slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Buurtweg 55, 4661 LB Halsteren

€489,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Plot size 565 m²
Liveable area 140 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Wat een fijne plek is dit! Als één van de vier soortgelijke vrijstaande woningen mogen wij u deze semibungalow aanbieden met garage. Een woning die solide gebouwd is en hier en daar naar eigen smaak kan worden gemoderniseerd. Je merkt dat de huidige eigenaar hier met ontzettend veel plezier heeft gewoond en met liefde het huis heeft onderhouden. Maar nu is de tijd gekomen dat jij de kans krijgt... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Construction period 1974
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06243
Asking price €489,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 02 June 2023
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1974
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 565 m²
Floor Surface 140 m²
Living area 36 m²
Kitchen area 10 m²
Content 470 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Quinta CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Bidet, Sink, Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Bergen op Zoom C 5815
Area 565 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Wat een fijne plek is dit! Als één van de vier soortgelijke vrijstaande woningen mogen wij u deze semibungalow aanbieden met garage. Een woning die solide gebouwd is en hier en daar naar eigen smaak kan worden gemoderniseerd. Je merkt dat de huidige eigenaar hier met ontzettend veel plezier heeft gewoond en met liefde het huis heeft onderhouden. Maar nu is de tijd gekomen dat jij de kans krijgt om met dezelfde liefde deze vrijstaande woning te bewonen.

Je zet je auto op de oprit - waar ruimte is voor meerdere auto’s - en loopt vervolgens naar de voorzijde van de woning. Wat een prachtige binnenkomst zo met de vide. Het open karakter laat gelijk de sfeer van het huis zien. Een echt open welkom. De woonkamer is opvallend licht. Door de beide schuifpuien staat de kamer in verbinding met de tuin. Wel zo prettig voor menig tuinliefhebber. In de wintermaanden is het gezellig om met elkaar rond de openhaard te zitten om te genieten van een goed glas wijn of kopje warme chocolademelk. De kamer is prima van formaat. De openkeuken is keurig en functioneert nog naar behoren. Met enige aanpassingen kun je hier een droomkeuken met kookeiland realiseren en een wand voor al het inbouwapparatuur. De huidige keuken heeft een hoog werkblad wat fijn is tijdens het snijden van de groenten. De bijkeuken is super praktisch voor de wasmachine, opslag voor de boodschappen en geeft toegang tot de oprit en tuin. Wellicht zul je via de bijkeuken de woning meestal binnentreden. Helemaal fijn is de slaapkamer op de begane grond, wat de woning direct levensloopbestendig maakt. Ook voor de thuiswerkers onder ons is deze kamer een aanwinst. Er is voldoende plek voor een goede studeer-/werkkamer. Op de verdieping zijn er drie opvallend ruime slaapkamers, die zelfs nog kunnen worden uitgebreid door het plaatsen van dakkappelen (wat niet perse nodig is). De badkamer is prima van formaat waardoor er een mooie droombadkamer kan worden gecreëerd, met inloopdouche, bubbelbad, badkamermeubel met dubbele wastafel en noem maar op. We laten het geheel aan je eigen fantasie over. Aan bergruimte is geen gebrek in deze woning. Achter de knieschotten, de bergzolder en de vliering in de garage kun je alles kwijt. Naast de twee parkeerplekken op de oprit kun je ook de auto kwijt in de aangebouwde garage, die overigens is voorzien van verwarming en elektra. Uiteraard mogen we de zonovergoten tuin niet vergeten. De keurig onderhouden tuin is geheel rond de woning gesitueerd en geeft enorm veel mogelijkheden voor het maken van diverse terrasjes, een speelveld, een kruidentuin en misschien wel een plek voor een jacuzzi. De omgeving is eveneens prettig met speeltuinen in de directe omgeving een supermarkt, de dorpskern van Halsteren op loopafstand en toch woon je hier in alle rust.

Hebben wij je ook zo enthousiast kunnen maken voor deze woning? Neem dan snel contact op voor het plannen van een bezichtigingsafspraak in wellicht jouw toekomstige woning!

Pluspunten:
+ Tuingericht en lichte woonkamer!
+ Aangebouwde garage!
+ Uitbereidingsmogelijkheden!
+ Slaapkamer op de begane grond!
+ Rustige ligging!

Ground floor

Entree/hal:
Dit is echt een binnenkomer door het hoge plafond / de vide. Er is voldoende ruimte om de jassen op te hangen in de garderobe-nis onder de trap. De hal geeft toegang tot de woonkamer, keuken, slaap-/studeer-/werkkamer, het toilet en de meterkast.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, granolwanden met lambrisering en een houten schouten plafond.

Toilet:
Keurige toiletruimte in lichte kleurstelling. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gipsplaten plafond.

Woonkamer:
Royale woonkamer met grote raampartijen, wat zorgt voor veel lichtinval. De beide schuifpuien zorgen dat de woonkamer op verschillende plekken in verbinding staat met de tuin. De haardpartij is centraal gesitueerd zodat deze van vrijwel alle kanten van de kamer goed zichtbaar is en maakt de kamer extra gezellig.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een gestuukt plafond.

Keuken:
Openkeuken in L-vorm met leuk zijraam. De keuken is in nette staat en bestaat uit een kunstkeukenblok met werkblad. In de nis kan de koel-/vriescombinatie worden geplaatst. Er is meer dan voldoende werkruimte met een opvallende hoog geplaatst werkblad. De keuken is voorzien van:
+ 4-pits Inductiekookplaat
+ Afzuigkap
+ Oven
+ Vaatwasser
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een gestuukt plafond.

Bijkeuken:
Super praktisch de bijkeuken van ruim 9m2. Hier treffen we de wasmachineaansluiting, de combiketel en een extra keukenblok met spoelbak. Via de bijkeuken is er toegang tot de oprit/tuin.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een geverfd plafond.

Slaap-/studeer-/werkkamer:
In de huidige tijd haast niet meer weg te denken een studeer-/werkkamer aan huis. Direct naast de entree van de woning is de kamer te bereiken van circa 15m2. Via het flinke raampartij kan het daglicht goed binnentreden. De kamer is voorzien van een wastafel. Uiteraard leent deze kamer zich uitstekend als een slaapkamer op de begane grond, zoals deze momenteel ook wordt gebruikt.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden met lambrisering en een geverfd plafond.

First floor

Overloop:
Lichte overloop die uitzicht geeft op de entree/voordeur en toegang biedt tot de drie slaapkamers en de badkamer.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, granol wanden met lambrisering en een houten schroten plafond.

Badkamer:
Ruim en enigszins gedateerde badkamer. De ruimte is meer dan prima om hier een droombadkamer te realiseren. De badkamer is momenteel voorzien van een ligbad met douche, wastafel, duoblok toilet en een bidet.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 1:
Super ruime slaapkamer (circa 17m2) met veel lichtinval. De nok van het dak is mooi in beeld, waardoor de kamer nog prettiger aanvoelt. De kamer geeft mede toegang tot de bergzolder en is voorzien van een aantal vaste kasten en een wastafel.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, deels gestuukte en behangen wanden en een houten schroten plafond.

Slaapkamer 2:
Prettige slaapkamer (circa 12,5 m2) die direct toegang heeft tot de badkamer. Achter het knieschot is er voldoende bergruimte en de kamer is rustig gelegen zo aan de achterzijde van het huis. Door het plaatsen van een dakkapel wordt er nog meer leefruimte gecreëerd.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, gestuukte wanden met lambrisering en houten schroten plafond.

Slaapkamer 3:
Keurige slaapkamer (circa 11,5m2) welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. Via het zijraam kan de zon goed de kamer binnenkomen, eventueel door het plaatsen van een dakraam komt er nog meer daglicht binnen.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden met lambrisering en een houten schroten plafond.

Second floor

Bergzolder
Bergzolder welke via slaapkamer 1 en 3 te bereiken is. Voldoende plaatst voor de vakantiekoffers en/of de kerstversiering.

Garden

Garage:
De aangebouwde garage biedt plaats voor 1 auto en heeft door de schuine daklijn een flinke vliering voor extra opslag. Handig voor de wintermaanden om het tuinset droog en vorstvrij te bewaren. De garage is voorzien van elektra en verwarming.

Tuin:
Een heerlijke tuin waar je altijd een plekje in de zon kunt vinden. Door het flinke formaat van de tuin kunnen er meerdere terrassen worden aangelegd in de volle zon of misschien helemaal privé met een overkapping. Door het vele gras wat aanwezig is, kunnen er een trampoline en andere speeltoestellen een waar kinderparadijs worden gerealiseerd. Desondanks blijft er nog steeds meer dan voldoende tuin over.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed