slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Strijp 12, 5126 WR Gilze

€595,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 410 m²
Liveable area 296 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Laat je verrassen door deze unieke woning aan de rand van landelijk Gilze. Op een steenworp afstand van winkels, sportvelden en een mooi wandelgebied ligt deze split-level, een vrijstaande woning ontworpen voor en door architect Huub van Laarhoven.
Een uitstekend onderhouden vrijstaande woning, volledig geïsoleerd en met enorm veel ruimte die geheel naar eigen smaak en wens, ingedeeld kan wo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1979
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 05399
Asking price €595,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 March 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Roof materials Slate
Rooftype Gambrel
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 410 m²
Effective area 296 m²
Living area 31.4 m²
Kitchen area 24.1 m²
Content 840 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Balcony 10.12 m²
Mapping
Number of floors 4 (and one basement)
Number of rooms 8 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Atag
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system, Electric boiler
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bidet, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Gilze en Rijen L 1361
Area 410 m²
Range Entire lot

Description

Laat je verrassen door deze unieke woning aan de rand van landelijk Gilze. Op een steenworp afstand van winkels, sportvelden en een mooi wandelgebied ligt deze split-level, een vrijstaande woning ontworpen voor en door architect Huub van Laarhoven.
Een uitstekend onderhouden vrijstaande woning, volledig geïsoleerd en met enorm veel ruimte die geheel naar eigen smaak en wens, ingedeeld kan worden. Een echt architectenhuis, verrassend en speels van opzet met het moderne trappenhuis als spil van de woning, dat u naar de vijf verschillende woonniveaus brengt. Het huis heeft een riante leefruimte onder maaiveld, waar vroeger het architectenbureau was gevestigd. Nu is deze ruimte in gebruik als slaapkamer met walk-in-closet en badkamer en suite, een sportruimte , berging en extra kantoorruimte.
Naast de gezellige woonkeuken, op straatniveau, met vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning vindt u op de begane grond ook een bijkeuken. Eén niveau hoger ligt de woonkamer. Een hoge ruimte die zowel zicht heeft op de keuken als de vide. Hier aangrenzend ligt een terras. Nog een halve verdieping hoger vindt u de tweede woonkamer met aansluitend een tweede badkamer en werkruimte/slaapkamer. In totaal zijn er momenteel 3 riante slaapkamers en 2 werkruimtes gecreëerd. U kunt in deze woning zeker 6 slaapkamers realiseren met enkele aanpassingen.

Ground floor

Begane grond:
In de entree vindt u de garderobe, deels betegeld zwevend toilet met fonteintje en loopdeur en naar de woonkeuken en bijkeuken. De hal en toilet hebben een plavuizen vloer, de wanden zijn glad en de plafonds zijn v.v. schuurwerk en inbouwspots. De meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars) is buiten naast de voordeur te vinden.

De woonkeuken
Deze gezellige keuken (5,32 m. x 4,53 m.) bevindt zich aan de voorzijde van de woning, op straatniveau, en heeft ook zijn eigen ingang. De keuken is voorzien van een laag keukenblok met 5 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een Smeg oven, een vaatwasser en diepe ladenblokken. Aan een andere wand vindt u een hoge kastenwand met koelkast, apothekerskast en servieskast. Op de vloer liggen plavuizen, de wanden zijn weer glad afgewerkt en het plafond is ook hier v.v. schuurwerk. De open trap leidt naar het souterrain en de bovenverdiepingen.

De bijkeuken
In de bijkeuken (4,56 m. x 2,74 m.) bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. U vindt hier een extra keukenblok v.v. water en de cv-ketel (Atag 2015). Er is een loopdeur naar de tuin.

Het souterrain
Deze verdieping ligt onder maaiveld. Warmtetechnisch zijn dit fijne ruimtes; weinig schommeling in temperatuur en ’s zomers heerlijk koel. Aan voorzijde zorgen lichtbakken voor intredend daglicht, aan achterzijde zijn onder het verhoogde plafond rondom ramen geplaatst, die ruim voor direct daglicht zorgen. De grote ruimte is op verschillende manieren in te delen. We geven de huidige indeling weer;

Slaapkamer
De onverwacht ruime en lichte slaapkamer (6,80. x 4,55 m.) beslaat de gehele diepte van het huis inclusief de uitbouw van het woonkamerterras. De ruimte is v.v. vloerbedekking, gladde muren en het plafond is voorzien van schuurwerk en inbouwspots.

De walk-in-closet
Via de slaapkamer loopt u de kleedkamer (3,74 m. x 2,74 m.) in. Hier vindt u een op maat gemaakte kastenwand. De vloerbedekking loopt door vanuit de slaapkamer. De wanden zijn glad afgewerkt en het plafond is v.v. schuurwerk en inbouwspots.

De badkamer
Deze moderne badkamer (2,97 m. x 2,74 m.) heeft een riante inloopdouche onder een lichtstraat zodat u als douchend naar de blauwe hemel kan kijken. Deze is v.v. stort- en handdouche en is geheel betegeld. Verder vindt u hier een meubel met twee natuurstenen waskommen, een zwevend toilet en bidet.

De sportruimte
Deze ruimte (4,55 m. x 3,62 m.) ligt aan de voorzijde met de betegelde lichtbakken die zowel hier als in de aangrenzende werkruimte voor daglicht zorgen. De ruimte loopt naar achterzijde over in de slaapkamer, gescheiden door de inzet van de trappartij/hal. Er is een lange, op maat gemaakte, kastenwand. Ook deze ruimte is v.v. vloerbedekking, gladde muren en het plafond van schuurwerk en inbouwspots.

De werkruimte/slaapkamer
Deze ruimte (3,74 m. x 2,74 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Er ligt laminaat op de vloer. De wanden zijn glad afgewerkt en het plafond is v.v. schuurwerk. Er is een vaste schuifkast aanwezig.

De berging
In deze berging (2,74 m. x 2,16 m.) vindt u de mechanische ventilatie installatie, de waterontharder en de watermeter.

First floor

De woonkamer
Deze woonkamer (4,55 m. x 2,90 m.) ligt op de eerste verdieping en heeft een grote glazen pui met twee openslaande deuren, die u toegang geven tot het terras aan achterzijde met uitzicht over de lager gelegen tuin. De hoogte van de ruimte wordt benadrukt door de speciaal voor deze ruimte vervaardigde boekenkast die van vloer tot plafond reikt. Aan de voorzijde vindt u een vide met tweede zitkamer. Voor de glaspui zijn twee staande design radiatoren geplaats. De wanden zijn weer glad afgewerkt en het plafond is v.v. schuurwerk.

Second floor

Deze verdieping omvat een woongedeelte, een badkamer met douche, toilet, bad en dubbele wastafel, een hal en een werkruimte/slaapkamer.

De woonkamer
Deze ruimte (4,55 m. x 4 m.) heeft aan straatzijde een langgerekt, hoger geplaatst raam dat deze kamer een besloten karakter geeft. Naar achterzijde kijkt u heerlijk weg, over de lager gelegen woonkamer, het terras en de tuin. Deze bovenste woonkamer wordt van het lagere gedeelte gescheiden door een brede glasstenen pui, een fraaie architectonische toevoeging die voor extra lichtinval zorgt. Via een wenteltrap kunt u naar de bovenste verdieping. De wanden van deze woonkamer zijn weer glad afgewerkt en het plafond is v.v. schuurwerk.

De hal
De ruime hal is uitgevoerd met twee gedeeltelijke glasstenen wanden die voor extra licht in de aangrenzende bad- en werkkamer zorgen. De buitengevel bestaat hier eveneens uit een glasstenen pui, identiek qua hoogte en locatie als die in de woonkamer.

De badkamer
Deze mediterraanse badkamer (2,90 m. x 2,74 m.), gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een ligbad, een douchecabine met thermostaatkraan, een dubbel wastafelmeubel, zwevend toilet en moderne radiatoren. De ruimte is gedeeltelijk betegeld met handgevormde portugese tegels en terracotta plavuizen.

De werkruimte/slaapkamer
Deze multifunctionele ruimte 2,90 m.x 2,74 m.) wordt momenteel als werkruimte gebruikt met kastenwanden langs twee zijden, maar was voorheen een slaapkamer met tegenoverliggende badkamer. Ook deze kamer heeft een strakke radiator onder het langgerekt raam dat de kamer een besloten karakter geeft. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn glad afgewerkt en het plafond is v.v. schuurwerk.

Other floors

De derde verdieping
Hier vindt u een overloop en twee ruime slaapkamers welke beiden toegang hebben tot een balkon.

De slaapkamer
Deze slaapkamer (7,47 m. x 3,70 m.) ligt aan de voorzijde van de woning. Door de hoge schuine plafonds met veel raampartijen wordt uw blik getrokken naar de lucht en het groen. Tevens is er aansluitend een balkon, waardoor dit een fijne, lichte ruimte is.
De slaapkamer

Deze slaapkamer (7,47 m. x 3,70 m.) ligt aan de achterzijde van de woning. Ook hier zorgen de hoge schuine plafonds met veel raampartijen voor veel licht en ruimte. Tevens heeft ook deze slaapkamer een loopdeur naar het aangrenzende balkon.

Balcony

Het balkon
Deze, deels overdekte buitenruimte ( 4,60 m. x 2,20 m. ) ligt op het zuidwesten en kijkt uit over het omringende groen. Ingericht als loungeplek is dit de ideale plek om van de eerste voorjaarzon te genieten en de favoriete hang-out voor kids die op de bovenverdieping slapen. Een matglazen hekwerk van veiligheidsglas vormt de afscheiding van het terras. Verder is er uitdraaibare zonnewering aanwezig.

Garden

De tuin loopt rondom het huis. Zo is er een ruime voortuin met druivenranken. Aan de linkerzijde een poort. En aan de rechterzijde de ingang naar de berging (3,70 m. x 2,30 m.) v.v. elektra en een lichtkoker voor daglichttoetreding. De achtertuin (ca. 18 m. x 17 m.) is fraai aangelegd en voorzien van sierbestrating, een gazon en vaste beplanting. Direct achter de woning heeft u een verhoogd terras, waar u heerlijk kunt zitten. Achter in de tuin vindt u een groot terras van bankirai houtdelen, met een handgemaakte pizza-oven. Er is een houtopslag. De tuin is zo aangelegd dat u veel privacy geniet. Vanuit de tuin kunt u ook naar de bijkeuken.

Details

- Ontworpen door architect Huub van Laarhoven in de stijl van het moderne, functionele bouwen
- fraaie woonwijk voor jong en oud
- gelegen in een rustige straat aan een veld
- nabij winkels, sportvelden en wandelgebied
- instapklare vrijstaande woning met 4 woonniveaus
- flexibel qua inrichting diverse ruimtes
- veel lichtinval door grote raampartijen
- volledig geïsoleerd en v.v. hardhouten kozijnen met dubbel glas
- 2 woonkamer op verschillende niveaus
- woonkeuken
- bijkeuken met wasaansluitingen
- 2 badkamers
- 2 werkruimtes (voorheen ook als slaapkamers gebruikt)
- 3 riante slaapkamers
- Vrij gelegen achtertuin met veel privacy
- Tekeningen voor uitbouw op terras aanwezig

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed