binnendeuren woonkamer (2021)
- kozijnen badkamer en zolder vervangen (2022)
- voordeur vervangen (2022)
- 2 Velux kunststof dakramen (2016)
- moderne half open keuken
- moderne, volledige badkamer
- 5 slaapkamers
- bijkeuken (plafond extra geïsoleerd)
- inpandige berging
- ruime tuin op het zuidwesten
- schoorsteen vernieuwd
- nabij winkels, sportvelden en wandelgebied
- taxatierapport aanwezig (oktober 2022)

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed