slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Baljuwstraat 65, 4661 LT Halsteren

€448,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 376 m²
Liveable area 150 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze villa is gelegen op loopafstand van het centrum van Halsteren. De nabijgelegen doorgaande weg leidt u snel naar Bergen op Zoom en de snelwegen A58 en A4. De "strakke" Baljuwstraat is gelijktijdig bebouwd met moderne villa's, riante herenhuizen en een luxe appartementencomplex. Deze villa biedt onder andere een voortuin met parkeerruimte voor vier auto's, een privacyrijke, zonovergoten achtert... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 2009
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 06092
Asking price €448,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Last updated 22 July 2019
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2009
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 376 m²
Effective area 150 m²
Living area 33.53 m²
Kitchen area 17.36 m²
Content 550 m³
Surface area other inner rooms 15 m²
Surface area external storage rooms 9 m²
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Balcony 11.26 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Boiler
Type of boiler Nefit
Year of manufacture 2009
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Parking Attached stone
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze villa is gelegen op loopafstand van het centrum van Halsteren. De nabijgelegen doorgaande weg leidt u snel naar Bergen op Zoom en de snelwegen A58 en A4. De "strakke" Baljuwstraat is gelijktijdig bebouwd met moderne villa's, riante herenhuizen en een luxe appartementencomplex. Deze villa biedt onder andere een voortuin met parkeerruimte voor vier auto's, een privacyrijke, zonovergoten achtertuin met twee elektrische zonneschermen, op de begane grond een ruime woonkamer met open keukenverbinding en een inpandige garage. Op de verdieping zijn onder andere een separaat toilet, een badkamer, een inpandig balkon en drie ruime slaapkamers.

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer voorzien van vloerverwarming.
Entree/Hal : U betreedt de villa in de hal waar u gelijk de sfeer van de woning “proeft” met de moderne, grijs genuanceerde vloertegels, de spachtelputz wanden, het spuitwerk plafond en de ramen die een verbindend gevoel met de woonkamer creëren. In de hal vindt u de meterkast, een bergkast, het toilet en de trapopgang, alsook de toegang tot de woonkamer en de garage.
Meterkast : 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : Met grijze vloer- en deels wandtegels, witte wandtegels en een spuitwerk plafond, een wandcloset wc, een fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : De kamer van circa 33 m2 (exclusief keuken) heeft 4 dubbele openslaande tuindeuren waardoor een heerlijk verfrissende verbinding met de tuin ontstaat. De vloer is voorzien van de grote, grijs genuanceerde tegels, de wanden van spachtelputz en het plafond van spuitwerk. Deze afwerkingen zijn doorgetrokken in de eetkeuken.
Keuken : Eetkeuken van circa 18 m2 met een open woonkamerverbinding en een dubbele openslaande tuindeur, een wit kunststof hoekkeukenblok met witte composiet werkbladen, 1,5 spoelbak en een quooker, vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat en een vlakscherm afzuigkap, stoomoven, magnetron een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Bijkeuken : In de garage met vloer- en deels wandbetegeling, wasmachineaansluiting en bergruimte.

First floor

VERDIEPING
Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/trapaankomst : De met kunststof afgewerkte trap leidt u naar de T-vormige overloop. Hier zorgt de schuifpui van het balkon voor veel lichtinval. De overloop biedt toegang tot het separaat toilet, 3 slaapkamers, de badkamer, de stookruimte en het balkon. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 1 + 2 : Gelegen aan de achterzijde van de woning en respectievelijk circa 17 m2 en 15 m2 groot. De slaapkamers hebben beiden twee dubbele openslaande deuren met Franse balkons die voor een frissende buitenverbinding zorgen. De kamers zijn voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Aan de voorzijde gelegen en met een vloeroppervlak van circa 15 m2, een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Vloerverwarming en grote, grijs genuanceerde tegels op de vloer en op een wand, witte wandbetegeling, een spuitwerk plafond, inloopdouche met regendouche, luxe ligbad met waterjets en verlichting, dubbele wasbak, designradiator en aansluiting op de mechanische ventilatie.
Separaat toilet : Grijs genuanceerde tegels op de vloer en een wand, witte wandtegels en een spuitwerk plafond, wandcloset wc, een fonteintje en aansluiting op de mechanische ventilatie.
Stookruimte : Nefit cv-ketel (bouwjaar 2009) met een indirect gestookte boiler. Unit van de mechanische ventilatie.
Balkon : Op dit “inpandige” privacy-rijke balkon kunt heerlijk ontbijten in de ochtendzon en ’s middags de schaduw opzoeken. Het goeddeels ommuurde balkon heeft aan één zijde een sierijzeren balustrade en is voorzien van houten vlonders.

Balcony

Op dit “inpandige” privacy-rijke balkon kunt heerlijk ontbijten in de ochtendzon en ’s middags de schaduw opzoeken. Het goeddeels ommuurde balkon heeft aan één zijde een sierijzeren balustrade en is voorzien van houten vlonders.

Garden

De voortuin is voorzien van sierbestrating met parkeerruimte voor 4 auto´s en de toegang tot de garage. Bij de voordeur is een fraaie plantenborder en er is een zijpoort die u naar de achtertuin leidt.
De westelijk gelegen, privacy-rijke achtertuin is voorzien van een terras, bestraat met grote, moderne tegels en twee zonneschermen. Daaromheen zijn plantenborders en grindborders, een houten tuinhuis en een groene omheining.

Details

* Onder moderne architectuur gebouwde Baljuwstraat.
* Op loopafstand van het centrum van Halsteren.
* De nabijgelegen doorgaande weg leidt u snel naar Bergen op Zoom en de snelwegen.
* 9 dubbele openslaande deuren waardoor een heerlijke verbinding met buiten ontstaat.
* De hele woning ademt, met de strakke afwerkingen, dezelfde sfeer.
* Vloerverwarming op de begane grond en de badkamer.
* Inpandig balkon met volop privacy.
* Privacy-rijke, zonovergoten achtertuin met twee elektrische zonneschermen.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De villa is traditioneel gebouwd, opgetrokken in spouw en uit metselsteen. De vloeren zijn van beton en het platte dak is afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.
Staat van onderhoud : Het pand verkeert in een zeer nette staat van onderhoud. De keuken, badkamer en de toiletten zijn modern afgewerkt, alsook de rest van de woning én de tuinen. Het buitenschilderwerk is in 2015 uitgevoerd.
Ligging : Gelegen in de Baljuwstraat met onder moderne architectuur gebouwde vrijstaande en geschakelde villa’s, riante herenhuizen en een luxe appartementencomplex. Deze gelijktijdig gebouwde woonruimtes geven de Baljuwstraat een ‘strakke’ uitstraling.
Het centrum van Halsteren ligt op loopafstand. De nabijgelegen doorgaande weg leidt u binnen enkele minuten naar Bergen op Zoom en de snelwegen A58 en A4.
Aan deze doorgaande weg heeft u tevens de mogelijkheid om met het openbaar vervoer te reizen.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden en een recht van voetpad met betrekking tot de naastgelegen brandgang.
Bergruimtes : Garage, bijkeuken, hal, stookruimte, tuinberging.
Tuinberging : Houten tuinberging van circa 9 m2 voorzien van elektra.
Garage : Luxe garage van circa 15 m2 met een tegelvloer, stucwanden en een spuitwerk plafond, radiator, dubbele openslaande garagedeur, een loopdeur, toegang de bijkeuken en de hal.
Elektra : 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Nefit cv-ketel met indirect gestookte boiler (bouwjaar 2009). Vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer elektrische vloerverwarming. In de keuken is een quooker voor het warme water.
Isolatie : Volledig voorzien van dubbele beglazing, wandisolatie en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 157,- per maand bij Nuon.
Onroerende zaakbelasting : € 379,97 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 122,64 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Recently viewed