slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Gelkenes 45, 2964 AD Groot-Ammers

€624,500
Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 1,830 m²
Liveable area 184 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeg eens eerlijk: Ook weleens gedroomd dat je in het Witte Huis gaat wonen, maar geen president wilt zijn? Nou, hier is ie dan: Je eigen witte huis. Gewoon in Groot-Ammers. Lekker privé, in een heerlijke groene omgeving, op je eigen lap grond, met heel veel mogelijkheden waar veel wensen en dromen uit kunnen komen. Deze karakteristieke boerderij met drie slaapkamers, een dubbele garage en een r... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, residential farm, detached house
    Construction period 1890
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00118
Asking price €624,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 November 2023
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1890
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Party insulated glazing, Secondary glazing
Surfaces and content
Plot size 1,830 m²
Floor Surface 184 m²
Living area 76.95 m²
Kitchen area 18.4 m²
Content 536 m³
External surface area storage rooms 77 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Country side, Near public transport, On a quiet street, Open position, Outside village, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Ventilation method Natural ventilation
Bathroom facilities Bath, Double sink, Shower
Parking Detached wood
Has AC Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a sauna Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Molenlanden E 604
Area 1,830 m²
Range Entire lot
Ownership Property encumbered with building

Description

Zeg eens eerlijk: Ook weleens gedroomd dat je in het Witte Huis gaat wonen, maar geen president wilt zijn? Nou, hier is ie dan: Je eigen witte huis. Gewoon in Groot-Ammers. Lekker privé, in een heerlijke groene omgeving, op je eigen lap grond, met heel veel mogelijkheden waar veel wensen en dromen uit kunnen komen. Deze karakteristieke boerderij met drie slaapkamers, een dubbele garage en een ruime sauna in de tuin ligt met haar eigen oprit onderaan het Schoonhovenseveer, aan de rivier de Lek. Staat binnenkort uw ‘Oval Office’ op deze unieke locatie?

Ground floor

Je kunt maar liefs op vijf plaatsen naar binnen. Wij lopen naar de meest gebruikte ingang, de linker zijdeur. De vloer, blauw wit betegeld geeft de boerderij meteen de juiste sfeer. Rechts de eenvoudige badkamer met ligbad, wastafel en douche en een toiletruimte. Links de eerste slaapkamer. Rechtdoor naar de keuken. De genoemde ruimten kunnen aangepakt en gemoderniseerd worden en geheel naar eigen smaak en wensen gerealiseerd. Rechts van de keuken is de deur naar de ingang aan de voorzijde, bergruimte en meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Maar eerst het achterhuis, vroeger de deel waar de koeien stonden. Zodra je vanuit de keuken in de prachtige woonkamer komt, maak je een sprong naar het heden. Wat een prachtige lichte woonkamer. Wij zijn meteen onder de indruk. De karakteristieke balken zijn gelukkig zichtbaar gebleven om de sfeer van de oude hoeve te behouden. Er is een grote glazen serre aangebouwd met openslaande deuren om optimaal van het licht, het uitzicht naar eigen tuin en de natuur te genieten. Deze enorme tuin ligt op het Zuiden, hoewel je met deze oppervlakte met de oude knotwilgen altijd wel een plekje in de zon of schaduw kunt vinden voor een lounge set of barbecue. We zouden bijna vergeten dat je vanuit de woonkamer ook toegang hebt naar de tweede slaapkamer. Op het achterste dak zijn maar liefst 18 zonnepanelen geplaatst om zo klimaatneutraal mogelijk te kunnen wonen.

First floor

Er bevinden zich 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Ook hier de karakteristieke balken die voor een monumentale boerderij zo typerend zijn.

Garden

Achter de woning is een grote dubbele garage met veel bergruimte. Ook hier 16 zonnepanelen op het Westen. Dan nog de heerlijke aparte sauna. Mocht je daar geen liefhebber van zijn, dan kun je hiervan ook een mooi gastenverblijf maken, met veel privacy.
Een groot deel van het erf en de tuin is bestraat. Doet u aan ‘tegelwippen’; tegel eruit plant erin, dan kunt u hier een waar groen paradijs van maken. Bent u de toekomstige president van dit Witte Huis op Gelkenes 45? Stel u verkiesbaar en neem contact met ons op.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed