slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Esdoornstraat 49, 2851 TK Haastrecht

€474,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 140 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Een prachtplekje. Zo kunnen we deze woning met 4 slaapkamers zeker noemen. Aan de rand van het gezellige dorp Haastrecht ligt in een rustige straat vlak bij het pittoreske centrum met ophaalbrugje en historische gevels deze ruime tussenwoning. En wat een ligging: De tuin op het zuiden grenst vrijwel direct aan de Hollandsche IJssel en de uitgestrekte polders. Via de wandel- en fietspaden zit u... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1974
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00108
Asking price €474,500
Electricity €85
Gas €100
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 August 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1974
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 140 m²
Floor Surface 120 m²
Living area 29.78 m²
Kitchen area 7.76 m²
Content 352 m³
External surface area 18 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, On waterway, Residential area, Sheltered location, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit HR cobi
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Bath, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Haastrecht E 385
Area 140 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Een prachtplekje. Zo kunnen we deze woning met 4 slaapkamers zeker noemen. Aan de rand van het gezellige dorp Haastrecht ligt in een rustige straat vlak bij het pittoreske centrum met ophaalbrugje en historische gevels deze ruime tussenwoning. En wat een ligging: De tuin op het zuiden grenst vrijwel direct aan de Hollandsche IJssel en de uitgestrekte polders. Via de wandel- en fietspaden zit u meteen midden in de natuur. U kunt naar Vlist, Stolwijk, Gouda of Oudewater. Ook voor kinderen is deze woonplek ideaal. Speel- en sportvelden, scholen en een openluchtzwembad zijn op loop- en fietsafstand. Daarbij zijn er diverse gezellige uitgaans-, horeca- en eetgelegenheden. Ook op sociaal en cultureel gebied wordt er veel georganiseerd.

Ground floor

Aan de straatzijde is de inpandige garage met nog een extra parkeerplaats voor de deur. Door de zijdeur in deze garage kunt u gemakkelijk met fietsen en boodschappen naar binnen. Er is zelfs nog een kleine zolder op de garage om de niet dagelijkse spullen op te bergen.

De woning: Via de half bestrate voortuin kom je met een paar traptreden via de voordeur (of binnendoor via de garage) in de hal.
Daar is de meterkast en een keurige moderne toiletruimte met wandtoilet en een fonteintje. Vanuit de hal komt u in de woonkamer, gelegen op het zuiden. De grote ramen en toegangsdeur naar de tuin zorgen voor een heerlijke lichte ruimte. Let u ook op de mooie vloer, met vloerverwarming. Houdt u van een strak vormgegeven haard, dan wordt u op uw wenken bediend. De keurig nette rustiek blauwe keuken in U-opstelling heeft een kookeiland met 4-pits inductiefornuis, daarboven de ingebouwde afzuigkap, een inbouwoven en vaatwasser. Door diverse spots in het plafond heeft u op elk werkblad voldoende licht. Door de goed doordachte opstelling is veel extra kastruimte gecreëerd.

First floor

Via de open trap in de woonkamer komt u op de 1e verdieping, waar zich 3 slaapkamers bevinden en een prachtige badkamer met vloerverwarming en antraciet/ mozaïek tegelwerk. Er is een ligbad, inloopdouche met stortdouche, een 2e wandtoilet en een badmeubel met wastafel en spiegel. Verlichting d.m.v. diverse spots.

Second floor

Via een vaste trap kom je op een ruime en lichte overloop. Daar is de CV-ketel, wasmachine- en drogeraansluiting. Ook is daar de vierde slaapkamer gerealiseerd. Door het dakraam en dakkapel is het een mooie lichte ruimte met achter het kniebeschot nog extra opbergruimte.

Garden

De tuin is heerlijk op het zuiden. Er is met mooi tegelwerk een heerlijke zitruimte gerealiseerd. Bovendien is er ruimte voor groen en een pergola, zodat ook de tuinliefhebber hier zijn/haar hart kan ophalen. En dan hebben we het nog even over de kabbelende Hollandsche Ijssel die vlak langs je tuin stroomt. Lekker genieten van het uitgooien van een hengeltje of van de bootjes die langsvaren. Ben je sportief op het water, dan kun je b.v. met je SUP- board peddelend genieten van de mooie omgeving. Hoeveel mooier kun je wonen.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed